A

Teğmen
16 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
15 yıl
Elegance
Edit : Cevap bulundu
A
15 yıl
Domain\u0027e ait hosting adresi nasıl bulunur.
Merhaba arkadaşlar,

Bizim şirketin web sayfasını hazırlayan arkadaşlar işten ayrıldılar ve şirketimizin web sayfasının host edildiği adresi bulmamız gerekiyor. Şifre ve parolalar mevcut ama host adresi olmadığı için ftp ile dosya transferi yapamıyoruz. Acaba domain'in barındırıldığı hosting adresini öğrenebileceğimiz bir site varmıdır. Yardımcı olursanız sevinirm.
A
16 yıl
Full HD Lcd Tv Tavsiyeniz ? (Maks. 2500 YTL)
Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda bir Full HD panel LCD almak istiyorum ama hangi marka veya modeli alacağıma bir türlü karar veremedim, sebebi malum hepsinin kendine göre birtakım teknolojik özelliği ve + ları - leri bulunuyor. 2.500ytl civarı max bütçe ayırabileceğim.

Kullanım amacım :
1- İlk başlarda normal bir receiver ile ama daha sonraları HD uyumlu receiver ile birlikte
2- Bilgisayarın hdmi çıkışından tv ye görüntü aktardığımda sorun yaratmayacak,
3- %50 film %50 spor ağırlıklı kullanımda
4- Oğlum ile 2 kişilik bilgisayar oyunlarını oynayabileceğim

Bu kullanım amacına en uygun olarak tavsiye edeceğiniz Lcd modelleri nelerdir. Birde 100Hz, Digital natural motion, Criystal Clear teknolojilerinin bir arada bulunduğu lcd modelleri nelerdir,


Bayram sonrası ve hatta sizlerin tavsiyelerinden sonra kafanda netleştirirsem bu hafta sonu da alabilirim.

Yardımlarınız ve tavsiyelerinizi bekliyorum.


Konu başlığınız açıklayıcı olmadığı için düzenlenmiştir.
Lütfen başlık seçiminde daha fazla özen gösterelim.
Bilgi için TIKLAYIN
A
16 yıl
Passat HighlineI ve HighlineII farkı
Merhaba arkadaşlar,

B5 kasa 1.8t otomatik vites passat almayı düşünüyorum, ama Highline1 ve Highline2 olarak 2 farklı seride araçlar mevcut. Bu iki serinin birbirinden farkı nedir acaba, bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Birde mavi kırmızı kombinasyonlu konsol ve gösterge aydınlatması hangi modelleride veya hangi yıllardan sonra ki passatlarda var. Malum eski yeşil renkli aydınlatmalardan çok daha güzel bir görüntüsü var.
A
16 yıl
Avensis karmaşası
Merhaba arkadaşlar,

Avensis almaya niyetlendim ama internetteki ön araştırma yaparken aynı yaş, aynı seri ve aynı donanım özelliklerine sahip 2 model arasında (km leri arasında afaki farklılıklar da yok) bariz fiyat farkları olduğunu gördüm. Örnek vermek gerekirse 2004 model 2.0 elegant exetucive 27.000ytl diğer 2004 elegant executive 34.000ytl. Üstelik bir iki tane değil bir sürü böyle fark olan araba var. Tekrar söylemekte fayda görüyorum, kıyaslanan araçlar aynı model ve donanıma sahip.

