S

Yüzbaşı
30 Nisan 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
296 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Kısa sürede 1000-1600 TL arası kazanç ister misiniz ?
Herkese merhaba, Kombucha bir fermente çay dır. 2200 yıllık geçmişi vardır. Bir çok hastalığa iyi gelir. İnternetten araştırabilirsiniz. TR'nin en bilinen firmasının kombuchaları var elimde. 20 koli. 1 koli 6adetx1Litre. Firmanın kendisi kolisini 140-155 e satıyor internet sitesinde. Trendyolda 160 TL. Siz de tek tek satarak 180 den ya da koliyle 150-160 tan satabilirsiniz. Ürünler yeni, 2 yıl son kullanma tarihi var. Ben uğraşmak istemediğim için 100 TL den kolisini vereceğim yani 20 koli 2000 TL. Çevrenize özellikle 30-40 yaş üstüne satabilirsiniz. 20 koliden 50 TL karla 1000, 80 TL karla 1600 TL kazanırsınız. günde 2 adet satsanız 100-160 TL kazanırsınız. Dükkanınınız varsa da değerlendirebilirsiniz. İzmir ve çevresine getiredebilirim. Bu zor zamanlarda ekstra kazanç sağlamak isterseniz yazabilirsiniz. Tek seferlik olacak o yüzden ilk gelene vereceğim. Saygılar.
İletişim 0534 234 72 17 whatsapp ya da pm.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
4 yıl
8-9 bin TL ye kadar ücretle İzmir de bir start up projesinde yer almak ister misin ?
Daha önce android uzerinde üst düzey mobil uygulama(lar) geliştirmiş. Tecrubeli girişimci arkadaşlar. Büyük markalardan partnerlik sözleri almış işimizde bizimle beraber ücret karşılığı maaşlı ya da freelance + ortaklık şeklinde (ya da sadece ücret) ekibimize katılabilirsiniz.Tercihen İzmir ama il dışından çalışmak isteyen arkadaşlar da yazabilir. Konuyu donanıma açmış olma nedenim burada daha vasıflı ve işini severek yapan girişimci insanlar arkadaşlar olduğunu biliyorum. Yüksek ucretlerle ve böyle bir start up ta yer almak isteyen arkadaşlar yazabilir. Markalar ile ilgili ortaklıklarımız ve partnerlikler ile ilgili detaylı bilgi yüz yüze ya da il dışında olanlar için telekonferans ile dilenirse verilcektir. Buradan ya da 0534 234 72 17 WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.İyi günler.
S
4 yıl
Psikolojiniz bozuksa, sosyal fobiniz varsa okuyun arkadaşlar
Öncelikle şunu söyleyeyim EMDR uzmanlığı uzun suren ve aşırı maliyetli bir egitim gerektirmektedir. Aynı zamanda psikologlar, psikiyatristler ve psikolojik danışmanlar bu egitimleri alıp sertifika sahibi olabilir.

EMDR Nedir?

EMDR, Türkçe açılımıyla Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme, güçlü bir psikoterapi yaklaşımıdır. Bugüne kadar her yaştan yaklaşık 2 milyon kişinin farklı tiplerde psikolojik rahatsızlıklarının başarıyla tedavi edilmesini sağlamıştır.

EMDR Nasıl İşliyor?

EMDR teorisinin altyapısını oluşturan Adaptif Bilgi İşleme Modeline göre beyin, fizyolojik temelli bir sistemle, her yeni deneyim aracılığı ile kendisine ulaşan bilgiyi işler ve işlevsel hale getirir. Duygu, düşünce, duyum, imge, ses, koku gibi bilgiler işlenip ilişkili anı ağlarına bağlanarak bütünleşir. Böylece o deneyimle ilgili öğrenme gerçekleşir. Edindiğimiz bilgiler gelecekte tepkilerimizi uygun bir şekilde yönlendirmek üzere depolanmış olur.

Bu sistem normal çalıştığında ruh sağlığını ve insan gelişimini öğrenme yoluyla desteklediği için adaptif, uyumlu bir mekanizma olarak kabul edilir.

Travmatik veya çok fazla rahatsız eden olaylar yaşandığında bu sistem bozuluyor gibi gözükmektedir. Yeni bilgi işlenip mevcut anı ağına entegre olmaz. Deneyimi anlamlandırabilmek için anı ağlarındaki işlevsel bilgilerle bağlantı kurulamaz ve akıl sağlığına uygun sonuçlar çıkarılamaz. Sonuç olarak öğrenme gerçekleşmez. Duygular, düşünceler, imgeler, sesler, beden duyumları yaşandığı haliyle depolanır. Bu nedenle bugün yaşanan bazı durumlar bu izole kalmış anıları tetiklerse, kişi o anının bir kısmını ya da bütününü yeniden yaşar gibi etkilenir.

