P

Yarbay
10 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
22 üye
Görüntülenme (?)
814 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
4 yıl
Bir gecede İran\u0027da olanlar =\u003e
İran,Abd üssünü vurdu.

4 saat sonra İran'da,180 yolcu taşıyan Ukrayna yolcu uçağı düştü.

Yarım saat sonra nükleer araştırma merkezinin yakınlarında 4.9'luk deprem oldu. Haarp?

Az önce de 5.5'lik bir deprem daha gerçekleşti.

Sırada ne var? Godzilla mı cumhuriyet mi?


Düşünceleriniz neler?
P
9 yıl
Abra A7 açılırken Bios\u0027a atıyor ya da siyah ekranda kalıyor
Monster abra a7 modeli laptopta,mavi ekran ve Kurtarma,windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor hatasıyla başlayan sorunum bambaşka bi boyuta ulaştı. Laptop açılırken ya biosa atıyor ya da monster yazısından sonraki siyah ekranda takılı kalıyor. Bios ayarları da normalin dışında olduğu için secure bios mu ne onu disable da yapamıyorum. Ne yapabilirim bu durumda?Başlatma onarımı da olmuyor. Orjinal win 8 cdsi mevcut. Ama format falan atacaksam da C den ayırmam gereken dosyalarım var.
P
9 yıl
Monster laptop açılırken Bios\u0027a atıyor,açılmıyor..
Monster abra a7 modeli laptopta,Kurtarma,windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor hatasıyla başlayan sorunum bambaşka bi boyuta ulaştı. Laptop açılırken ya biosa atıyor ya da monster yazısından sonraki siyah ekranda takılı kalıyor. Bios ayarları da normalin dışında olduğu için secure bios mu ne onu disable da yapamıyorum. Ne yapabilirim bu durumda?Başlatma onarımı da olmuyor. Orjinal win 8 cdsi mevcut. Ama format falan atacaksam da C den ayırmam gereken dosyalarım var.
P
10 yıl
Videoda çalan şarkı
http://www.webaslan.com/futbol/3-isimden-biri-gelecekSXHBQ70397SXQ

Şu videoda çalan ilk şarkının orijinali olması lazım.Kadın söylüyordu,The XX grubundaki kadının sesine benzer bir sesi vardı fakat onların şarkısı değil.Bilen varsa,yardımcı olabilirse sevinirim.Acayip aklıma takıldı.Şarkıyı bilenlere direk çağrışım yapacaktır.
P
10 yıl
Real Madrid - Sevilla Le\u0027Tribunshow
Dakika 85'te Sevilla taraftarının yaptığı tribün show... Bu gurur bizim beyler.
P
10 yıl
Microsoft Destkop 800 USB\u0027si ile Microsoft Mouse 3000 Kullanmam Mümkün mü?
Klavye+mouse şeklinde bu dediğim modeli aldım.İçindeki mouse Microsoft Wireless 1000. Bende de 3000 vardı. İki adet usb takılı olması da hamallık olur. Acaba bu klavyenin usb si ile benim 3000 olan mouse'u bir arada kullanmamın bir imkanı var mı? Teşekkürler.
P
10 yıl
Cevap: Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder (Batı Konferansı Yarı Final Eşleşmesi)
Ben böyle büyük bir o.....luğu görmedim.
Son dakika olanlar. Paul'a çalınmayan taktik faul.
Ardından Reggie Jackson'dan çıkan topun OKC'ye verilmesi.
AWestbrook'a üç sayılık atışta alakasız çalınan faul ve OKC'yi öne geçirmesi.
Son pozisyonda Reggie Jackson'un,Paul'un koluna yaptığı temasın görülmemesi.

Oyuncular ve Doc nasıl bu kadar tepkisiz kalıyor anlamıyorum,aldıkları maç resmen verildi OKC'ye. Ben öldürürdüm herhalde hakemleri orada.
P
11 yıl
Sürekli gidip gelen Wifi bağlantısı
Merhaba.Uzun süredir bu sıkıntıyla karşı karşıyayım.Toshiba Satellite L750/L755 kullanıyorum.Bilgisayarım wifiden bağlanınca sürekli internetim gidip geliyor kısa kısa aralıklarla.Modemden kaynaklı bir şey olmadığına eminim,çünkü bağlandığım her wifi'de aynı sıkıntı yaşanıyor.İnternetten araştırdım fakat bir çözüm bulamadım.
Atheros güncel.
802.11b preamble,long and shortta.
adhoc 11n enable.
Firewall kapalı.
P
11 yıl
Ses Sistemi Hakkında Tavsiye Lütfen
Laptop'umda kullanmak üzere ses sistemi almaya karar verdim.Toshiba Satellite L 750/L 755 model.Ses kalitesi çok da yüksek değil.Her neyse.Bugün bir kaç model baktım.Modeller:
Logitech Z 523 200 TL
Logitech X 530 200 TL
Logitech Z 506 hatırlamıyorum.Teknosa görevlisi en iyi serinin Z olduğunu söyledi.Kararsız kaldım,foruma danışmak istedim.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Başka alternatifler de düşünebilirim.
P
11 yıl
...
.....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.