D

Teğmen
10 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
360087 Gün Cezalı
356350 gün 20 s. 56 dk.
Gönderiler Hakkında
D
11 yıl
30-35 bin arası araba tavsiyesi lütfen yardımcı olun.
Arkadaşlar herkese merhaba şuanda kullanmakta olduğum 98 model 1.8 t passat ımı abime bırakıp yeni bi araç almak istiyorum.Passat kullandığımı özellikle belirttim çünkü küçük arabaları sevmiyorum tabi kasa tipi vs etkileyici olan varsa ayrı... Yaş 24 çok hız merakım yok ama passat ın turbosu tatmin edici.30 35 bin fiyat aralığında maksimum 30-35 kr yakıcak otomatik araç tavsiyelerinizi bekliyorum.çünkü uzun yol yapıcam.bu kriterlere göre hangi marka ve modelleri önerirsiniz arkadaşlar.Yine her konuda olduğu gibi bu konuda da siz değerli dh kullanıcılarının yorumları benim için çok önemli.yardımlarınızı bekliyorum.
D
12 yıl
Herhangi bir giyim mağazasında çalışan var mı ?
Dün, yaptığım başvuruya istinaden Koton dan aradılar görüşmeye bekliyoruz diye.Tecrübeli arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var açıkçası.Giyim sektörüne yabancıyım herhangi bir markada çalışan arkadaşlar varsa maaş çalışma saatleri vs. bilgi verirlerse çok sevinirim.
D
12 yıl
Herhangi bir giyim mağazasında çalışan var mı ?
Dün, yaptığım başvuruya istinaden Koton dan aradılar görüşmeye bekliyoruz diye.Tecrübeli arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var açıkçası.Giyim sektörüne yabancıyım herhangi bir markada çalışan arkadaşlar varsa maaş çalışma saatleri vs. bilgi verirlerse çok sevinirim.
D
12 yıl
\u0027 TTNET \u0027 Böyle Saçmalık Görmedim
Arkadaşlar 8mb e kadar olan tarifede 2 mahalle ötede oturan arkadaşım 13 mb internet kullanıyo benim 4 aydır kullandığım internet hızı daha 1mb i görmedi.Bu nasıl bir saçmalıktır defalarca şikayet ettim ama birşey yapmıyorlar ne yapayım ne önerirsiniz?
D
13 yıl
1700 TL YE KADAR DSLR MAKİNE(YARDIM)
Arkadaşlar öncelikle yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Makinelerden çok fazla anlamıyorum ama 1700 tl sınırım var anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
D
13 yıl
Besyo\u0027ya gircek olan var mı?
Ygs den 320 puan alırım bu puanla besyo dusunuyorum. Benım gıbı gırmek ısteyen arkadaslar varsa eğer yorumlarınızı beklıyorm.
D
14 yıl
Yeni aldığım s1800 kart hatası veriyor. yardım
Arkadaşlar bir hafta önce sipariş ettiğim s1800 bugün geldi kontrol ettim makineyi bi sorun var mı diye ama hafıza kartı takmak hiç aklıma gelmedi ve onayı verdim.Yeni kart aldım ve birde arkadaştan olmak üzere 2 kart denedim makinede ikisinde de açılır açılmaz kart hatası diye bir yazı çıkıyor.acaba yazılımsal bir arıza olabilir mi ? yardımcı olursanız sevinirim.
D
14 yıl
İki makine arasında kaldım ?Yardım lütfen.
Fotoğraf merakımı artık bir makineyle süslemek istiyorum gerçekten fotoğraf çekmeyi ve üstünde oynamaktan zevk alıyorum ve bir iki haftadır bütçeme uygun iyi bir model arıyordum ve şu iki model arasında kaldım NIKON COOLPIX P90 - Fujifilm finepix s 1800.ikisini de gg den buldum fiyatları hemen hemen bütçeme uyuyor ama pek özelliklerinden anlamıyorum benim için önemli olan fotoğraf kalitesi ve netliği.sizce hangisini seçmeliyim anlayan arkadaşlar açıklayarak yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
D
14 yıl
400 tl ye alınabilecek en iyi makine ?
Arkadaşlar 400 tl limitim var bu fiyata slr makine almak mümkün müdür? Amacım en net , en iyi görüntü. normal digital makinelerde olabilir ama dediğim gibi önemli olan fotoğraf kalitesi.ben biraz araştırdım fujifilm s1800 modelini buldum bu fiyata ama fazla anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
D
14 yıl
Öğrenci olupta çalışan var mı ? (Yardım)
Arkadaşlar öğrenci olupta çalışan arkadaşlar varsa nerede çalıştıklarını,ne kadar ücret aldıklarını ve kaç saat çalıştıklarını yazarlarsa çok sevinirim.Bu aralar bir işe ihtiyacım var.Mavi,collezione vs gibi yerlerde çalışmak istiyorum çalışma saatleri farketmez önemli olan geliri ve iş içeriği.Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.