M

Binbaşı
14 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
Lg g pro KitKat geldi
Evet arkadaslar dun OTA uzerinden kitkat guncellemesini yapmis bulunuyorum dosya boyutu yaklasik 690mb civari.Herkese hayirli olsun
M
10 yıl
Lg g pro KitKat geldi
Evet arkadaslar dun OTA uzerinden kitkat guncellemesini yapmis bulunuyorum dosya boyutu yaklasik 690mb civari.Herkese hayirli olsun
M
11 yıl
2012 mazda 3 aracıma lpg tavsiye
Daha önceden baya bir lpgli arac kullandım sıfır olarak satın aldığım 2012 model mazda 3 sedan aracıma lpg dönüşümü uygulatmak istiyorum.Lpg kitinin markasından ziyade ustalığın cok daha önemli olduğunun farkındayım(geçmişte yaşadığım kötü tecrübelerimden yola çıkarak) onun için kütahya da ikamet etmeme rağmen kafama yatan çevre illere montaj için gidebilirim.Bana işini hakkı ile yapan usta tavsiyelerinde bulunursanız sevinirim.Tavsiyede bulunacak ustalarım montajda nasıl bir yol izleyeceklerini yazarlarsa memnun olurum.Bu konuda bazı olmazsa olmazlarım var
1-Lpg montajı sırasında arabamın başında durmak istiyorum
2-Manifoldun kesinlikle aractan sökülerek lpg enjektörlerinin bu şekilde montajlanmasını istiyorum.Yok bizim matkap ters uçlu çapak kaçmaz vsvs... hikayelerine karnım tok.
Alper gören
5056975581
M
11 yıl
Yavru kedi sahiplenmek istiyorum
Basliktada belirtmis oldugum uzere yavru dişi bir kedi sahiplenmek istiyorum daha onceki kedimizi sokakta bulmustuk ama ev ortamina uyum saglayamadi ve evden kacti.
M
11 yıl
Toyota Auris Ses Sistemi Tavsiye
Arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum gibi toyota auris aracıma temiz ve güzel ses alacağım (abartılı olmayacak amacım sadece kaliteli ses) bir sistem kurmak istiyorum.Tabi bu konuda çok bilgisizim ama 2 haftada beri araştırma yapıyorum.Bu işten anlayan arkadaşların yardım ve önerilerine ihtiyacım var.Bütçem 700-900 arası
Aklımda ki sistem şu şekilde

DÜŞÜNDÜĞÜM SİSTEM VE AKLIMA TAKILANLAR
*Ana ünite olarak arabamın orjinal ünitesini kullanacağım bunu yükseltmem şuanda mümkün değil.Orjinal ana ünite üzerinde sistemi değerlendirirseniz çok sevinirim.
*Hertz Esk-165 veya Infınıty referans 5030 comp.16 cm ön kapılara(bu iki marka dışında comp.düşünmüyorum)
*30 cm subwoofer açıkcası çok marka önemli değil 100-200 aralığında kabinli kaliteli bir sub olursada olur.Tavsiye bekliyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-soundmagus-1000w-250rm-orjinal-kabin-hediye-essen-sound-98615144/detay/
*Şimdi en büyük sorunum bu amfi.Bu işi yapan yerlere gittiğimde hep edison,macustic,navi vsvs.. anfi öneriyorlar fakat ben daha kaliteli ve sorunsuz bir amfi arıyorum bu konuda şiddetle tavsiyenize ihtiyacım var.Mesela bir iki amfi buldum acaba bunlar nasıldır ve kuracağım sisteme tam desteklermi.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-audison-sr-1-d-amfi-98879634/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-hertz-he-4-4-kanal-anfi-49887820/detay/


2.sorum ise yukarıda yazdığım sisteme ek olarak arka kapılarada 13 cm comp. bağladıım takdirde yukarıda linklerini verdiğim amfi modelleri herhalde sistemi kaldırmayacaktır.Sizce arka kapılarada bir comp. taktırmalımıyım yoksa sadece önlere 16cm comp. bana yeterli olur mu hani yaptırmışken bir defa yaptıracağım o yüzden kaliteli sade ve düzgün bir sistem olmasını istiyorum.
M
12 yıl
AURİSE LPG MONTAJI HAKKINDA
Arkadaşlar merhaba 2008 model toyota auris 1.6 dual vvti elegant aracıma lpg taktırmak istiyorum.Tabi diğer arabamda yaşadığım kötü tecrübeden ötürü yaklaşık 1 aydır usta ve marka araştırıyorum.Tabi ikamet etmekte olduğum kütahya ilinde işin ehli usta bulmak biraz zor fakat başka şehirde montaj yaptırmanın sıkıntısından dolayı burada bir usta ile anlaştık ve aracıma nasip olursa Lovato obdII kit taktıracağım.Taktıracağım usta ile konuşmamda bana güven verdi sorduğum soruların hepsini usanmadan cevapladı ve en önemlisi montajın tüm aşamalarında benimde görebileceğimi kendisi için bir sıkıntı olmayacağını söyledi.Şimdi lpg montajı çok çok önemli montaj sırasında benim dikkat etmem gereken yerler nelerdir.Aurislerde enjektörlerin en iyi konumlandırılacağı yer neresidir ve en verimli ve problemsiz nasıl çalışır vsvs... gibi konularda yardımcı olabilecek arkadaş var ise çok sevinirim.Allahtan mani çıkmaz ise cumartesi lpg montaj işlemini gerçekleştireceğim saygılar.

