S

Yüzbaşı
20 Mayıs 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
258 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
Abdullah Efendi Kahve Makinesi Alınır Mı?
Dostlar kahve makinesi almak istiyorum ama espresso makineleri 3'kdan başlıyor. Bende bim broşüründe gezerken gördüm. Galiba yeni bir model. İnternete incelemesini veya satışta olduğu yeri göremedim. Ürünün normal sürümü var. Bu modelde ekstra sütlü kahve ve sıcak çikolata yapabiliyor. Fiyatı kahve makinesine gore çok uygun geldi. Almayı düşünüyorum ne dersiniz? Beni 3'ü 1 arada içmekten kurtarsın yeter. < Resime gitmek için tıklayın >
S
geçen yıl
Digiturk İnternet Kullanan Var Mı?
Soru başlıkta.
S
2 yıl
Yui veya Tefal Marka Fritöz Alınır Mı?
S
2 yıl
Kumtel Airfryer Alınır Mı?
S
3 yıl
SteelSeries QcK Prism Cloth Mousepad 179₺
S
3 yıl
Rocket League trade yapılamıyor
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımla trade yapmak istediğimde bu hatayı alıyorum. İki faktörlü doğrulamayı etkinleştirdim ama olmadı. 2-3 saat bekledim ama sonuç yine değişmedi. Oyunu Steam üzerinde almıştım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Arkadaşım başka birine takas isteği attığında ise atabiliyor. Ben ise kimseye takas teklifi atamıyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
2000TL akıllı saat önerisi
Arkadaşlar, sizce sıfır Oppo Watch 46mm mi 2.el EKG sensörlü Apple Watch Series 5 mi almalıyım? Yaklaşık 2,5 yıldır Samsung Gear S3 Frontier kullandığım için dikdörtgen tasarımlı bir saat istiyorum.
S
3 yıl
400₺ Kulakiçi Kulaklık Önerisi
Kulaküstü kulaklıklar çok terlettiği için kulak içi kulaklık alacağım. Aşağıdaki iki model arasında kaldım;
1- Razer hammerhead true Wireless.
2- Sennheiser cx 300S.
Bu 2 model haricinde önerdiğiniz başka bir model var mı?
S
3 yıl
USB-A to lightning dönüştürücü
Arkadaşlar lightning girişli kulaklığımı bilgisayarda kullanmak istiyorum ama hem Türkiye'de hem yurtdışında ki sitelerde araştırdım sadece Amazon'da aşağıdaki ürünü bulabildim.
https://www.amazon.co.uk/Anker-Lightning-Certified-Headphones-Earphones/dp/B07W7YQT4S

Bu dönüştürücüye benzer başka bir dönüştürücü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
S
3 yıl
Playstation 5 Dualsense Controller
Hali hazırda Xbox One S Controller kullanıyorum. Alalı 5 ay oldu 10 defa kullanmamışımdır. Bende satıp Amazon'dan Dualsense almayı düşünüyorum ama bilgisayarda çalışabilirliğine dair fazla konuya ulaşamadım. Playstation 5'e sahip bir arkadaş kontrolcüyü bilgisayarda deneyip, çalışıp çalışmadığını söyleyebilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.