D

Yarbay
26 Haziran 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
Roben daha yakın..Totem is changed..
Bu adam bize gelecek bakın göreceksiniz. Kaynak biz taraftarların gücü olacak. Başkan elinden geleni yapıyor ama başka transferde olmayacak yıldız platformunda.Hamzanin tek onay verdiği oyuncu bu.Benim gibi çocuk sahibi olanlar, çocukları ile şimdiden konuşsunlar ve hazırlıklara başlasınlar.
D
10 yıl
Drogba Veda Ediyor Ama!
Böyle bir teklif götürmesi çok enteresan, ilk 11 de başlaması lazım...

Didier Drogba, sembolik olarak maçın son dakikalarında oyuna girmek isteğini teknik heyete iletti. Teknik direktör Roberto Mancini, karşılaşmanın gidişatına göre yıldız futbolcuyu sahaya sürecek. Galatasaray, Kayseri Erciyesspor maçını kazanması durumunda ligi ikinci sırada tamamlayarak, Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı kazanacak.
D
10 yıl
TOSHIBA TOSHIBA TOSHIBA??
Arkadaşlar Merhaba,

Forumu sürekli takip ediyorum, kim toshiba notebook almak istese gelen öneriler hep negatif,ve başka başka markalara yönlendirmeler var, bunun sebebi sadece fiyat segmentinin yukarıda kalmasımı yoksa başka problemlermi var? Değerli yorumlarınızı bekliyorum
D
11 yıl
Başınız Saolsun Arkadaşlar..
Çok üzüldüm Allah Rahmet eylesin, kalanlara sabır versin.
D
11 yıl
Arda Kiralık Gelecek TOTEM
ben şöyle başlıyorum,
KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN
D
11 yıl
Eğer Gelirse Bomba Olur!!!!
BASTOS
D
11 yıl
Rierra gitmiyor, Nanni transferi tehlikede.
İbrahim Seten Zwitlemiş böyle, inanak mı ne yapak??
D
11 yıl
Heryerdeyiz:)
< Resime gitmek için tıklayın >

Japonları da heyecan basmış. Heryerdeyiz.[sm=sadomazo.gif


< Resime gitmek için tıklayın >
D
11 yıl
:)))))
Dün kayseri maçı seyrederken annem yanıma gelip sürekli evde bisesmivar diyip durdu? bende hep yok dedim, sonra anlayınca çok güldüm kendi kendime..
D
11 yıl
NOSTALJİK KORKULARIM....
Korkuyorum...

Nedenmi?

Hatılıyorum,

Gençliğimizde herkes gibi çok hareketliydik, Galatasaraya gönülden bağlıydık, geceden stada kuyruklara girip heyecan arardık, tribün liderimiz ozaman Seboydu, başkasıda olabilirdi, isimlere takılmıyorum, oda gençti, aynı yaşlardaydık, o ve ekibi ne derse onu yapardık. Fenerbahçelilerle, Beşiktaşlılarla maç başlayana kadar dövüşür, küfürleşir, aynı süreç maç sonunda gecelere kadar devam ederdi. Ayağımız kopana kadar kovalar veya kaçardık. Polislerden yediğimiz darpların haddi hesabı olmazdı. Ozamanki Çevik kuvvetin taşıdığı tahta copları yiyen 2-3 gün iflah olmazdı. Hiç birşey simultane gelişmiyordu hepsi planlı olarak tribün liderleri tarafından söyleniyor ve kurgulanıyordu. Maçtan önce Tribün liderlerimizin ve değerli yancılarının için maça girebilmeleri için kendi halinde kaç kişiden zorla para toplanırken darpedildiğini biliyorum. İstersen verme yoksa yanardın, maçı seyretme şansın olmamazdı. Böyle bir taraftarlık profilimiz vardı aynı Beşiktaş ve Fenerbahçe de olduğu gibi. Bu olaylar sadece Ali Samiyende, İnönüde, ozamanki Fenerbahçe stadında değil, aynı şekilde İstanbul Sergi Sarayında basketbol maçlarında da oluyordu. Basket maçlarından çıkıp futbol maçına, veya tam tersi full bir mesai içersindeydik. Kimsede demezdi bunu neden yapıyoruz, ne gerek var diye. Sorgulama şansın yoktu. Her meydan kavgasında ölüm riski taşıyan o kadar genç vardıki. Bunlardan biride bendim. Takımımız başarılı bir sezonda geçirse, başarısız da olsa bunlar artık bir rutin haline gelmişti. Maç sırasında rakip taraftarlarla küfürleşmekten ve biribirimize maddeler atmaktan, didişmekten ne maçı nede golleri görebiliyorduk, sadece golü atan futbolcumuzu takım arkadaşları ile birlikte kutlarken yakalayabiliyorduk enstantaneyi.

Uzun zamandır maçlara gitmiyorum, gdemiyorum. Evden takip edebiliyorum. Ve şu andaki tribün yapısı ile ilgili zerre kadar hiç bir bilgim yok. Kulüpler değişti, Ekonomi değişti, Stadlar değişti. Ama görüyorumki isimler değişmiyor, tekrar ediyor. Benim gençliğim, heyecanımızdan, kanımız deli aktığı için hep koştuk hep koşuştuk. Şimdide çok genç var ve hepsi heyecan arıyor, kanları deli akıyor. Gönülden bağlı oldukları takımları için üstlerinden emir bekliyor, yönlendirilmeyi bekliyorlar. Bu gençlerden belkide bu forumdaki yaşı müsait arkadaşlarımın çocuklarıda, akrabaları, canları yer alacak.

Nedersiniz? bu tür oluşumlara canınızdan çok sevdiklerinizi, çocuklarınızı emanet edebilirmisiniz.?

Ben edemiyorum:(
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.