A

Yarbay
16 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
1.4 veya 1.6 dizel manuel sıfır araç tavsiye
Merhaba, sıfır araç almayı düşünüyorum. Önceki arastırmalarıma göre en begendiğim model 2016 honda civic hb 1.6 dizel manuel, donanım orta veya üst idi. 2017 de artık bu arac piyasadan kalktı ve yenisi şuan için sadece benzinli piyasaya girmesi bekleniyor. Bundan dolayı alternatif arıyorum.

1,4-1,6 dizel, manuel, hb veya sedan, donanım orta veya ust, parasını hakeden, uzun yıllar kullanılacak bir araç ne tavsiye edersiniz?
A
9 yıl
Türkmenistan a gideceğim sorularım var
1) Türkmenistan'dayken Türkiye'deki banka hesabımdan nasıl para çekerim?
2) Döviz bürosu Türklirası-manat çeviri yapıyor mu?
3) Süpermarketlerde visa kredi kartı geçiyor mu?
A
9 yıl
1x8gb mi 3x2gb mi
Merhaba

http://www.victor.com.tr/

Victor g701 almayı düşünüyorum. Özelleştirme seçeneklerinden ram konusunda kararsızım.

1x8gb 30tl daha pahalı

3x2gb timing bakımından daha düşük olacağını düşünüyorum, ama 192bit ile çalışır mı veya 2gb tek ve 4gb dual mi çalışır bilmiyorum.


kararsızım önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler
A
10 yıl
1500lira civarı televizyon tavsiyesi
Merhabalar

Televizyon alacağım. 1500-2000 civarı alabileceğim en iyi TV hangisidir. Wifi olması internet youtube ve USB bellekten video resim müzik medyalarını kullanabilmem önemli. 106 ekrandan biraz daha büyük olabilir 55" civarı. Tavsiyelerin izi bekliyorum iyi günler.
A
10 yıl
Televizyon ve ünite önerisi
Merhabalar,

1500tl civarı şık bir televizyon ve altına sade bir ünite önerisi yaparsanız sevinirim. ünitenin amacı üzerinde tevevizyon duracak ve alt açık gözde uydu alıcısı, tek işlevi o yani çekmece tarzı olmasına gerek yok. Teşekkürler...
A
10 yıl
İçinde hareketli herhangi birşey olmayan taşınabilir bilgisayar
Merhabalar

İçinde hareketli herhangi birşey olmayan taşınabilir bilgisayar almayı düşünüyorum, yani sıfır ses titreşim, limit 2500tl. macbook air 11" ssd li aklımda ama fan var mı yok mu bilmiyorum. Teşekkürler...
A
10 yıl
Almanca Altyazılı Orjinal DVD Türk Filmi
Merhaba arkadaşlar

2 Alman Hocaya hediye olarak Almanca altyazı tercihi de bulunan orjinal türk dvd film götürmek istiyorum, Örneğin "Bir zamanlar anadoluda"

D&r gibi yerlerde bulmak mümkün müdür, bilgisi olan arkadaşlar...

teşekkürler
A
11 yıl
hp z210
http://www.is-istasyonu.com/HP_Z210_PETRA_workstation

merhabalar

bu bilgisayara gtx serisi bir ekran kartı takabilir miyim?
A
11 yıl
zynga poker çevrimiçi
Merhaba

zynga texas holdem poker de çevrimiçi arkadaşlarım görünmüyor. arkadaşımla anlaşıp aynı masaya oturmaya çalıştığımızda bile birbirimizin masayı denk getiremiyoruz. bilgisi olan varsa... teşekkürler
A
12 yıl
400 tl ,ps , anakart, işlemci,ekrankartı,rem
400 tl ,ps , anakart, işlemci,ekrankartı,rem tavsiyelerinizi bekliyorum önerdiğiniz ürünlerin linklerini atabilirmisiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.