S

Teğmen
02 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
Türkiye\u0027deki ufo muhabbeti?
Arkadaşlar neler oluyor

Bu twitterdaki ufo muhabbeti nedir.
Ne dönüyor yine 😄
S
8 yıl
İphone 4s ios 9.3.5 jailbreak?
Arkadaşlar merhaba;
4s ios 9.3.5 e jailbreak yapabilirmiyim? Eğer yapılıyorsa yardımcı olurmusunuz?
S
8 yıl
Gold Grubu dört şirketi için iflas Hızlıal.com \u0027da dahil
Gold Grubu dört şirketi için iflas erteleme istedi


Türkiye’nin en eski teknoloji perakende zincirlerinden olan, Gold Bilgisayar adıyla tanınan Gold Group için iflas çanları çalıyor
Gold
Paylaş6
Gold, Gold Teknoloji Marketleri ve diğer iştirakleriyle iflas ertelemeye gitmek üzere mahkemeye başvuru yapıldı ve mahkeme bu şirketlere denetçi kayyum atanmasına karar verdi.
İFLAS ERTELEMEDE GOLD TEKNOLOJİ MARKETLERİ VE HIZLIAL.COM VAR

Yakında güzel indirimler gelir :D

Ölücüler gözleri açsın :D
S
8 yıl
karamanda yaşayan varmı ?
Merhaba

Arkadaşlar karaman'da yaşayan varmı ? acil olarak bana ulaşabilir mi ?

Almak istediğim bir ürün var.Elden satış yapmak istiyor karşı taraf.
S
8 yıl
apple randevusu?
Arkadaşlar şimdi benim iki tane randevum mu var ?

Randevu aldım sonra geri gelme tuşuna bastım yanlışlıkla.Aha gitti dedim. baktım duruyor hala tekrar randevu al dedim.Şimdi iki tane gözüküyor :D

< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
İphone telefonu bluetooh hoparlöre bağlayıp?
Arkdaşlar merak ettiğim bir konu var.İphone telefonu bluetooh hoparlöre bağlayıp telefonun microfonunu kullanarak sesi hoparlöre vermek istiyorum.Böyle bişey var mı ? Ben çok mu uçuyorum :D
Micrafona konuştuğum ses hoparlörden çıkacak?
S
9 yıl
Modemi Access Point Olarak Bağlama KESİN SONUÇ
Fiber internete geçtikten sonra sinyal türünün ADSL’den VDSL’e dönüşmesi sonucunda kullanmakta olduğum TP-Link marka modem işe yaramaz hale gelmişti. Onun yerine TTNET’in gönderdiği Huawei hg552e modemi kullanmaya başladım. Sinyal gücü diğer modeme göre daha iyi olduğu halde yine de evin ucundaki odada ya çok düşük seviyede ya da hiç çekmiyordu. O yüzden ben de genellikle kabloyla bağlanıyordum oradan.
Ne zaman ki TP-Link modemim “fazladan” konumuna düştü, evin normalde internet çekmeden yerlerinden de internete bağlanabilmek için daha önce kabloyla internete bağlandığım modemi odaya koyup bu modemi access point(bağlantı noktası) olarak kullanmaya başladım. Tabii bir modemi access point olarak kullanmaya başlamadan önce yapılması gereken birkaç ayar var, yazının devamında neler yapılması gerektiğini bulabilirsiniz.
Önce access point olarak kullanmak istediğiniz modemi yapılandırmanız lazım.
Access point olarak kullanmak istediğiniz modeme kabloyla ve kablosuz bağlanın.
Tarayıcınızın adres çubuğuna modeminizin adresini(genelde 192.168.1.1 ve 192.168.2.1 olur) yazın ve kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapın(bilmiyorsanız default şifre için internette aratın).
Access point olarak kullanmak istediğiniz modemin IP adresini değiştirin. Bu IP adresini seçerken ana modeminizi esas almalısınız ve ana modeminizin IP aralığı dışında kalan bir IP adresini yazmalısınız. Örneğin, benim ana modemim olan Huawei HG655d modeminin IP’si 192.168.1.1 ama IP aralığını bilmiyorum. O yüzden access point olarak kullandığım TP-Link modemime 192.168.1.251 şeklinde bir IP verdim. Siz de IP aralığından emin değilseniz yüksek bir sayı verin.

