B

Er
30 Eylül 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Bu ağdayı nerede bulurum ?
Beyler bu ağdayı sürekli olarak instagramda videosunu izliyorum ve şuana kadar bu ağdadan yapan bir kuaföre denk gelemedim . Markası nedir adı nedir ve nerden alabilirim ?
< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
Türkiyede nerden alabilirim ?
Merhaba. Ben bu tarz giyinmek istiyorum zaten giyiniyorum böyle fakat sadece h&m de bulabiliyorum o da çok kısıtlı. Bu tarz yani uzun t-shirt , hip hop , street wear benzeri isimleri var bunları türkiyede nerden alabilirim ?
< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
Kaslı yüz hatraları için ne yapmam lazım?
Merhaba, ben bu fotoğraftaki gibi bir yüz hattı için nasıl bir beslenme ve egzersiz yapmam gerekiyor? Fotoğraftaki adamın eski halinide biliyorum böyle değildi ama 1 ay sonraki fotosunda o çene kası içine girmiş yanaklar yani bunun genetik olduğunu yüz yapısına bağlı olduğunu sanmıyorum . Sizce ne yapmalıyım yardım edin en ciddi diyet beslenme ve sporu dahi yapabilirim ?
< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
17 yaşında sürücü kursu
Beyler ben 17 yaşındayım fakat martta 18 ime giriyorum ve bir ay sonrada ehliyet sınavlarş var . Ben şimdi kursa yazılabikirmiyim ya da bu yıl ehliyet alavilir miyim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.