L

Yarbay
04 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
182 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
2 yıl
Skullcandy Hesh Anc 999₺
Fiyat çok iyi geldi bana kendi distribütöründe bile 1999₺ lira (o para etmez ayrı mesele de)

Bence şu anda alınabilir seviyede. Düşünen varsa değerlendirebilir. Ben de kulaklık arıyordum kendime araştırınca denk geldim.

https://www.ciceksepeti.com/skullcandy-hesh-anc-kulaklik-siyah-s6hhw-n740-kcm60129853
L
2 yıl
Dual kit mi yoksa single mı?
Merhabalar, Rog Strix serisi laptopumda fabrika çıkışlı 2x8 ram var. Ram miktarını arttırmak istiyorum ancak bir şeyi merak ediyorum.

2x16 şeklinde dual kit alıp eski ram leri komple dışarıya mı alsam yoksa 32gb tek modül ram alıp 8+32gb şeklinde mi kullansam? Bu şekilde kullandığımda ram ler dual olarak çalışır mı?(ikisi de aynı frekans). Hem daha fazla ram miktarı elde ederim diye düşündüm ama performansa etkisi ne olur emin olamadım. Siz ne dersiniz?
L
2 yıl
İki arada bir derede kalmak
Merhaba, elimde 2 adet oyun laptopu var, birini kendim kullanacağım ancak hangisini kullanacağıma karar veremedim.

1. Cihaz,
17.3" 144hz İ5 11400h 8gb ram rtx3050 ti
2. Cihaz,
15.6" ryzen 7 4800h 300hz 3ms 26gb ram rtx 3060(115w)

Genel olarak oyun amaçlı kullanacağım, daha çok Steam kütüphanemdeki ve ekstradan flight simulator oynamayı planlıyorum.

Ekran büyük olduğu için ilk seçenek bende biraz ağır basıyor ama peformans anlamında 3060 ile gerçekten ciddi fark olur mu emin olamadım

İkinci seçenek ise ekran küçük ancak donanım olarak daha duruyor. Sizce uzun vadede hangisini tercih etmek mantıklı?
L
3 yıl
75Mbps için modem tavsiye
Merhaba, evimde kullandığım 24mbps tt interneti yakın zamanda başka bir operatöre geçip 75Mbps lik pakete geçmeyi planlıyorum. elimde telekomun standart modemi var onun yerine hem yüksek hız standartlarını karşılayacak, özellikle ge-force now da ve uzun süreli download süreçlerinde donma/kilitlenme yapmayacak bir modem arıyorum. Evde 2 bilgisayar, 2 telefon ve 1 android TV kullanılmakta ve andorid TV den zaman zaman ip tv izlemekteyim.

400-800 arası alınabilecek modem tavsiyeniz ne olur?
L
4 yıl
Asus Tuf B450M-Pro Gaming - R5 3600 uyumu hakkında
Merhaba, yeni sistem topluyorum da sormak istediğim konu şu.

Ürünleri sıfır olarak alıyorum, işlemci olarak Ryzen 5 3600 seçtim. acaba bu işlemciyi gelir gelmez başlıkta belirttiğim anakarta direk kullanabilir miyim? yani bios update etmeden takıp kullanabilir miyim?
L
4 yıl
350 TL ye kadar Bluetooth Kulaklık Önerisi
Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi en fazla 350 liraya kadar monitör tarzı(kafaüstü) ve özellikle sürücü boyutu en az 40 mm olan kulaklık bakıyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Ufak boyutlu olanlara bakmıyorum bpyum 183 kafa yapım da büyük olduğu için büyük boy kulaklık bakıyorum. özellikle metrolarda film ve müzik amacıyla kullanmak için sesi de yüksek ve bassları dolgun veya doyurucu olacak ne tavsiye edersiniz?
L
5 yıl
Araç İfşa Konusu
Merhabalar, malum artık ikinci el otomotiv piyasasında dönen çakallıklar yüzünden insanlar araba almaya korkar oldu. bir de bazı satıcıların "aracımda hiç bir şey yok" diyip gittiğinizde ekspertizde nice nice kusurlar çıkıyor, velhasıl olan yine emeğiyle parasıyla araba almaya çalışanlara oluyor. "araba benden sonraki sahibinde patlasın"cıları da unutmamak lazım.

ben de diyorum ki burada bilinçli bir hareket başlatalım. bu zamana kadar araç alımla alakalı şaibeli olan, satıcının söylediğiyle bağdaşmayan araçları model, renk, plaka vs bilgileriyle ifşa edelim diyorum ne dersiniz?

Edit: önce ben başlayayım ozaman; geçen senelerde mercedes ml serisine hevesim vardı, antalyada bir satıcıyla görüştük özellikle söyledim istanbuldan geleceğim bak bir şey varsa söyle diye. adamın bana dediği "araçta bir şey yok bakımı yapılmış değişeni yok, lastikleri de yeni" diye söyledi bana. velhasıl gidip ekspertize soktuğumda çıkan sonuç:

UZAK DURUN!
ARAÇ: mercedes benz ml320
2001 model
renk: gece mavisi
07 ABS 819
-soğutma suyu sistemleri kaçakları
-hidrolik pompa kaçakları
-difransiyel yağ kaçakları
-motor karteri yağ kaçakları
-şanzıman ve motor bölümü komple sökülüp takılmış
-arazi şanzımanı arızalı
-arazi şanzımanı yağ kaçağı


gibi daha nice nice sıkıntılar çıktı, hepsini geçtim aracın motor ve şanzıman komple sökülüp yeniden takılmış.

3. sahibiyim dedi 21 defa ruhsat değişmiş çıktı.
lpg geçen sene takıldı dendi gittim baktım 10 yıllık lpg sistemi vardı araçta.
L
5 yıl
Alcatel 5v mi yoksa Redmi 7a mı?
Merhabalar, anneme telefon alma niyetindeyim bu hafta. bu iki modele karar kıldım.

alcatel ekran ve görünüm olarak daha şık duruyor ama yurtdışı forumlarında hoparlörünün iyi olmadığı konusunda yorumlar gördüm acaba kullanan var mı bu iki telefondan. oyun vs olmayacak telefonda sadece sosyal medya ve kamera fonksiyonu kullanılacak. ikisinin de batarya 4000mah.

sizce hangisi daha iyi bir seçim olur?
L
5 yıl
Samsung Gear 360 (2017) aksiyon için?
Merhabalar, tatil için aksiyon kamerası arayışındayım, şu anda hepsiburada'da kampanyada olduğunu gördüm.

acaba tatilde özellikle geniş açı fotoğraf ve video çekimi için bu kamera işimi görür mü? Vr video ile işim yok benim için önemli olan geniş açı ve görüntünün iyi olması. Kullananlar yada bilgisi olanlardan tavsiye alabilir miyim?
L
5 yıl
Turkcell Taahhüt ile ilgili (12 + 12)
Merhabalar, 2018 şubat ayında lifecell fırsat 5gb tarifesine operatör değişikliği ile giriş yapmıştım. Taahhüt imzalarken 12 + 12 ay olacak şeklinde diye imzaladım. Şimdi ilk sene taahhütüm bitiyor bugün beni aradılar ve 50 liralık farklı bir paketle devam edebileceğimi söylediler. web sitelerinde mevcut tarifem hala kullanımda ve yeni abone alımı var. Müşteri temsilcisi sistemde bana o tarifenin çıkmadığını söyledi.

böyle bir şey olabilir mi? yani ben mevcut tarifemde yine ikinci yılıma devam etmek istiyorum ama izin vermiyorlar böyle bir hakları var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.