< Resime gitmek için tıklayın >
Modemi access point olarak ayarlama
DHCP özelliğini kapatın.
Kablosuz bağlantı ismini ve şifresini ana modemin kablosuz bağlantı ismi ve şifresiyle aynı yapın(farklı da yapabilirsiniz, ama birinin menzilinden çıkıp diğerininkine girdiğinizde yeniden bağlanmanız gerekir).
Bu ayarları yapıp kaydettikten sonra access point olarak kullanmak istediğiniz modemi ana modeminize bir ethernet kablosuyla bağladıktan sonra yapılacak birşey kalmamıştır, internetinizi evinizin her köşesinde güle güle kullanın.
S
9 yıl
TRT Milat (yeni dizi )


< Resime gitmek için tıklayın >
Dizinin adı “MİlaT” ve bir yazım hatası olduğunu düşünmeyin. Dizi, MİT’in (Milli İstihbarat Teşkilatı) elemanlarıyla yabancı istihbaratçıların savaşını anlatacağı için adı özellikle böyle yazılacak.

Mart ayında ekrana gelmesi planlanan dizinin senaryosunu Erem Şentürk yazarken Hakan Kurşun yönetmenliğini yapacak.

'BAYRAK ELDE, EVLAT SIRTTA, TOHUM KÖKÜNDE BÜYÜR'

Dizide yer alan; "Bozuk düzende çark tamir edilmez, düzen yeni baştan kurulur." "Bayrak elde, evlat sırtta, tohum kökünde büyür" ''İntikamla hak arasındaki uçurumun kenarında adaleti arıyorum.'' sözleri sosyal medyada çok konuşuluyor...

‘MİlaT’ dizisinin bazı bölümleri Muğla Milas Şehir Parkı ve Atatürk Bulvarı’nda da gerçekleştiriliyor.

Başrollerinde Ufuk Bayraktar, Burcu Kara, Mustafa Uğurlu, İlhan Şeşen, Başak Sayan, Volkan Ünal ve Demir Karahan’ın yer aldığı TRT1′in yeni dizisi ‘MİlaT’ın bir oyuncusu daha belli oldu! Ezel ve Paşa Gönlüm dizilerinde rol alan İsmail Filiz kadroya dahil oldu.

İSTİHBARAT SAVAŞLARI MİLAT DİZİSİNDE

TRT1 ekranlarında Mart ayında yayınlanmaya başlayacak olan Milat dizisinden ilk fragmanlar yayınlandı.

Diziyle ilgili gelen son bilgilere göre ise kadroya katılan yeni isimlerden ilki ”Düşler ve Umutlar” dizisiyle karşımıza çıkan Mustafa Uğurlu, yine son olarak ”Altındağlı” dizisiyle karşımıza çıkan Başak Sayan, ”Nizama Adanmış Ruhlar” dizisiyle izleyici karşısına çıkan Yasemin Öztürk, ”Cinayet” dizisiyle karşımıza çıkan Volkan Ünal ve ”Ben Onu Çok Sevdim” dizisiyle karşımıza çıkan Burç Kümbetlioğlu kadroya dahil olan isimler oldu.

< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
Samsung s3 ve istanbul kartı olanlar :)
Merhaba

Samsung s3'ün arkasına istanbul kartı dokundurdugum anda çok ilginç bir ses çıkıyor :D

LG g3 ve iphone 6 plus'ta denedim birşey olmadı.Varmı böyle birşeyle karşılaşan :D
S
9 yıl
ebaydan böyle birşey getirtebilirmiyim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.