B

Emekli Yönetici
15 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
52 üye
Görüntülenme (?)
119 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
10 yıl
ÇALINTI ARAÇ DUYURUSU (ANKARA)
İyi günler,

Resimlerde görünen 06 H 6319 plakalı aracımız 20.09.2014 tarihinde sabah saatlerinde Ankara Keçiören sanatoryum caddesinde çalınmıştır. Aracı görenlerin ilgili makamlara veya bizlere bilgi vermesi konusunda herkesden yardım istiyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
ABrh- kana ihtiyaç vardır. ist/kartal [Bulundu]
"İstanbul kartalda bypass ameliyatı olacak babam için ABrh- kana ihtiyacımız vardır. Büyük ihtimal bu akşam girecek ameliyata. Akşama kadar 1 kişi daha bulmamız gerekiyor. Yardımcı olmak isteyen forum üyelerine tel numarası verip görüşebiliriz. Şimdiden çok teşekkürler."


@Xoßi
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.


quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Aradığımız kan bulunmuştur. Çok şükür babam ameliyattan çıktı. Narkozun etkisi yeni geçiyor kendine geliyor dedi doktor. Durumu iyiymiş. Yanına almıyorlar doğal olarak. Yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkürler.
B
10 yıl
Vosvos\u0027dan Daha Fazlası
Çok güzel bir video olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler...

https://www.facebook.com/photo.php?v=1397347013864178
B
10 yıl
MU Online Sunucu Listesi Ve Yabancı Serverlar Hk.
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere, uzun süreden beri MU Online sunucu listesi tutulmakta, yabancı serverların tanıtımı o konu altından yapılmaktaydı. Fakat ben bu sistemi önceden beri sorgulardım kendi kendime, acaba doğru mu yapılıyor diye. Bence yabancı serverlarda oynayan oyuncuların da oynadıkları serverı tanıtma, konu altından sohbet etmeye, paylaşım yapmaya vs. hakları var. Şuan bölüm, sanki sadece server sahiplerine özel açılmış gibi kullanılıyor.

Zaten bir süredir yabancı serverlarla ilgili konuları silmeyip durumu gözlemliyordum. Gayet güzel ilerliyor ve faydalı olduğunu görüyorum.

Bu sebeplerden dolayı artık "MU Online Sunucu Listesi" isimli üst konuya ve bu uygulamaya son verip, yabancı serverlar için de server tanıtım konusu açılmasına ilişkin kurdaleyi kesiyorum.

Yalnız konularınızı açarken, aynı server konusunu birden fazla açmamaya ve açtığınız konuların da "Server Tanıtım Biçimi" isimli üst konuya uygun olmasına dikkat edin lütfen.


İyi forumlar.
B
10 yıl
26 SU 362 / Big Turtle (SU)
Merhabalar,


1973 model 1303s vosvosum yaklaşık 3 senedir benimle. 21 Mart yıl dönümümüz. Plakasından dolayı adı SU fakat Big Turtle da diyebiliriz. Sanırım 3. yada 4. sahibiyim. Severek kullanıyorum. Biraz da resimlerle devam edeyim tanıtıma.

Dıştan görünüş;

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

İçten görünüş;

< Resime gitmek için tıklayın >

Motorumuz yeni sıfırlandı;

< Resime gitmek için tıklayın >

Etkinliklerden kareler;

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
Donanım Haber Forumları Vosvos Bölümü Facebook Sayfası
Merhabalar,

Bildiğiniz üzere birkaç ay önce forumumuzda vosvos bölümü açıldı. Fakat çoğu vosvos sever arkadaşımız henüz bölümümüzden haberdar değil. Bu sebeple facebookta bölümümüze özel bir sayfa oluşturdum ve listemdeki vosvoscu arkadaşları davet ettim. Sizler de bölüme katkı sağlamak amacıyla sayfamıza destek verir, arkadaşlarınızı davet ederseniz sevinirim.

https://www.facebook.com/dhvos
B
10 yıl
28 Aralık 2013 Cumartesi Mogan Gölü Buluşması - ANKARA
Merhabalar,

Çok sevdiğim abim Güven KESİCİ'nin oluşturduğu etkinliğimizi forumumuzda da duyurmak isterim. Ankara'daki bütün vosdostlarımız, vosvosa gönül veren herkes davetlidir.

Etkinlik: Mogan Gölü Piknik Ve Aç Kalan Hayvanlara Yardım

< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar;

Havalar malum çok soğuk gidiyor ve mogan gölünde aç kalan ördek,karabatak,kaz,kuş ve kedi köpekler var. Bizler titreme pikniği yapalım kendimiz için mangal ve malzemeleri oradaki hayvanlar içinde evimizde bulunan ekmek buğday gibi gıda maddelerini yanımızda getirelim hem onlar doysun hem biz siz kardeşlerimiz,dostlarımız ve büyüklerimizle birlikte olalım. Birde kar yağsa nasılda güzel olur :)


Buluşma noktası: Konya yolu dikmen kavşağına gelmeden sağda bulunan cep

Tarih, saat: 28 Aralık 2013 Cumartesi Saat: 13:00
B
11 yıl
Hayırlı Bayramlar
Tüm üye ve okuyucularımızın Kurban Bayramı'nı kutlar sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dileriz.

İyi bayramlar.
B
11 yıl
#ALINIK İLANLAR# Vosvos ve Vosvosa dair herşey
Bu konu içerisinde, aradığınız vosvos parçalarını veya alınık vosvos/bus ilanlarını yayınlayabilirsiniz.
B
11 yıl
#SATILIK İLANLAR# Vosvos ve Vosvosa dair herşey
Bu konu içerisinde, satılık ilanlarınızı resim ve fiyatlarıyla birlikte, özelliklerini belirterek yayınlayabilirsiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.