H

Çavuş
11 Ocak 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
7 yıl
Türk Telekom Fiber İnternet Kutusu !!!
Binamızda Türk Telekom Fiber İnternet kutusu var 1.5 aya superonline adsl taahhütüm bitiyor. Bende hazır TTfiber kutusu varken Türk Telekom a geçeyim diyorum. Sitesinde Paketini Oluştur diye bir bölüm var orada en yüksek hız olarak 100Mbps seçtiriyor. Bazı arkadaşlar 100Mbps alamazsın boşuna para verme 35Mbps TürkNet al gibi yorumlar yaptılar şimdi ben binamda bu kutu olmasına rağmen 100Mbps alamayacak mıyım?(illa 100 istemiyorum 80 olur 90 olur 100 olur oynasın tabi ama 100 e yaklaşamayacakmıyım)
Fiber Kutusu ama eve kadar fiber gelmez diyorlar. Bu kutu ne oluyor kaç hız sağlıyor acaba bilen kimse var mı? Kutuya fiber kablosu girip normal telefon kablosu çıkıyor gibi?

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
H
7 yıl
Yönetim 25.000 Euro Talep Ediyor.
Merbaba, iki gün önce yan sokağımızda ki bir apartmanın kapısına "SuperOnline Bölgesel Fiber Alt Yapı Çalışması"yapılacağını bildiren bir kağıt asılmış, kağıtta Bölge Alt Yapı Müdürü'nün numarası da vardı. Bu çalışma bizim sitemizi de kapsıyor mu diye müdürle görüştüğümde "Tüm mahalle ile anlaşma sağlandı sadece sizin site yönetiminiz alt yapı karşılığında 25bin euro para talep ediyor" dedi. Arka tarafımızda bizimkinden biraz daha büyük bir site var oraya 45bin Euro verdiklerini öğrenmişler ondan sonra bizim yönetimde 25bin Euro talep etmiş.Yönetim para talep ediyor(ilk defa böyle bişey duyuyorum) superonline vermiyor ve 10mbps internet kullanmaya devam ediyorum. Yönetimi nasıl ikna edebilirim yada sitenin çoğunluğundan imza falan alıp yönetime mi göstermem gerekiyor çoğunluk istiyor diye ne yapmam lazım acaba?
H
7 yıl
SUPERONLINE ve TURKTELEKOM FİBER desteklemiyor, VODAFONE destekliyor?
İnternet sitelerinden baktığımda SUPERONLINE ve TURKTELEKOM'un mahallemizde fiber bağlantı sağlamadığı görünüyor ama VODAFONE sitesinde daireme kadar fiber desteklendiğini gösteriyor. SUPERONLINE ve TURKTELEKOM fiber bağlantı sağlamazken VODAFONE un fiber olduğunu göstermesi garip geldi yanlışlık mı var acaba?
H
7 yıl
SUPERONLINE FIBER BASVURUSU NASIL YAPILIYOR?
İstanbul / Pendik de bir sitede oturuyorum. Sitede 7 blok 105 daire var.
Süperonline sitesinden baktığımızda mahallemizde fiberhattı olmadığı görünüyor. Fiber başvurusu için ne yapmamız gerekiyor acaba?
H
7 yıl
GTX 760 8+6 pin yerine 6+6 pin ile çalıştırmak.
Merhaba, GTX 760 güç girişi 8+6 pin benim elimde 2 adet 6 pin var. 8+6 pin yerine 6+6 pin taksam kart çalışır mı? Zararı olur mu?
H
8 yıl
2.400 tl sistem toplamak
Merhaba arkadaşlar maksimum 2.400 tl ye monitörsüz sistem tavsiye edebilir misiniz. Bir sistem topladım aslında sizce eklemem yada çıkartmam gereken bir şey var mı ?

< Resime gitmek için tıklayın >
H
8 yıl
silinecek
silinecek
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.