A

Çavuş
16 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
76 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
14 yıl
Bilgisayar 3-4 açılışta bir resetliyor. Yardım Lütfen
Bilgisayarım açılırken, hoşgeldiniz yazısından sonra reset atıyor. 3 veya 4 açılış aynı sorun tekrarlanıyor. Daha sonra ise açılıyor. Bazen hiç resetleme olmadan açılıyor. Açıldıktan sonra resetleme sorunu olmuyor. Bilgisi olanlar mesaj yazarlarsa memnun olurum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
A
15 yıl
Format sırasında-Harddisk Bulunamadı- hatası-Lütfen Yardım
Okul labartuvarında ki bilgisayarlardan bazılarına windows yüklerken Harddisk bulunamadı hatası alıyorum. Normalde biosta harddiski görüyor. Biosu fabrika ayarlarına getirdim yine aynı hatayı veriyor. Bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
A
15 yıl
Proton 416 GLXİ Hakkında Yardım.
Merhabalar;
Arkadaşlar 1999 model, 108.000 km'de başlıkta belirttiğim marka ve model aracı almayı düşünüyorum. Henüz karar vermeden bir araştırma yapma gereği duydum. Araç hakkında bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
A
15 yıl
Yurtdışı kargo sorunu (e-bay)- Yardım-
Merhabalar
Arkadaşlar yurtdışından e-bay aracılığı ile ikinci el bir fotoğraf makinesi aldım. Ürünün takip numarasını girip ptt'nin sitesinden sorgulama yaptığımda; İstanbul paket merkezinde ve durumuda etiketsiz olarak görünüyor. Bu ne anlama geliyor. Kargom bana gönderilecek mi? Yoksa gidip bu merkezden almam mı gerekiyor. 29.07.2009 tarihinde kargo bu merkeze ulaşmış. Bilgisi olanlar cevap yazarlarsa çok memnun olurum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
A
15 yıl
pci device yüklenemiyor.
Elimde hd 3450 ekran kartı var. Kartı bilgisayarıma takıp kartı cd ile tanıttım ve resetten sonra yeni bi sürücü daha buldu.pci device diye. everest programıyla baktım istediği ati hd audio driver diye bi şey. cd deki hd audio klasöründeki setup ı çalıştırdım işi bitince yine reset.açılınca aynı şeyler devam etti yani pci device yüklenemiyor. dolayısıyla ekran kartı gereken performansını veremiyor ve sorun çıkarıyor. az önce kendi kendine reset attı pc mesela.

Bu konuda yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
A
15 yıl
sorun çözülmüştür
....................
A
15 yıl
anakartımı bios güncellemesi ile Core2duo işlemciyi destekler hale getirebilirmiyim
Elimde asus p5ld2 rev: 1.0 anakart var. Anakarta e6600 işlemci taktığımda görüntü alamadım. Sanırım bu işlemciyi desteklemiyor. Anakartımı bios güncellemesi ile Core2duo işlemciyi destekler hale getirebilirmiyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
A
15 yıl
normal sıcaklık değerleri kaçtır?
İşlemci, anakart, ekran kartı ve harddiske ait normal sıcaklık değerleri kaçtır? Bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum
A
15 yıl
cd copyalarken dvd kapağı açılıp yeni cd istediğinde bilgisayarım donuyor.
Merhaba,
Neroyu kullanarak cd yazdırırken, kalıp yaratıp cd kapağı açılıp yeni cd istediğinde bilgisayarım donuyor. Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
A
15 yıl
xp\u0027de kullanıcı parolasını nasıl kaldırırım
Şifresini bilmediğim oturum açma parolasını nasıl kaldırabilirim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar cevap yazarlarsa memnun olurum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.