M

Yüzbaşı
22 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
Sandisk ssd plus 120 gb 3 yıllık kullanım sonucu test
< Resime gitmek için tıklayın >



sandisk ssd plus 120 gb. sanırım alalı 3 yıl olmuştur. Soldaki test 3 yıl önce ilk aldığım sıralarda temiz yeni kurulmuş sistemle yaptığım bir testtir. Sağdaki ise az önce uyguladığım bir testtir arkadaşlar. sonuç ilginç geldi bana maşallah sandiskim yıllanmış sarap gibi kullandıkça açılıyor , performası artıyor.
M
6 yıl
Chevrolet aveo 2012 1.2 ls almak
Arkadaslar 2012 aveo 1.2 ls benzinli 80.000 km bir arac var. Boya değişen m2vcut değil, bir iki ufak tefek extrasi da var. Lpg takilmamis ama ben alirsam takicam mutlaka. Goruslerinizi almak istiyorum.

Daha önce kiralama vesile ile bir 2013/14 tu sanirim aveo kullanmistim bir hafta. Ama o arac dizeldi kullanim olarak bana fena gelmemisti. Benzinli icin ne düşünüyorsunuz onu merak ediyorum, cok pro kullanici degilim ama rampada ayilan bayilan bir aracta istemiyorum. Aile arac olarak kullanilacak. Farklı marka model tavsiye istemiyorum. Sadece bu arac için fiyat ve performans deneyimlerinizi paylasirsaniz sevirim.
M
6 yıl
Kontratli telefon alan kisinin vefat etmesi??
Arkadaslar bizim kayinpeder 1 ay kadar once vefat etti. Sanirim ekim veya kasim ayi gibi hat uzerinden iphone6 32 gb telefon alindi. 2500 civari bir bedelle olmasi lazim. Turkcell merkezine hatti kapatmak icin gittigimizde ustune kontrat oldugu icin süre dolunca ya kadar hatti kapatamazsınız dediler.

Boyle bir durumda ne yapılması gerekir bilgisi olan varsa ve yardimci olursa sevinirim.

175 aradim vefat olayindan dolayi ilce hakem heyetine gitmem gerektiğini ifade ettiler
M
6 yıl
I5 4440 225 tl ye alinir mi?
Arada bir sistem guncelleme damarim kabarıyor. Hali hazirda x4 965 islemci kullaniyorum. Benim ihtiyacimi karsiliyor acikcasi ama azıcık ucuza bir parca gordum mu dayanamiyorum. Tabii islemci ye anakart ve sogutucu da gerekecek.

Acaba genel olarak ciddi bir fark yaratır mi genel kullanim olarak?

Aslinda elim rahatlasa ryzen3 veya ryzen 5 alicam ama şimdilik butcem uygun değil.

Ne dersiniz arkadaşlar.
M
6 yıl
SAMSUNG J7 İÇİN CİDDİ OLARAK YARDIMA İHTİYACIM VAR
Merhaba arkadaşlar kardeşimin bir j7 700f telefonu var. Telefon ekranında ciddi fiziksel hasarlar mevcuttu. belli bir süredir
telefonu bu şekilde kullanıyordu. ancak bir iki gün önce görüntü tamamen gitti. kendisi yeni telefon aldı (iphone 6) ama eski telefonunda aktarılması gereken bilgiler mevcut (resim , kişi listesi v.b)

telefon sarj alıyor, bataryayı söküp taktım yeniden başlıyor.(açılış sesi geldiği için ben açıldığını düşünüyorum)

usb ile pc ye bağladığımda bilgisayar telefonu j7 olarak görüyor ama dosyaları ac diyorum ama acılan pencere boş.

samsung kies ile bağlanmaya çalıştım . program telefonu bulamadı.

mobikin asistant diye bir programla bağlanmaya çalıştım telefonu, görüyor ama bağlanmıyor.

