N

Yüzbaşı
13 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
12 yıl
TTnet 8 mbps'e kadar limitsiz ve kablosuz modem kampanyasıyla birlikte yaklaşık 60 TL ödüyorum. Taahhüt süresi 18 mayısta bitiyor, arada yaklaşık 7 aylık fark var. "Aboneliğimi iptal ettirmek istesem toplam ne kadar para öderim". Süperonline'a geçmek istiyorum
N
12 yıl
SONY PRS T1 - YARDIM LÜTFEN!
Arkadaşlar sony prs t1 cihazını yeni aldım ve kendi hafızasını kullanamıyorum ve şarjı çok az gidiyor ( wifi ve mp3 player ) kapalı iken, bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
N
13 yıl
Autocad basit bir sorun ( Yardım)
Arkadaşlar autocad de bir kare çizdiğimde veya herhangi bir obje çizdiğimden sadece orta noktaları seçebiliyorum, örneğin bir elips için karenin kenar noktalarını seçemiyorum. Sorun nerede yardım edermisiniz.
N
13 yıl
Canon Mp-160 kartuş sorunu, (siyah dolu,renkli boş) çıktı alamıyorum
arkadaşlar siyah renk kartuşum yarıya kadar dolu, renkli olan boş ve ayarlardan siyah çıktıyı seçmeme rağmen sonuç yine sıfır. bana bomboş kağıt veriyor. neden siyah kartuşu kullanamıyorum. bilen varsa lütfen yardım etsin.
hata:

Yazıcı çevrimiçi
mürekkep haznesi boşalıyor.mürekkep ayrıntılarını görüntületin.(hemen alttada siyah ve renkli kartuşun tüpleri var. siyah tüp yarıya kadar dolu, renli olan boş gözüküyor ve üzerinde ünlem işareti var.,
N
14 yıl
Yurt Dışında Tıp okumak istiyorum? (yardım)
arkadaşlar ben ön lisans mezunuyum bu senede lys ye hazırlanıyorum. arkadaşlarımla bir gün arkadaşlarla muhabbet ederken söz yurt dışında okumaktan bir muhabbet açıldı onlardan duyduğum kadarıyla yurt dışında tıp eğitimi ve diğer bıranşlarda öss ye girmeden yurtdışında bir okulda okunulabileceğini söylediler. ne kadar doğru bilmiyorum

sizlerden eğer bileniniz varsa tıp eğitimi veya mühendislik eğitimi alabilmem için neler yapmak gerekiyor. lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edermisiniz.

selametle
N
14 yıl
mdf\u0027den Kitaplık?, çok pahalımıdır
arkadaşlar kitaplık almayı düşünüyorum istediğim özelliklerde 100 liraya kadar mdf'den kitaplık bulabilirmiyim veya bu fiyata marangozcular yaptırabilirmiyim.
mdf çok pahalı ama sağlam olmasını istiyorum kitaplığımın!
ölçüler
yaklaşık 80x200 ' ölçülerinde olmasını düşünüyorum
U200
G80
D28 cm
sizce olumsuzmu?
N
14 yıl
Bermuda Şeytan Üçgeni\u0027 hakkında anlatılanlar doğruluğu ve sizin bildikleriniz?
arkadaşlar Bermuda Şeytan Üçgeni' denilen yerde meydana gelen olaylar tamamen metafizik boyutlamı alakalı. bildiklerinizi açıklarmısınız
N
14 yıl
java mı?, flash mı?, c++\u0027mı\u0027 hangisinden başlamalıyım?
arkadaşlar üç farklı programdan birine başlamak istiyorum ama hepsine yabancıyım. şuan piyasada veya gelecekte hangisine yönelik ihtiyaç daha fazla olur. çizim ve hayal gücü yeteneklerimin olduğunu düşünüyorum. tasarımı seviyorum ama yinede kararsızım. sizlerin tavsiyesini bilmek istiyorum!
şimdiden teşekkürler
N
14 yıl
C++ Progamının demosunu kullanmam başlangıç için yeterlimidir?-Birden fazla programlama dili?
s.aleykum arkadaşlar başlangıç olarak yazılım dillerinden c plus tan başlamayı düşünüyorum başlangıç için demo sürümü benim için yeterli olurmu. yardım edersiniz çok sevineceğim. ve programı kullanılabir düzeyde indirebileceğim bir yer varmı.

birden fazla programlama dili ile uğraşmam benim için verimsiz olurmu,bunu yapan arkadaşlar varmı, örnek olarak delphi&c++ yorumda bulunabilirmisin?
teşekkürler arkadaşlar
N
14 yıl
yardım!. canon mp 160
arkadaşlar canon mp 160 cihazımın cd sini kaybettim internetteki sürücüleri görmüyor ve tarayıcısını kullanmıyorum. cd nin kopyasını nereden bulabilirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.