N

Teğmen
16 Nisan 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5006 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
4 ay
Referans isteği gönderirken dikkat edin \"molecula\"
"molecula" adlı üye lcw kod almak istedi, 50 tl olan koda 10 tl göndermiş, yanlış göndermiş olduğunu söyledi, 3 yıldız vermiş. Umrumda değil verdiği yıldız, arada referans isteği atıyorum bazı alışverişlerde, herkese değil de.
konuşmaları ekledim. referans gönderdiğiniz bu tip insanlara dikkat edin, mumkunse alışverişte yapmayın:) benden size nacizane tavsiyedir.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
N
geçen yıl
@babba5151 Battal Haz-- 050123-- - Dolandırıcı
İlgili üye getirden indirimli sipariş veriyor, anlaştık parayı gönderdim, sistemde sorun var dedi sipariş vermedi, iade için ıban attım parayı iade etmedi,aracı varmış arada. 16.03.2023 tarihinde gün içinde göndereceğim diyordu, 17.03.2023 tarihinde en kısa sürede göndereeğim demeye başladı.


DİKKAT: BU ÜYELİĞİ SINIRSIZ BANLANDI. İSME DİKKAT EDİN,FARKLI ÜYELİK AÇARAK GELİR TEKRAR FORUMA. BU İSME, BU NUMARADAKİ KİMSEYE PARA GÖNDERMEYİN..

EDİT: PARAYI İADE ETTİ GENE DE KONU BURADA DURSUN..
@babba5151 @DENIZCISERKAN
N
11 ay
Yusuf ibili -AFYONKARAHİSAR-AFYON- dolandırıcıdır- yıldız soyadlarına dikkat
Forumda yusufibili3 kullanıcısı 700 tl dolandırdı, sözde hepsiburada sonra öde kampanyasını kullanarak sipariş verecekti benim adıma;vermedi,parayı da iade etmedi.
Mahkemeye verdim. Forumda da banlandı, farklı kullanıcı adıyla gelebilir.

Afyonlu bir genç, yazık olmasın; yaşı küçük diye bir hafta bekledim gönderir iade eder diye ama yok..

Bu sahış r10'da da var. Dikkatli olun.

Ekleme: Nereli olduğunu da yazayım da, belki tanıdıklarına felan denk gelir, biraz yüzü kızarır utanma,arlanma varsa tabii:)

İnşallah mahkeme görülmeden parayı göndermez de, dolandırıcılık sucu sicilini bozar:)

IBAN'ı da yazıyorum, google'dan aratınca belki birilerine ulaşır bu yazı, dolandırılmaktan dönebilirler.


TR02 0006 2001 0900 0006 ---7 58
Yusuf ibili garanti bankası
0551 056 ---numarasını kullanıyor.
0551056---32


Profil: https://forum.donanimhaber.com/profil/2105553

@yusufibili3


------------------------------------------------------------------------------------------------------


Yıldız soyadlara dikkat.. 12 tl mustafa yıldız diye birine para attım ortadan kayboldu, genel olarak araştırdığımda yıldız soyadlı farklı ıban'lar veriyormuş..
N
2 yıl
ludovicoxeinaudi üyeye dikkat..
Benden karın doyurma sitesinde geçerli hesap istedi vermedim.
Hesap satmıyorum, sipariş geçiyorum sadece dedim ilanimda da bu şekilde yazıyor zaten.
Sonrası ekran görüntülerinde mevcut.
Çek satışa beni dolandırıcı diye yazmış, komik insan.. askeri personelmis de tehdit ediyormuş. Ben buradayım hadi ne yapıyorsun görelim dedimz engelledi, telefonlarımı açmadı. Klavyeden artistlik yapmak kolay tabi, cesaret ister diğer işler.. çamur atmakta kolay:) dikkat edin böyle neyi idugu belli olmayan şahıslara hesaplarınızı kaptırmayın..
@DENIZCISERKAN @ludovicoxeinaudi

