C

Yüzbaşı
20 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
8 yıl
5000-10.000 TL Şirket için Profesyonel Dublex Yazıcı Tavsiyesi
Merhabalar arkadaşlar çalıştığım şirkette düzenli olarak döküman baskısı alıyoruz 1 yıldır Eepson L serilerini kullanıyoruz fakat yavaş ve kağıt kapasiteleri az olduğundan artık yetersiz gelmeye başladı. Ve ayrıca kuşe kağıdada baskı almak istiyoruz bunun için profesyonel bir yazıcı alacağız.
5000-10.000 TL arası dublex çift taraflı otomatik baskı yapan ve kuşe kağıda baskı yapan baskı hızı yüksek yazıcı tavsiyesine ihtiyacım var internetten biraz siteleri araştırım fakat marka konusnunda netleşemedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler.
Saygılar.
C
8 yıl
Yardım Lütfen DIGILAND DL801W windows 8 tablet güncelleme sorunu
Merhabalar arkadaşlar,
Bir arkadaşımın "DIGILAND DL801W" TABLETİ var windows 8 den windows 10 a güncellemek istedim yeterli depolama alanı olmadığı için sd kart istedi 32gb sd kart taktım ve güncelleme dosyalarını indirdi yüklemeye geçti yükleme sırasında yaklaşık 45 dk sonra şu uyarı geldi
"Please insert the external storage media and press OK" resim aşağıda
bunun üzerine sd kartı söküp kontrol ettiğimde bozulmuş olduğu gördüm ve biçimlendirin uyarısı geliyordu.
Daha sonra OTG kablosu ile usb klavye bağladım ESC tuşuna basarak bios kısmına girebildim rufus programı ile UEFI vs bir kaç farklı şekilde windows 10 windows 8 usb diske attım fakat boot manager kısmında bir türlü usb flash disk i göremedim. normal ihtimallerde diğer pc lerde usb disk sorunsuz çalışıyor yani windows kurulumuna geçiyordu velhasıl kelam bios u baya bir kuracaladım ve şuanda artık otg kablosu ile taktığım klavye ile esc tuşuna basarak bios ekranına ulaşamıyorum ne yapmalım. power tuşuna bastığımda direk olarak boot ediyor ve windows 10 yükseltme mediasını istediği ekrana geliyor buna uygun yükseltme dosyalarını nasıl indirebilirm ve flash disk e atabilrim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
C
11 yıl
silindi
silindi
C
12 yıl
iptal
iptal
C
12 yıl
sms onayı yardım lütfen
merhabalar,
sms onayı yapamıyorum, "Cep telefonu değiştirme hakkınız bitti." uyarısı alıyorum,
yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim...
C
14 yıl
silindi.
silindi.
C
14 yıl
sahibinden GET SİSTEMİ Hakkında Ufak bir Sorum Olucak
S.A arkadaşlar Get sistemi hakkında ufak bir sorum var yanıtlarsanız çok sevinirim, alıcı sattığım ürünü aldı ödeme yapıldı ve sahibinden.com onayı verdi şimdi kargoya vermem gerekiyor fakat benim kafama takılan birşey var diyelim ki ben ürünü gönderdim fakat alıcı onay vermezse, ne olur ? ben gene paramı alabilecekmiyim acil yanıtlarsanız çok sevinirim.
C
15 yıl
http://forum.bolumsonucanavari.com buda neyin nesi ? DH Nin Kopyası mı ?
http://forum.bolumsonucanavari.com buda neyin nesi ? DH Nin Kopyası mı ?
arkadaşlar az önce google rasgele bir şey arıyordum ve bu siteyle karşılaştım acaba dh yi birileri bu adresemi yönlendirmiş olay nedir anlamadım doğrusu ? bir göz atın herşey aynı ama ana sayfası hariç ?

işte konu dışı linki :http://forum.bolumsonucanavari.com/Konu_Disi/forumid_12/tt.htm
C
15 yıl
Ttnet Online İşlem Merkezi Tarife Değişikliği Hakkında
Arkadaşlar şuan itibari ile Online İşlem Merkezinden : "1Mbps 4 Gb kotalı dan" ==> "1Mbps Limitsize Geçtim" sorum şu olacak arkadaşlar 1 Ağustos' dan itibaren limitsiz tarifeye geçmiş olcakmıyım ?
ağustosta fazla kullanıp fatura kabarık gelmesin...Online İşlem merkezinden aynen benim tarife değişikliğim gibi değiştiren arkadaşlar sorun yaşayan varmı bu konuyla ilgili paylaşan olursa sevinirim.teşekkürler...
C
15 yıl
Yok Böyle Bişey forum.donanımhaber.com
Yok Böyle Bişey az önce forum.donanimhaber.com yazmak yerine forum.donanımhaber.com yazdım i harfi yerine ı yazdım yani, bir sohbet odası çıktı bu adam kesin dh dendir dh nin ününden faydalanmak istiyor daha önce verildiyse kusura bakmayin ama çok garibime gitti yaw...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.