Z

Yüzbaşı
14 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
12 yıl
Lütfen birileri bana yardımcı olsun.
Yeni bir telefon alacağım. 1 haftadır samsung galaxy s2 ve sony xperia s modellerini araştırıyorum. Girmediğim site, okumadığım yorum kalmadı diyebilirim.

Gelgelelim yorumların açıklayıcılığı beni pek fazla doyurmadı. Neden derseniz -özellikle- Sony Xperia S hakkında orta düzey bir yorum okuyamadım. Ya çok övmüşler telefonu, ya da çok kötülemişler, ortası yok.

Samsung Galaxy s2 telefonunun yorumlarının hepsini okumaya gerek duymadım, çok yakın bir arkadaşım 8-9 aydır kullanıyor, yeterince bilgi sahibiyim bu telefonda. Okuduğum yorumlarla bunu teyit ettim.

Ancak bu konuyu özellikle Sony bölümüne açmış olmamın sebebi Xperia S almayı ciddi anlamda düşünmem; ancak -sarı leke- gibi kronik sorunlar, telefon kamerasının 8mp'lik bir kamera'dan pek bir farkının olmaması, arka kapağın açılmaması vs vs beni durduruyor.

Telefonda bol bol fotoğraf ve video çekerim, çok müzik dinlerim. Telefonla çok konuşurum, internete çok girerim, android programlarıyla çok işlem yaparım. Msjla işim olmaz,oyun oynamam. (şöyle söylüyüm, şimdiki telefonum Huawei ideos x5 ile kullandığım programlardan fazlasını kullanmam. Bunda kasmayan programlar Xperia veya Galaxy de hiç kasmaz diye düşünüyorum.)

Siz olsanız bir kumar oynayıp Xperia S alırmıydınız? Yoksa şimdiye kadar stabil olan galaxy s2 mi alıyım?

Çünkü gerçekten bir kere alacağım telefonu, bir daha uzun bir süre o kadar para koyma lüksüm yok. (Koyabileceğim maksimum 1200 tl.)

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Saygılar.
Z
12 yıl
yeşil arka plan üzerine mavi ve kırmızı dikdörtgen??
telefona b518 fabrika yazılımı kurdum, restartan sonra, şu anda yeşil arka plan üzerine mavi ve kırmızı dikdörtgenler çıktı. Bunun sebebi nedir?
Z
12 yıl
ICS Boot Logo Değiştirme??
ICS (veya b518) için başlangıçtaki Boot Logo (Kırmızı Huawei) 'yu Değiştirmeyi Bilen Var mı?

-Araştırıyorum ama anlatılan yöntemlerin neredeyse tamamı 2.2 üzerine olduğu için olmuyor. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

-Eğer birşey bulabilirsem burada paylaşırım. Teşekkürler.
Z
12 yıl
U8800 X5 kulaklık sorunu
düne kadar hiçbir sorunu olmayan telefonda her ne hikmetse bugün birden fazla sorun çıkmaya başladı. Beni en çok üzen konu ise kulaklığı taktığımda bir taraftan çok, bir taraftan az ses gelmesi. girişi temizledm, temassızlık var mı diye gidip yeni bir kulaklık bile aldım. bilgisayara bağladığım kulaklıklar tıkır tıkır çalışıyor. Çözüm önerisi olan varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Z
12 yıl
Sapphire HD 4890 vapor-x 2gb
ekran kartım sapphire hd 4890 vapor-x 2gb. yalnız şöyle bir durum var ki, "dxdiag" da ekran kartımın belleğini 758 mb gösteriyor. "bağdaştırıcı ayarları" nda ise paylaşımsız 2048 mb, paylaşımla beraber 4863 mb gösteriyor. Bunun sebebi nedir, bilen var mı acaba?

resim 1 : dxdiag : http://c1111.hizliresim.com/r/u/rnkc.jpg


resim 2 : bağdaştırıcı :http://a1111.hizliresim.com/r/u/rnlc.jpg
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.