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
N
2 yıl
@CrossDangeR266 üye hk. (Hesap çalışmıyor, eksik iade yapıyor.)
@CrossDangeR266 Bu arkadaştan 29.05.2022 tarihinde, pazar günü 10 adet hesap satın aldım (60/40)
Hesapları kullan yarın başka birşey çıkabilir dedi eyvallah.
İlk 2 hesap attı, hazır olunca atacağım kalanları dedi.
İlk iki hesaptan dediği şekilde sipariş verdim, siparişler iptal oluyordu ve anında arkadaşa bildirdim iptal oluyor yemek sepeti ise numaranız doğru değil/aktif değil tarzında şeyler söylüyor dedim. Bana cevap olarak "kendi numaranı yaz" hocam tarzında mesaj attı. Ben zaten kendi numaramı yazıyorum adres kısmında istiyor, üstelik sağlam olsun diye bide adres tarifine yazıyorum numaramı. Gir kontrol et, hepsine zaten yazıyorum dedim.
Neyse, bu iki hesapta 4 siparişim iptal oldu ve çocuklar saatlerce aç aç bekledi, zar zor saatlerin sonunda siparişleri aldım.
Kalan 8 hesabı da geç gönderdi, kullanamadım aynı gün. Bugün öglenden beri hesapları kullanmaya çalışıyorum, kullanılmıyor tabikide.
Satıcıya açıklayıcı mesaj gönderiyorum "kimsede iptal olmadı" "bugun ne olacağını bilemeyiz diye söylemiştim" gibi cevaplar aldım.

52 TL iade edecekti, 30 TL iade edip bloklamış, gereken işlemleri satıcı hakkında yapacagım 22 tl eksik kısım iade gelmezse.



https://forum.donanimhaber.com/yemek-s-60-40-indirim-9-tl--152897278


Profil: https://forum.donanimhaber.com/profil/2228136


@CrossDangeR266 @DENIZCISERKAN
N
2 yıl
\"on10on\" kullanıcısının hakaret/tehdit ve iftiraları-Alışveriş yaparken dikkat.
"on10on" kullanıcısını tanımam etmem, hiçbir alışverişim de olmadı.

Profili:https://forum.donanimhaber.com/profil/2765758


"mhmmd.dmr20" kullanıcısından getir onayı alıyordum. Problemsiz alışverişimden dolayı konusuna yorum yapmıştım.
"on10on" kullanıcı bu arkadaştan getir onayı almış, onay olmadı diyerek parayı istemiş, tehdit etmiş.

Onay olmamasına da imkan yok bu arada, bende arkadaşın konusuna durumu açıkladım.
İlgili sahış parayı benden istedi :):)
Daha sonra vefat etmiş "annene çok selamını söyle anladın sen" diyerek mesaj attı ve mesajı sildi. Sonra bana da dolandırıcısın ithamında bulundu.

Bu sahışla alışveriş yaparken dikkatli olan, mümkünse yapmayın. Forum yönetimine bildirdim, ekran görüntüleri de elimde. Konu silindiği için buradan uyarı olarak konuyu açıyorum.

Ulu orta tanımadığı bir adama tehdit/hakaret/iftira atmak neymiş göstereceğim zaten. Muhtemelen yaşı çok küçük, kullandığı kelimeler/cümlelerde o belli oluyor.

Bu yapacağım şeyde ona ders olsun klavyeden atıp tutmak, hakaret etmek, anneye selam göndermek neymiş bi öğrenmiş olsun..

Konu yayından kaldırıldığı için ekleyemiyorum. Gerekli şikayetleri önce forum yönetimine bildirdim, bu tür varlıkların burada barınıyor olması çok tuhaf.