Acaba bu araçların piyasası nedir. Ucuz olanı alıp problemli bir araçmı almış oluruz, yoksa için rahat etsin diye pahalı olanı alıp gereksiz fazla paramı vermiş oluruz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Birde bu 2.0 motor avensisler şehir içi ne kadar yakıt tüketirler bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.
A
16 yıl
Dizel ve benzinli arasındaki TORK farkı önemlimi
Merhaba Arkadaşlar,

307 1.6 xt premium a karar verdim. Ama benzinli ve dizel arasındaki yakıt sarfiyatından başka olarak birde elde edilen tork gücü kafamı kurcalamakta. Araştırmalarıma göre Dizel 240, Benzinli 147 tork gücü ortaya çıkartmakta. Dolayısıyla HDİ almayı düşünüyorum. HDi ve benzinli 307 arasıda ki bu tork miktarındaki farkın günlük kullanımda gerçekten önemi varmıdır. Fakat ikinci el dizel motorlu araç almak büyük bir risk diyorlar. Ve hatta bu arızanın serviste ve bilgisayarda ortaya çıkamadığı söyleniyor. Mazot pompası için 3.000-4.000 ytl gibi bir rakam telafuz ediliyor doğrumudur.

İmzamda görüldüğü üzere şuanki aracım 1.4 hdi skoda fabia. 1.4 olmasına rağmen, arkadaşlarımın 1.6 benzinli araçları ile özellikle dik rampalarda hiç zormanmadan kapışabiliyorum. Bu durum dizel motorlardaki yüksek tork gücü ile mi alakalı.

Birde 307 almak sizce gerçekten doğru bir kararmıdır. Malum forumlarda ve günlük hayatta pejo dan uzak dur diyen bir çok insan var. Benim yakın bir arkadaşım 307 sini verip yerine golf aldı ve pejo dan yaka silkiyor. Banada pejo alma diye çok baskı yapıyor. Ama gerke standart donanımı gerek gösterişli kasası sebebiyle bende 307 den vazgeçemiyorum. Çok kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.


Not: Pazar günü ankaradaki araba pazarındaydım. İnternette bazı ikinci el oto sayfaları ile pazar arasında yaklaşık 1.000-2.000 ytl fark var. Pazar daha ucuz. Bilginize. Hatta internette görmüş olduğum bir 307yi sahibi pazara getirmiş. Ve internette ki fiyatından 1.000 ytl düşük yazmış :D
A
16 yıl
307 makyajlı kasa
Merhaba arkadaşlar,

Bu günlerde 2003-2006 arası pejo 307 benzinli XT premium almak için araştırma yapıyorum. Forumda makyajlı kasa diye geçen bazı modellerden bahsediliyor. Acaba bu makyajlı kasa dan kasıt nedir. Bilgi verebilirseniz sevinirim.
A
16 yıl
Wireless
Merhaba arkadaşlar

bir türlü wireless e bağlanamıyorum. vista varken de bağlanamadım xp ye geçtim gene bağlanamiyorum. Tanımlanmayan veya yüklenmeyen hiçbir driver veya sürücü yok. ama bir türlü bağlanmıyor. yapmam gereken bi ayar falan varmı acaba. kafayı yiyecem.
A
16 yıl
HDMI to LCD Bağlantısı
Merhaba arkadaşlar,

Notebook umun içinde bulunan HD videoları HDMI to HDMI kablo ile Philips 42PFL9632D Lcd televizyonuma görüntüyü nasıl aktarabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
A
16 yıl
VİSTA SIZ XP KURMAK.
Merhaba arkadaşlar.

5920g modeli notebookum var. Recovery dvd lerini oluşturdum(2 adet dvd) makineye xp kurmak istiyorum. Ama birçok kişinin kullandığı Dual mod(hem vista hem xp) olarak değilde makinedeki tüm partitionları silip sadece xp kurmak istiyorum yani vistayı makineden tamamen kaldırmak istiyorum ama bu noktada kafama takılan birkaç soru var

Soru1 : Sadece xp kurmanın bir sakıncası olurmu
Soru2 : Aldığım recovery dvd lerini kullanarak makinede xp yüklü iken tekrar vistaya nasıl dönüş yaparım. Hem vistayı silmekten bahsediyorsun hemde ilerde vistaya dönüş yapmaktan bahsediyorsun diye sorarsanız cevabım ileride bir problem olduğunda makieyi servise götürünce vista haricindeki sistemler garanti den çıkmış olyor. servise götürürken visatayı tekrar kurmak için.

Yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.