NOT:BU ARADA ANTALYADA LPG MONTAJI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA KESİNLİKLE AKDENİZ SANAYİ SİTESİNDEKİ ÜNLÜ OTOGAZI(Ünal gedik firma sahibi) TAVSİYE ETMİYORUM.TİCARİ AHLAKTAN YOKSUN KUL HAKKI NEDİR BİLMEYEN BİRİSİ SAKIN GİTMEYİN
M
12 yıl
DSMART.NET NAKİL PROBLEMİ REZİLLİĞİN DANİSKASI
Arkadaşlar merhaba bende dsmart maxi paket+8 mbit internet paketine başka bir servis sağlayacısından geçiş yaptım.Tayin sebebi dolayısı ile 29.06.2012 tarihinde müşteri hizmetlerini arayaarak nakil talebinde bulundum 7 iş günü içerisinde nakil işlemimin gerçekleşeceğini söylediler ama an itibari ile internet nakil işlemim hala gerçekleşmedi.Müşteri hizmetleri hiç bir şey bilmiyor.Sakın arkadaşlar dsmart ve uzantısı olan hiç bir iştirake bulaşmayın.
MÜŞTERİ HİZMETLERİNİN NAKİL İŞLEMİMİN NEDEN GERÇEKLEŞMEDİĞİ HAKKINDAKİ CEVAPLARI
Neymiş adres bilgilerim yanlışmış.Türk telekom kayıtları ile verdiğim adres uyuşmuyormuş yahu madem uyuşmuyor aradan 2 ay gibi bir süre geçti neden bir kez müşterinize ulaşıp bilgilendirme sağlamadınız.Neyse bana dedikleri telekoma gidip adres teyidi yaptıracaksınız tamam dedim gittim telekoma durumu anlattım kesinlikle böyle bir şey olamayacağını adres bilgilerinizin doğru olduğunu ve sistemde bulunduğunu bana söyledi hatta üst komşum aynı adreste ttnet ten hizmet almakta.
Neyse bugün bir daha aradım müşteri hizmetlerini fix söyledikleri cümle ilgili departmanımıza ilettik yahu Kütahya ilinde adresimi doğrulatmadığım yer kalmadı köyde kasabada veya ilçede falan otursak demek ki vay halimize ve SON BOMBA GELİYOR müşteri hizmetleri bu sefer de dediki KAYMAKAMLIĞA gideceksiniz orda adres bilgileriniz ile telekomda adres bilgileriniz uyuşmuyor BEN KÜTAHYA İLİNDE OTURUYORUM adam bana kaymakamlığa gideceksiniz diyor.Tamam kapatmak istiyorum dedim 400TL cayma parası çıkardılar dudağım uçukladı... tabi bu arada faturalar şıkır şıkır kredi kartımdan çekiliyor...Olay kısaca bu arkadaşlar bende bugün tüketici hakem heyetine başvurdum bakalım göreceğiz

BÖYLE BİR DURUM İLE KARŞILAŞAN VAR MI? VAR İSE NASIL BİR YOL İZLEDİ?YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.Ödemeleri yapmasam ilerde bir sorun olur mu?
M
12 yıl
HTC GLOBAL GARANTİ
Merhaba arkadaşlar global garanti olur mu olmaz mı sorusunun cevabı netleşti forumda bir arkadaşın htc türkiye müşteri hizmetleri ile yaptığı çevrimiçi görüşme daha sonra aynı işlemleri bende yaptım ve global garanti meselesini açıklığa kavuşturdum.Htc müşteri hizmetleri yurtdışından alınan bazı htc one x cihazların türkiyede garantisinin 2 yıl olduğunu onayladı.Müşteri hizmetleri yapacağı imei sorgulamasında telefonunuzun TR de garantili olup olmadığını hemen öğrenebilirsiniz.Yani bazı yurtdışı cihazlar bende one x olduğu için onu sordum TR de 2 yıl yanlış duymadınız 2 yıl resmi garantiliymiş.
M
12 yıl
ASUS K53SV DVD SÜRÜCÜSÜ NASIL SÖKÜLÜR?
Arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum model asus notebookumun optik sürücüsünü söküp oraya hdd takacağım fakat bunu nasıl sökeceğimi bir türlü anlamadım görünürde vida falan yok bu konuda bilgisi olan var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
14 yıl
93 model toyota corona aracıma lpg tavsiyesi
Arkadaşlar aracı yeni satın aldım ve araçta sıralı sistem lpg değilde normal sistem lpg var bunun yerine iyi bir sıralı sistem lpg taktırmak istiyorum yaşadığım şehir antalya sorunsuz ve kaliteli bir sistem arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir?bütçem 1200-1500 tl arası ve araçtan çıkan eski lpg sistemini ikinci el olarak alcak arkadaş olur mu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.