L

Yarbay
06 Nisan 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
163 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
8 ay
Samsung klima arıza?
Merhaba,
Samsung inverter klimam arızalandı.Klimam sogutma modunda durdu ve E458 hata kodu verdi.Sonraki tekrar deneyeyim derken E101 kodu verdi.Bir tanıdık fan hatası ve muhtemel dış ünite kart hatası teşhisini koydu.İstanbul avr. yakasında güvenilir tamirci tavsiyeniz varmı?
L
geçen yıl
Whatsapp sohbet yükleme sorunu
Merhabalar,
Telefonum bozuldugundan rehber ve whatsappı yedekleyemedim.Yeni telefonuma whatsapp yükledim ama eski sohbetler yüklenmedi.Whatsappı silip yeni yükledim.Yine aynı sonuç.Ne yapabilirim?
L
3 yıl
Samsung klima arıza
Merhaba forumdaşlar,
Benim Samsung inverter klima arıza verdi.İlk e458 birkaç gün sonrada e101 arızası verdi.Sorun dış ünitede gözüküyor.İst bagcılarda tavsiye edebileceginiz dürüst bir klimacı varmı?
< Resime gitmek için tıklayın >
L
3 yıl
Çamaşır makinası tavsiye
Merhaba forumdaşlar,
Çkk memnun oldugum ama bölgemdeki voltaj sorunundan dolayı bozulan Panasonic Na148 vg3 makinamı degiştirmek durumundayım.Malesef arızalı anakartı tamir edemediler ve yedek parçasıda yok.
Yeni makinada istedigim özellik sessiz olması.
10kg üstü kapasite olması.
Hızlı yıkama v.s program olması
Malzeme kalite iyi olsun ve yedek parça sorunu olmasın.
4000tl ye kadar tavsiye rica edecegim
L
3 yıl
Panasonic Na148vg3 arıza?
Merhabalar,
8-9 senedir sorunsuz kullandıgım Panasonic Na-148vg3 çamaşır makinam arızalandı.Bölgese sık sık dalgalanma yapan elektrikten dolayı makina bozuldu.Şuan hiç çalışmıyor ve elektrik gelmiyor.İstanbul Bagcılar civarı nerde yaptırabilirim?Anakart arızalı diye tahmin ediyorum.Yardım için teşekkür ederim.
L
3 yıl
Agır kusur sorunu
Merhaba forumdaşlar,
Muayene süresi doldugundan Tüvtürke gittim.Lastik ebadı:Yük kapasitesi çok düşük diye bir agır kusur çıktı.Aynı lastiklerle daha önceki muayeneden geçti ama şimdi agır kusur oluyormuş.Evraka birşeyler yazdı ama ben birşey anlamadın.1700 düşük 1850 kg azami yükmü olması gerekiyormuş.Notere gidin düzelttirin dedi.Notere gittim ama düzeltme olmaz,sadece emniyetten teyid talep edebiliriz dedi.Ne yapılması gerekiyor acaba?Lastiklermi degişecek olumsuz cevap gelirse?
< Resime gitmek için tıklayın >
L
3 yıl
Casper nirvana bakır fan ?
Merhaba forumdaşlar,
Casper Nirvana NB 15.6 laptop var.İ7 işlemci,8gb ram v.s. Bugün sürekli kapanmaya başladı.Baktım fan tıkanmış.Temizledim ama yinede fan dönmüyor çalışmıyor.Fotograftaki 2 parçayı daha kaliteli ile degiştirmek istiyorum.Varmı tavsiye edebileceginiz uyacak ürün?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
L
4 yıl
Sistem nasıl
Merhaba forumdaşlar,
elimde birkaç Bilgisayar parçası var.Çoktandır bilgisayardan uzak durdum.Hangisi uyar bilemedim.Tavsiyeniz ne olur?Ekran kartı ne olabilir?
Nasıl bir sistem olur?
İntel İ7-920
OEM X58pro v1.01
g-skill RipjawsZ DDR3 1866 8GB RAM
240GB Kingspec Ssd Hdd
Tagan 600w Psu
L
5 yıl
Kısa devre sorunu
Merhaba,
Şöyle bir sorun var.Annenin odasındaki Televizyon,uydualıcı ve Çatıdaki Lnb arasında kısa devre oluyor.Televizyonun bir girişi düzgün çalışmıyor.Şuana kadar 4 uydualıcı bozuldu.Çatıdaki 4 lnb de kısa devre oldu. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?Diger odalarda ve cihazlarda bu sıkıntı yok.
L
5 yıl
Brother yazıcı yükleme sorunu
Merhaba forumdaşlar,
Brother marka laser yazıcı aldım(Dcp1511).Yazılımı yüklerken bitime yakın hata kodu veriyor.Sürekli aynı hata.İnternetten yazılımı indirip denedim yine aynı.Kablo degiştirsim yine yazılım yüklenemiyor.Ne yapabilirim?
Hata kodu:Difxdriverpackage error 15100)
İşletim sistemi Windows 7 64 bit.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.