Kendisi kurtulduğunu sanacak ettiği hakaretten, küfürden dolayı ama o işler öyle olmuyor:) Klavyeden hakaret edip kurtulayım, iftira atayım, dolandırıcı diye yalan söyleyeyim diyerek bu işlerin dönmediğini gösteriyor olacağım ve tüm detayları buradan da paylaşacağım.

Forum yönetimi de umarım gerekeni yapar üye hakkında.
< Resime gitmek için tıklayın >
@on10on @mhmmd.dmr20 @DENIZCISERKAN
N
2 yıl
aliakguun kullanıcısı sorunlu alışveriş
@aliakguun kullanıcısı Hepsiburada hesabı satin almak istedi, hesabı verdim, devirli değildir bilgiler degismemeli diye ilanımda da yazıyor, özel mesajda da belirttim. Buna rağmen hesabın mailini, bilgilerini değiştirmiş ve özel mesaja cevap vermiyor foruma girmesine rağmen.. Hesap satarken bu üyeye dikkat edin. Hepsiburada ya bildirdim. Forum yönetimi de böylelerini forumda barındırmaması gerekiyor..
@DENIZCISERKAN

Forum profili: https://forum.donanimhaber.com/profil/2340140

< Resime gitmek için tıklayın >
N
3 yıl
Trakya68 -- Para attım deyip para atmaması, hesabı çalması hk.
Trakya68 nickli üye benden indirimli hesap almak istedi. Güvenip önce hesabı verdim, bir saat cevap gelmeyince ben sipariş geçtim hesaptan. Daha sonra lazım olursa başka hesap vereyim diye yazdım, lazım at dedi, ıban attım (ilkinde bir saat boş yere bekledim diye önce para alayım bu sefer dedim.) Parayı attım kontrol et diye mesaj attı. Güvenerek kontrol etmeden hesabı verdim. Aradan 10dk geçti banka hesabına girmem gerekti baktım para yok, sonra baktım indirimli hesap yok, bilgileri değişmiş, e maili değişmiş. Önce insanlık halidir dedim suçlamadım. Daha sonra ilk attığım hesaba baktım onun da bilgileri değişmiş, sipariş iptal etmiş ki kupon geri gelsin kullansın, mağdur etmem paranı göndereyim papara ver dedi akşamüstü,konuştukça konulardan bu adamın nasıl biri olduğunu gördüm. Artık şüphem doğru olmuştu adam 2 hesabı çalıp parasını da ödememişti. Papara numarasını attım 32 TL ve 2 hesap zararım var dedim, haftaiçi göndereceğim falan filan oyalıyor.

Para attı ama ortada PARA YOK..
Hesabı kullanmadı AMA HESABA GİRİLMİYOR, ŞİFRE VE E MAİL DEĞİŞMEMİŞ. (O hesapları başkasına vermedim, takibini yaparım ve şifre değişirim, sağlama alırım her zaman.)
Parayı iade edeyim papara no ver diyor, veriyoruz PARA YOK HAFTAİÇİ HALLEDECEĞİM diyor.


Üstelik beni şikayet edeceğini söylüyor :) Kendisini edeceğimden ve peşini bırakmayacağımdan hiç şüphem yok. Başka konusunu gördüm oraya da yazdım ama adminler hiçbirşey yapmamış adam hala forumda ve insanları kandırmaya devam ediyor.

@trakya68 @DENIZCISERKAN


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
N
3 yıl
(59.90 TL-Trendyol) Copier Bond A4 80gr Fotokopi Kağıdı 5x500=2500 Adet (1 Koli)
Alt limitsiz 25 veya 30 TL'lik kuponla alınırsa neredeyse bedava bu fiyat. (Kupon herkeste elbette yok fakat çek satıştan bulunabiliyor.)

https://www.trendyol.com/copierbond/copier-bond-a4-80gr-fotokopi-kagidi-5x500-2500-adet-1-koli-p-39860559?boutiqueId=535462&merchantId=112277
N
5 yıl
Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.