hata ayıklayıcı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum ama telefon konusunda çok uzman değilim. sorunu aşmamaı sağlayacak içindeki bilgilere ulaşmamı sağlayacak bir babayiğit aranıyor.
M
7 yıl
boynerin %25 ayibi
dun itibariyle tarafıma ve birçok kisiye gelen kozmetik haric tum urunlerde gecerli indirim kodunun sartlarini boyner degistirmis. dunden beri n alsam n alsam diye dusunurken sepeti oluşturdum kodu girdim hata veriyor geçersiz kod diye aradım boyneri efenim neymiş kampanya mesajinda hata varmis indirimli ürünlerde gecerli degilmis. ayiptir ayip madem hatali mesaj gelmis duzeltme mesajida gonderseydiniz.
M
7 yıl
firinlanan kartim calisiyor
bir süre once birinden aldigim hd6750 yi pc ye takinca fani dönmüş fakat görüntü vermemisti. farklı pclerde de denedim ancak hic bir sonuc alamamistim. bir kac gündür kart firinlama yaziarini okuyordum ve bugün karti söküp fırına verdim. anlatilan ve tecrube edilenlerde olduğu gibi karti guzlece söktüm ve temizledim. temizleme sadece bir fırça ve nefes gücüyle tozlardan arindirma seklinde yaptim. bircok kisi karti sentetik tiner veya ozel temizleyici ile yapiyor ve tavsiye ediyor. elimde tiner veya temizleyici madde olmadığı için once aseton la temizlemeye karar verdim ama sonra biraz arastirinca vaz gectim ve sade bir temizlik yaptim. 200 derecede isitilmis fırında karti 9 dakika tuttum ve cikardim. 2 saat kadar bekledikten sonra macun sürüp fani taktım ve pcye bagladim. sonuc kart goruntu vermeye basladi. hepi topu hd6750olsa da insan mutlu oluyor hosuna gidiyor. cocuklar rahat bırakmadığı için h3nuz test edemedim. birazdan pc bsina oturup testlerinide bi yapayim bakalim ne sonuc verecek.
M
7 yıl
samsung bulasik makineleri hakkinda
8 yillik bosch makinemiz yulsek fiyatli parca degisim gereksinimi nedeni ile emekliye ayirmaya karar verdim.

samsung bulasik makineleri ile ilgili yardimci olabilecek arkadas varmi.

kullanimi nasildir. servis kalitesi nasildir. yikama temizligi nasildir gibi sorulara cevap ariyorum.
M
7 yıl
ekran karti driver uzerine bir soru
yeni aldigim hd6750 calimasina ragmen ( calisma derken kartin faninin donmesini kast ediyorum) ekrana goruntu vermiyor. karti aldig8m kisi gondermeden denedigini ifade etti. dogru soyledigini varsayarsak. onceden yuklenmis driverlar yeni kartin calismasinda sorun teskil edebilir mi?

ustundeki kart hd5570. kullandigim sistem amd.
M
7 yıl
ekran karti görüntü vermiyor.
merhaba arkadaşlar online oyun oynamak icin hd 5570 yerine bir hd 6750 aldim bir arkadastan. gonderen arkadaş kartinin çalıştığını gordemeden once denediği ni soyledi. arkadasi tanimiyorum ama dogru soyledigini varsayıyorum. ustundeki karti söküp yeni aldigim karti taktim ancak pc basladi ancak ekrana goruntu gelmedi.

denedigim seylerin disinda tavsiyeniz var mi arkadaslar.

kart ek guc girisli ancak dusuk enerji ceken bir kart ki daha güçlü de olsapsumun yetersiz gelmesi olası degil.

hem dvi hemde vga girisinden denedim sonuc vermedi.

anakartimdaki 2. pci girisini denedim sonuc vermedi.

denemelerimi birden fazla ve farklı zamanlarda yaptim.

yarin okuldaki farklu bir pc de deneyecegim karti. ayrica birde aklima driver geldi ama ustundeki kart ile driver uyumsuzlugu olmaz diye dusunuyorum ama yine de driverleri kaldirip bir kere daha deneyecegim.

sizin farkli onerileriniz var mi acaba?? yoksa kart ex mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.