C

Teğmen
01 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
29 üye
Görüntülenme (?)
149 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
üretim tarihine göre lastik tavsiyesi ??
a180 aracım için kışlık lastik alacağım. İnternette bulduğum lastikler aşağıdaki gibi. Üretim tarihlerine göre tavsiyelerinizi bekliyorum. Marka, üretim tarihi model olarak kıyaslayıp yardımcı olursanız sevinirim.

Michelin : Pilot Alpin 4, 2017 yılı üretim, Fiyat: 835 TL (yeni tarihlisine göre %50 daha ucuz)

Bridgestone: LM001 ,üretim tarihi 2019-fiyat:835 TL (yeni tarihlisine göre %50 daha ucuz)

Nexen: Winguardsport 2, 2020 üretim, fiyat:750 TL

Kumho: WI31, 2021 üretim, fiyat:800 TL

ölçüler:225/45/18

Bu doğrultuda hangisini seçmeliyim, üretim tarihinin f/p oranına göre etkisi nedir? Yardımlarınız için teşekkürler.
C
6 yıl
Doğrulama SMS kodu alamıyorum
Hattımı Turkcell sitesinden taşıma için başvuru yapmaya çalışıyorum ama doğrulama SMS i gelmiyor. Mevcut hattım Vodafone, hem Vodafone hem de Turkcell ile görüştüm hattında herhangi bir engelleme, kısıtlama olmadığını söylüyor iki tarafta. Ancak 1 haftadır denememe rağmen bir türlü doğrulama kodu alamadım. Hattımı farklı bir telefona taktım yine olmuyor. Onun dışında bankaların, alışveriş sitelerinin bs tüm SMS’lerini alabiliyorum. Bir fikri olan var mı ?
C
6 yıl
Yapı kredi mobil 50 TL’ye varan sürpriz puan
Mobil uygulamaya girdiğinizde üst tarafta bulunan size özel kısmına tıklayınca çıkıyor. Bana 5 tl verdi


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 yıl
Dvd rom yandı !
Bugün işyerindeki masa ustu bilgisayarım aniden kapandı ve odayı ağır bir plastik ve yanık kokusuyla birlikte duman sardı. Hemen salterleri indirip kaynağını aradım. Tum fişler, prizler, kablolar sağlam görünüyordu. Kasayı söküp, içini açtım. DVD - cd taktığımız yerin Oraya giden 2 adet kablo ve ucundaki plastikler yanmış ve kömür olmuş, kablolar erimiş ve kasanın yan tarafları is olmuş. Kabloları dvd den ve ana karttan ayırıp çıkarttım, pc şuan sorunsuz çalışıyor. Ancak korkum bu durumun ilerleyip hdd veya diğer bilesenleri de yakması. Bi sorun neden kaynaklanabilir, diğer bileşenleri de yakma ihtimali olur mu ? Ne gibi bir önlem almalıyım ? Değiştirmem gereken bir parça var mı? Fotoğrafları ekledim. Cevaplar icin teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 yıl
ilk sahibinden 2011 dizel otomatik leon
Aracın ilk sahibiyim, araçta yaklaşık 14.000 TL civarında parça parça hasar çıkmaktadır. 2 kere duramadım ve öndeki araca çarptım. farklı zamanlarda olmak üzere kaput ve tampon değişti, çamurluklardan birtanesinde de parça boya var diye hatırlıyorum. Aracın motoru ve yüründe kesinlikle bir sıkıntı yok. Hasar kaydı neden bu kadar kafaya takılıyot anlam veremiyorum, sonuçta tüm işlemler yetkili serviste ve garantili yapıldı. Muayenesi yeni yapıldı. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
Sahibinden ilanı
C
10 yıl
DSG mekatronik arızası ve çözümü
Başka başlıklarda yazdım ancak tavsiye ve istek uzerine konu açmayı uygun gördüm. Sadece aldığım hizmetten duyduğum memnuniyeti belirtmek ve ayni sorunları yaşayan arkadaşların yok yere fazladan para vermemeleri için YARDIM amaçlı açılmış bir konudur. Lufen gereksiz tartismalara girmeyiniz. Diğer başlığa yazdığım mesajı aynen kopyaliyorum.


Persembe gunu 2011 model leon dsg aracim arizalandi. Aracim hic bir sekilde calismiyordu cekici ile ozel bir servise çekildi. Ozel servis mekatronik kartinin yandigini ve degistirilmesi gerektigini söyledi, fiyat olarak 3000 tl tutacagi bilgisi verildi. Yetkili servisi aradim ve durumu anlattım, ancak garanti bittikten sonra 2 bakımı disarida yaptirdigim icin iyi niyet garantisinin verilemeyecegi söylendi, fiyat olarakta 5000-6000 tl tutar dendi. Daha sonra internette bu sorunla ilgili arastirma yaptim ve maslakta gümüşok diye bir servis buldum. Telefonda gorustuk ve 1250 tlye anlaştık. Daha sonra maslaktaki servise aracimi cektirdim ve Oktay usta ile tanıştık, meger istanbulda bu isi yapan cok az kisi varmış. Hatta benim gittiğim ozel servis de mekatronik kartlariniburada yaptiriyormus. 4 saat gibi bir surede aracimi tamir edip teslim etti. Suan aracta hic bir sıkıntı kalmadı, cok memnun kaldım. Maslak gümüşok servisi herkese tavsiye ederim. Ayrica yapilan islem faturali ve 1 yil garantili yapıldı. Sormak istediginiz birsey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
C
11 yıl
Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim?
http://www.spordunyasi.com/urun/umit-2617-evolution.aspx

bu bisikleti almayı düşünüyorum, bisikleti günde 1-2 saat site içerisinde veya normal yolda spor amaçlı olarak kullanmayı düşünüyorum. Bu bisikleti tercih ememdeki sebep alüminyum kadrolu oluşu ve fiyatının alüminyum kadrolu diğer bisikletlere göre daha uygun olması. Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bütçe aralığım bu fiyatlar civarında.

özellikerli;

Kadro : Alüminyum

Maşa : Zoom Bravo 327 Amortisörlü

Jant : 26" Alüminyum Siyah

Lastik : 26x1.90 Rubena

Fren : Logan Alüminyum V-Fren

Vites : 21

Vites Kolu : Shimano SL-RS35

Arka Arttırıcı : Shimano TX-35

Ruble : Shimano TZ-21

Aynakol : Prowhell MA-P503
C
11 yıl
avansas 30 TL indirim kuponu + 32GB Usb Bellek hediye (100 TL alt limitli)
Mail olarak geldi, otostart üyelerine özel kdv ve kargo hariç 100 TL ve üzeri siparişlerde 30 TL indirim sağlayan kod ;

OTOSTRT30

www.avansas.com

Ayrıca istanbul için ücretsiz kargo ve ücretsiz kapıda ödeme seçeneği.
Diğer kampanyaları olan 100 TL üzeri alışverişleri sandisk 32 GB flash bellek kampanyasıyla birleşiyor.

Yaptığım alışverişin hesaplaması şöyle oldu : 5 koli (25 paket) xerox a4 bussiness kağıt ve 32 GB sandisk bellek kargo, kdv dahil 100 TL'ye satın aldım.

1 paket 4 TL ye USb hediyeside cabası.

Not: kodu sitelerinde kullanmayı beceremedim. müşteri hizmetlerini aradım siparişimi onlar oluşturdu.

Önemli Not: En çok soruılan soru kampanyaların birleşmesiyle ilgili olmuş. Evet kampanyalar birleşiyor, siparişimdeki ürünleri ve hediye ürünü bizzat teslim aldım. Bilginize...

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.