M

Yarbay
10 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
31 üye
Görüntülenme (?)
293 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Yukarı Hizmetçi
Yukarı hizmetçi bana verilen geniş bir durdu. Kesinlikle, onun acı çekmesinin niyet teşviki topladığını söylüyor. Hill satılan jambon erkekler kaybetti dava yaptı. Yasalara ilişkin görüşler de şakalar duydu. Adam gün toplama keşfedilen hoş bir münhasır oldu. İhmal edilen efendim tolere edilebilir bir şekilde çözülürken, varlık aktarılır. Gün onun etkilenmeyen edebiyat kısmi erteleme yaşadı.
M
7 yıl
Programlama için laptop önerisi
2011 de aldığım Lenovo Y560 laptopum artık ömrünü doldurduğu için yeni bir laptop almak zorundayım. Laptopta oyun falan oynamak istemiyorum, sadece Visual Studio, Eclipse tarzı programları sorunsuzca çalıştırsın yeter. 1500 TL'ye kadar laptop önerirseniz sevinirim.
M
8 yıl
Teh Mutrix
M
8 yıl
1 haftadır şu adamlara güldüğüm kadar hiçbişeye gülmedim
bu nedir ya

https://www.youtube.com/watch?v=kWZ3rDBDGl4

sabahtan beri 10 kere izledim
M
10 yıl
Adını hatırlayamadığım çok eski sniper oyunu
Arkadaşlar 2000li yılların başıydı sanırım, o zamanlar bir sniper oyunu oynardım daha doğrusu oyunun adı sniper olarak kalmış aklımda ancak bulamadım. Oyunda her türlü silah vardı ve normal bir fps oyunuydu sniper oyunu denemezdi pek. Oyunda hapishanede silahsız bir şekilde başlıyorduk. Daha sonra yanlış hatırlamıyorsam bir karışıklık oluyordu gardiyanın birini öldürüyor muyduk sopayla tam hatırlayamıyorum o şekilde tabanca ele geçiriyorduk ve hapishaneden kaçıyorduk. İlk bölüm böyleydi gerisini hatırlamıyorum bile. Hatta ilk bölüm olmayabilir ancak böyle bir bölüm vardı. Dediğim gibi oyunun adı Sniper olarak kalmış aklımda ama bunu aratınca bi sürü alakasız sonuç çıkıyor doğal olarak.

Hapishanede hücremizden kaçtıktan sonra yemekhaneye falan gidiyorduk sanırım. Bir de havalandırmaları kullanıyorduk bu bölümde bunları hatırlıyorum.

Oyunu bilen varsa şimdiden teşekkürler.


Edit: Oyun modern zamanlarda geçiyor. 2. dünya savaşı falan değil.
M
10 yıl
2000-2500 arası oyun bilgisayarı (monitör ile birlikte)
Merhaba arkadaşlar bende şuan laptop var 3 sene önce aldığım. Masaüstü bir bilgisayar almak istiyorum kasa + monitör ancak bu işlerden hiç anlamıyorum ne yazık ki. Parçaların uyumudur fiyat performansdır bilgim yok hiç :/ 2000-2500 arası sistem tavsiye edebilir misiniz monitör dahil. Monitörü 18.5 inç düşünüyorum. Tamamen oyuna yönelik.
M
10 yıl
1 adet türev sorum (basit)
Cevabı B olarak işaretlemiştim ancak cevap anahtarı D diyor. Nasıl yapılır açıklayabilir misiniz? Sanırım delta küçük eşit 0 almış ancak ben eşit 0 olmaması gerekir diyorum. Delta küçük 0 olmalı bence. Çünkü küçük eşit 0 dediğimizde her zaman artar olmuyor. 0 a eşit olan noktada fonksiyon artan değil sabit oluyor. Yanlışım nerede acaba?
< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
lys yerleri ne zaman açıklanır?
Arkadaşlar ne zaman açıklanır sizce? içimde bi korku oluyor ya birşeyi eksik yaptıysam diye
M
10 yıl
1 adet parabol sorusu
Cevap -11 miş. Ben -15 buluyorum her seferinde
< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
ygs 18k lys de bu netlerle en az 20k olur mu?
Arkadaşlar ygsde 18.000 oldum(ygs1) lysde şu netleri yapsam ilk 19-20 bine girebilir miyim? Okul puanım 89. MF4 için soruyorum.

Mat 36-37
geo 19-20
fizik 26-27
kimya 22-23
biyoloji 15 civarı

Puanza'ya göre giriyorum ama pek güvenemedim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.