K

Yarbay
10 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
25 üye
Görüntülenme (?)
239 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
5 yıl
Hızı düşen var mı?
4 5 gündür 10 mbit alıyorum 24 olması gerekirken izmirde.var mı aynı problemi yaşayan merak ettim.
K
5 yıl
Ses çıkarmayan Powerline önerir misiniz?
Merhaba netmasterın powerline nı kullanıyorum fakat artık çıkardığı sinyal sesi rahatsız etmeye başladı.Prizli ses çıkarmayan bir powerline tavsiye ederseniz sevinirim.
K
5 yıl
Uydunetle DNS kullanan var mı?
Ps4te party chat ve mesajlarda sorun yaşıyorum ve dns hatası alıyorum.Sorunsuz bir dns arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
K
9 yıl
Zemin
Böyle zeminlerde futbol falan oynanmaz en fazla koyun güdülür.Bunlara artık bir yaptırım olması gerekiyor.
K
9 yıl
Fenerbahçe Otobüsüne Saldırı-Son DK
Silahlı saldırı olmuş.Kafile şoförü vurulmuş arkadaşlar fb tv de canlı
K
9 yıl
Koreografiler SSli
K
9 yıl
Bu ay elektrik faturası fazla gelen var mı?
95 100 lira gelen fatura 195 lira geldi.Fazladan hiçbir şey kullanmadım her zaman açık olan şeyler.Zamın da bu kadar etkileyeceğini düşünmüyorum.Var mı faturası fazla gelen
K
9 yıl
Ani Nat Değişimi,paket kaybı ve kopma
Yaklaşık 3 haftadır modemimde özellikle online oyunlarda ani nat değişimi(open dan strict) yaşıyorum ve bununla beraber %65 civarı paket kaybı ve yüksek ping de eşlik ediyor ve bağlantı kopuyor.Ama birkaç saniye sonra her şey normale dönerken nat type strict kalmaya devam ediyor.Gün içinde sürekli böyle anlık kopmalar yaşıyorum.Modemin sinyalleride, bina ve ev içi kablolarda sorun bulunamadı.Sorun neyde olabilir.Dmz atadım,upnp açtım dhcp ayarlarıyla oynadım yine çözüm olmadı.
Kopmaları ps4de yaşıyorum ve kablolu kullanıyorum.Sorun ne olabilir?
K
10 yıl
Bulaşık makinesi tuz bölümüne toz(deterjan) döktüm ne yapabilirim?
Araştırdığım kadarıyla halı yıkama makinesiyle çekin deniyor ama makinem yok.Ne yapabilirim başka.Çalıştırsam kapağı açık şekilde sıkıntı olur mu
K
10 yıl
4S Flash ışık kafasına göre açılıp kapanıyor
Arkadaşlar telefonum 4s 5.1.1 .3 gün önce su döküldü telefona.Flash ışık kafasına göre açılıp kapanmaya başladı nasıl tamamen kapatabilirim bunu?

Zaten su döküldükten sonra telefon sapıttı. Kapanmiyordu,şarj olmuyordu ,ses açıp kapatamiyordum fakat sonradan bunlar kendi kendine düzeldi.Bir tek bu flash sorunum kaldı.Bunu da zamana mı bırakayım ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.