A

Çavuş
07 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
101 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
geçen yıl
Karcher SC2 Deluxe EasyFix Premium buharlı temizlik makinesi 2499,00 ₺
Karcher SC2 Deluxe EasyFix Premium buharlı temizlik makinesi 2499,00 ₺


https://www.kaercher.com/tr/home-garden/buharli-temizlik-makineleri/sc-2-deluxe-easyfix-premium-buharli-temizlik-makinesi-15132530.html


Diğer sitelerde 2200tl bandında geziyor ürün evet. Fakat Karcher'in kendi sitesinden aldığınızda +1 paspas ve +1 Sarı renkli güç nozulu fazladan geliyor ve en önemli noktasıda +1 sene ekstra garanti sağlaması. 2. ürün alırsanız yanında ekstra olarak toplam fiyattan %10 indirim oluyor. Ben yanına cam temizleme aparatıda aldım toplamda 2599tl gibi bir rakama geldi.
A
2 yıl
Photoshop hakkında bir yardım
< Resime gitmek için tıklayın >


Arkadaşlar merhana yeri burasımıdır bilmiyorum ama. Yukarda ki yazı fontu mevcut, harf aralığını kısarak harfleri birbirine yaklaştırabiliyorum fakat birleşim yerlerini belli edecek görseldeki gibi siyah kenarlık nasıl çekiliyor onu çözemedim. Yolunu yordamını bilen var mıdır?
A
3 yıl
iPhone X arka cam değişimi
Arkadaşlar merhaba, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yanlış yer ise baştan özür dilerim.

Şimdi sorun şu, 4 Eylül Cumartesi günü bir ziyaret için günübirlik İstanbul'a geleceğim (Anadolu yakasına) gelmişken iPhone X marka model telefonumun kırık arka camını değiştirmek istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olacak, güvenilir, işçiliği sağlam yer önerisinde bulunacak arkadaş var mıdır? Gün içerisinde Edirne'ye tekrar döneceğim için atıyorum öğlen verip akşam alabileceğim şekilde bir yer olması lazım.

Herkese şimdiden teşekkürler.
A
4 yıl
İşyeri kira sözleşmesi hakkında destek
Merhaba arkadaşlar. 5000kira bedelli işyerimi ilk defa kiraya vereceğim. Kurumsal bir firma. İşyer kira sözleşmesi yaparken sonradan başımın ağrımaması adına nelere dikkat etmeliyim? Bu konuda bilgi birikimi ve tecrübesi olan arkadaşlardan destek bekliyorum. Nelere dikkat etmeliyim, neyi hangi kuralı başta koyarsam sonradan sorun yaşamam. Bu sözleşmenin ana hatlarıyla bi taslağı internette var mıdır? Kendimize göre düzenleyebileceğimiz.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
A
4 yıl
Sessiz Kasa Fanı Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Kasam Dark Sentinel modeli. Aşağıda resimleri ekleyeceğim.

-- Oyuncu Ruhunu Canlandıran Özel LED Fanlar
Dark Sentinel sahip olduğu 2x 12cm ön ve 1x 12cm arka 33x kırmızı LED fanları ile hem soğutma ve hem de aydınlatma performansında en üst seviyeyi sunmaktadır. 3x 12cm 33x kırmızı LED fanlar ile sisteminiz tam güç durumundayken serin ve her daim aydınlık olacak. Güç, bilgisayar tutkusu ve oyuncu ruhu hepsi bir arada Dark Sentinel' de, uyanışa hazır olun!--

Şeklinde bi açıklama var kasa fanları için. Şimdi demem o ki. Bu fanlar normal sıradan fanlar kanımca. Adamlar kalkıpta çok pro fanlar koyacağına inanmıyorum. Buralara RGB ve özellikle sessiz çalışan fan alıp koymak istiyorum. Makul fiyatlarda, çok uçuk olmayacak önereceğiniz marka model fan var mıdır?

Şimdiden cevap yazanlara teşekkür ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
A
4 yıl
Lumberjack Shell 9Pr Erkek Outdoor Ayakkabı 199tl
A
4 yıl
BRAUN KF560 CaféHouse Pure Aroma Plus Kahve Makinesi // 279 TL
A
9 yıl
iCloud Yedekleme Sorunu
Arkadaşlar merhaba, iOs9'a güncelledikten sonra iCloud'a yedekleme yapmak istediğimde yükleme ibresi sona kadar geliyor ve orada bekliyor saatlerce. Hatta gece yatarken şarjda takılı olarak yedekle diyorum sabaha kadar yedekleme yani yükleme ibresi sonda bekliyor, kalan süre hesaplanıyor yazıyor ve o son bi tık bitmiyor. Böyle bir durumla karsılasanınız var mıdır?
A
9 yıl
Birkaç Soru? (JailBreak Hakkında)
Arkadaşlarım öncelikle selamlar, evvela böyle bir konu varsada kusura bakmayın hepsini bi yerde bulabileceğim cevaplara rastlayamadım açıkçası. Bu yüzden şimdiden sizden konu kirliliği yaratıyorsam özür dilerim.

Sormak istediklerim şunlar;

JB yapınca rehber, programlar, resimler, videolar vs gidiyor mu?
JB'den sıkılınca tekrar eski haline programları kaybetmeden dönebiliyor muyuz?
JB zamanla kasma ve takıma sorunları çıkartıyor mu?
JB'li olunca yine appstoredan uygulama indirilebiliyor mu?

Telefon : iPhone 6

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
A
9 yıl
Instagram Resimleri Görmüyor??
Arkadaşlar böyle bi sorun yaşayanınız var mı bilmiyorum ama şöyle bi sorunum var. Forumda aradım bulamadım, konusu varsada şimdiden affola.

Instagramım mevcut fotografları görmüyor neden anlamadım gitti. Normak bi şekilde tüm fotolarımı görüyordu ama artık ne olduysa anlamadım görmüyor. Sonradan kaydettiğim ya da çektiğim resimleri (5-10 tane) görüyoru ama geri kalan (500+tane) fotografı görmüyor. Neden olabilir bilgisi olan var mıdır? Kaldırıp yeniden kurdum yeni değişen bişey yok. Resimlere erişim iznini kaldırıp yeniden açtım yine değişmedi..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.