3

Binbaşı
03 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
71 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
3
7 yıl
Yağ müşürü hakkında
Geçen hafta yağ ve filtre bakımını yaptırdım, üstünden çıkan filtrelerin ve yağın aynılarıyla yenilendi. Eve doğru yola koyulduğumda ekranda kırmızı uyarı verdi yağ seviyesi azalıyor diye fakat herhangi bir yağ eksilmesi yok, 1 haftadır ara ara bu hataları veriyor ve fan sık sık çalışmaya başladı motor sıcaklığında da bir anormallik olmadığı halde. Bugün bakımı yaptırdığım servise gittim hataya bakıldı yağ müşürü arızası veriyor. Bu mered neden bozulur sizce yağ filtre bakımı sırasında zarar görmüş olabilir mi veya sanş eseri bu zamana mı denk geldi anlamiş değilim. Parçacı 600 lira fiyat çekti bu kadar pahalı olabilir mi sizce? Araba mercedes c200 kompressor 2004 model m271 motor kodu 1.8 olanı. Lütfen yardımlarınızı ve bilgilerinizi esirgemeyin sayın forumdaşlar herkese iyi kandiller şimdiden teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Araba hakkında merak ettiklerinizi de çekinmeden sorabilirsiniz bilgim dahilince cevaplarım.
3
7 yıl
Maç bitince kicklenmek
Kazandığımız rekabetçi maçın sonunda kicklenince ne zararı oluyor win sayılmıyor mu?
3
8 yıl
2004 Mercedes-Benz C200 Kompressor Avangarde Gümüş Gri
Merhaba sayın forumdaşlar, ilgili arkadaşlara duyrulur, detaylar ilandadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-c200-kompressor-avangarde-orjinal-348371659/detay
3
8 yıl
BF 3 online oyuna bağlanmama hatası SS
3-4 aydır girmiyodum oyuna, bugün bi iki el oynarım diye giriyim dedim fakat her defasında bu hatayı alıyorum. Neyden kaynaklanıyor sizce? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
3
9 yıl
2015 MUSCLE
3
9 yıl
W115 toplamak[YARDIM]
Merhaba arkadaşlar, uzun bir süredir w115 toplamayı düşünüyordum fakat bütçe kısıtlı olduğu için hayal olarak kalmıştı. Şuan 12bin TL bütçem var ve 5 bin TL'ye 73 model 220E buldum ne tavsiye edersiniz sizce böyle bir işe girişilmeli mi bütçeyi aşma durumu olur mu? Fikirleriniz benim için çok önemli, yardımcı olursanız çok sevinirim.
3
9 yıl
Pes 2015 hakkındaki görüşleriniz neler?
Evet beyler sizce oyun nasıl? Görüntü kalitesi 2014'teki gibi berbat duruyor ama oynamadan bir şey demek istemiyorum. Bal ve Master lig modlarını deneyen varsa yorumlayabilir.
3
10 yıl
Avea Kamu Mega tarifesi Yurtdışı Kullanımı Hakkında
Yanlışlıkla hattı yurtdışı kullanımına açtım bunu nasıl geri kapatabilirim veya bunu kapatmasam ekstra para öder miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
3
10 yıl
MHP\u0027ye artık yeni kan lazım
Devlet Bahçeli'yle giderse mhp genel seçimlerde de duvara toslayacak. Artık yeni bir lider şart ama Bahçeli'yi aratmayacak. Yoksa akp daha çook gider böyle çünkü bu ülkeye artık Sol partinin iktidara gelmesi çok zor niye mi insanların ön yargısını kırmak imkansız çünkü.
3
10 yıl
Ton balığı tüketimi hakkında[ÖNEMLİ]
Çoğumuz protein ihtiyacını karşılamak için ton balığı tüketiyoruz ama bu konserve ton balığındaki cıva oranı yüksek olduğu için fazla tüketmek vücut sağlığı için zararlıdır. Benim tavsiyem haftada 3 kutuyu aşmamaktır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.