EMDR’ye göre rahatsızlıkların, olumsuz duygu, düşünce, davranış ve kişilik özelliklerinin arkasında uyum bozucu, işlev bozucu, işlenmeden ve izole bir şekilde depolanmış bu tür anılar yatar. Kişinin kendisi ile ilgili olumsuz inançları (örn: Ben aptalım), olumsuz duygusal tepkileri (başaramamaktan korkma) ve olumsuz somatik tepkileri (sınavdan önceki gece karın ağrısı) problemin kendisi değil, semptomları, bugünkü dışavurumlarıdır. Bu olumsuz inanç ve duygulara yol açan işlenmemiş anılar şimdiki zamandaki olaylar tarafından tetiklenmektedir.

Doğal afetler, büyük kazalar, kayıplar, savaş, taciz, tecavüz gibi önemli travmaların yanı sıra, başta çocukluk çağı olmak üzere her yaşta yaşanan ve etkisi travmatik olan her tür yaşantı; günlük hayatta aile, okul, iş çevresinde yaşanan olumsuz olaylar, şiddete maruz kalmalar, aşağılanmalar, reddedilmeler, ihmal ve başarısızlıklar işlenememiş anılar arasında yer alabilirler.

EMDR, bu tür izole anıların işlenmesini sağlayan fizyolojik temelli bir terapidir. Beynin zamanında yapamadığı işlemi yapmasını sağlar. Kilitli kalmış anı ile diğer anı ağları arasında ilişki kurulması, öğrenmenin sağlanarak bilginin adaptif bir şekilde depolanması mümkün olur. Danışan artık rahatsız olmaz ve anıyı yeni ve sağlıklı bir perspektiften görür.

EMDR terapisi ile sadece semptomlar ortadan kalkmaz. Yeni bakış açısının kazandırdığı pozitif inançlar ve olumlu duygular kişinin kendisine, ilişkilerine, dünyaya bakışını da olumlu yönde değiştirip kişisel gelişim sağlar.

Benim ailemden biri EMDR uzmanı ve 25 yıllık psikolojik danışmanlık deneyimi var. EMDR ın etrafımızdaki insanlara faydalı olduğunu gördük. Burada sadece reklam yapmıyorum elimden geldiğince sizlere faydalı olmak isterim. Normalde 1.5 sakatlık EMDR seansları 400-500 liraları bulabiliyor. Ancak bu forumdaki arkadaşlara çok daha uygun fiyata yardımcı olabiliriz. 100-150 TL(ki bu neredeyse ofis masrafına yakın bir meblağ) gibi maddi durumunuza göre (malum herkes bu fiyatları da odeyemeyebilir ama ruh sağlığı herkesin hakkı.) fiyatlandırma yapabiliriz.

İletişim: 0534 234 72 17 WhatsApp tan ulaşabilirsiniz. Ya da PM atabilirsiniz.
-izmir de olmak şart (en azından şimdilik)

Herkese iyi günler
S
5 yıl
Hesabıma bu kadar para yatsa fetocu diye alinirim öyle diyim
Arkadaşlar olay aşağıda SS lerde görüldüğü gibi. Dolandırıcı mı gerçek mi karar veremedim. Kendisiyle baya konuştuk falan ama bir anlam veremedim doğal olarak. İstenen bilgiler ve TC mdeki tüm numaralar kapatılmış şekilde gönderdiğimde bir problem yaşar mıyım ? Bankacı ve polis lerden özellikle görüş bekliyorum bu bir dolandırıcılık da herkes bilgilenmiş olur?
Sadece kişiden aldığım son maili ve avukattan aldığım son SS i koydum.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
Bu arada behsedilen para çok yüksek bir meblağ
S
5 yıl
İzmir\u0027de yaşayan genç yazılımcı ortak arıyorum.
Arkadaşlar İzmir'de yaşayan yazılım öğrencisi ya da yeni mezun mobil uygulama geliştirmemde yardımcı olacak ortak arıyorum. Beraber bir proje üzerinde çalışacağız. İlgilenen olursa pm.
Herkese iyi günler.
S
5 yıl
Projem için mobil developer arıyorum.
İyi günler arkadaşlar. Geliştirmeyi düşündüğüm mobil uygulama için geliştiriciler arıyorum. 2 ya da 3 kişilik bir grup olabilir. İzmir'de yaşayan arkadaşlar olursa daha iyi olur ama çok fark etmez. İlgilenenler pm atarsa detaylı görüşebiliriz.
S
5 yıl
Kameralardan anlayanlara iş teklifim var
Kameralardan çok iyi anlayan fiyatlar vs. varsa ulaşabilir mi bir iş ortaklık teklifim var. Dm ile ulaşabilirsiniz
S
5 yıl
hayvanbakicim.com domaini sadece 170 TL
İlgilenenler pm atabilir.
S
5 yıl
Paris\u0027te üniversite öğrencileri için iş
Bu yaz Paris'e gidip az çalışarak para kazanmak isteyen üniversite öğrencileri dm atabilir. Buradan detay vermeyeceğim.
S
5 yıl
Nasıl Satarsınız...
İnsanların filmli fotoğraf makinesiyle fotoğraflarını çekip nasıl satarsınız? Nasıl yaklaşırsınız? Nasıl sorarsınız? (Yurtdışı için soruyorum turistik yerler)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.