R

Binbaşı
04 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
59 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
5 yıl
Telefon Karşılaştırması-Satın Alma
Arkadaşlar merhaba,

max. 1500 TL bütçem var. daha da üstüne çıkamıyorum. bu şartlarda garantili-kayıtlı yada kayıtsız şekilde aşağıdaki modelleri gözüme kestirdim.

Sizin öneriniz nedir?

Mi8 SE
Redmi Note 6 pro
Mi8 Lite
Huawei Nova 3i
Lenovo Z5
R
6 yıl
Telefon seçimi desteği
Arkadaşlar merhaba, XA1 Ultra telefonumu elden çıkarmak üzereyim. kafamda belirlediğim 3-4 model mevcut. bu telefonlardan sizce hangisi olmalıdır?

Mi Note 2 (2.el)
Mi max 2 (2.el yada sıfır)
Mi 5S Plus (2.el)
Mi Mix (2. el ama bütçeyi baya zorlamak lazım)
R
8 yıl
Telefon seçimi kararsızlığı
Merhabalar,
Şu an Lumia 830 u satmak üzereyim. Bunun yerine P8 Lite almak istiyorum fakat bir de takas teklifi var Lenovo K3 Note. Sizce hangisi daha mantıklı? Ya da biraz daha para ekleyip ki bu biraz zor şu anda aklımın en üstündeki LeTv X500 almak.
R
9 yıl
Lumia 1320 mi Lumia 735 mi?
Arkadaşlar 920'min miyadı doldu. Yenilenmesi gerekiyor :D 2. el olarak alacağım. Sizce Lumia 1320 mi alayım yoksa Lumia 735 mi?
R
10 yıl
Yayıncı Önerisi
Evet arkadaşlar bu arkadaşı takip etmenizi öneririm eğlenceli yayınları var. Sizlerinde var mı böyle takip ettiği yayıncılar paylaşalım bizlerde öğrenelim :)
qleshterr twitch
R
10 yıl
Elazığ/Arıcak İlce Jandarma Karakolu
Arkadaslar merhaba Elazig'in Aricak ilcesinde jandarma karakolunda vatani hizmetimi yapmaktayim.Bu ilcede imkanlarimiz kisitli.Gazinoda dvd player ve tv var.Fakat dvd de oynatacak bir film arsivimiz yok denecek kadar az.Sizlerden ricam pc de film arsivi(zorno degil ama he :D) yapan arkadaslardan dvd icine klasorler halinde avi mpeg4 vs olaral yazdirip ptt kargo ile bana karsi odemeli olarak gondermenizdir.iletisim icin pm atmaniz yeterlidir.
R
10 yıl
Lumia 900 kalan mesaj ve data kullanımı
Arkadaslar bu telefonda attigimiz mesajdan sonra gelen kalan mesaj sayisi bildirimi ve datayi kapattiktan sonra gelen data kullanimi bildirimi neden gelmiyor herhangi bir ayar mi yapmamiz gerekiyor?
R
10 yıl
Blackberry model tavsiye
Arkadaslar klavyeli bir telefon istedigimden blackberry almak istiyorum.kimse oyun yok falan demesin telefonda sadece sosyal aglar ve mesajlasma disinda birsey yapmiyorum 9900 almistim arizalandi servise gondericem fakat her halukarda farkli bir model alacagim.begendigim modeller 9320 9360 9790 9780...
R
10 yıl
9320 mi 9360 mi?
Sizce hangisi alinmali bana sarji uzun giden ve tipini daha cok begendigim 9320 gibi geliyor ama bir de kullananlardan yorum almak istedim
R
10 yıl
BB Bold 9900 acilmiyor
Merhabalar kirmizi isik once uzun ardindan 4 kez kisa ve hizli yanip bu islem surekli tekrarliyor ve telefon acilmiyor. Acaba bubolayi yasayan ve cozen var midir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.