S

Teğmen
03 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 ay
Etkileşimim Düştü
Merhaba arkadaşlar. Twitter'da içerik üretiyorum. Son birkaç gündür etkileşimim düştü. Sanırım insanların ana sayfalarında gözükmüyor. Like ve takipçi sayım çok artmıyor. Acaba hesabım herhangi bir spam veya başka bir şey altında mıdır bunu nasıl öğrenebilirim ?
S
6 ay
Dns Sunucu Yanıt Vermiyor Hatası Alıyorum
Merhaba arkadaşlar. Ben özel yurtta kalıyorum internet normalde sorunsuz giriyordu ama bugün baktığımda wifi’ye giremedim ve Dns Sunucu yanıt vermiyor. Telefondan girebiliyorum ama ne yaparsam yapayim bilgisayardan giremiyorum. Herşey denedim. Sizce sorun kendiliğinden düzelir mi yoksa sorunum bilgisayarda mı ?

Ayrıca kendi telefonumun wifi’si ile bağlanıyor o konuda sorun yok
S
3 yıl
Kitap Alabileceğim Site
Uygun fiyata kitap alabileceğim, kitap alımında kampanya yapan sağlam site önerir misiniz ?
S
3 yıl
Araç Muayene Cezası
Herkese hayırlı geceler. Polis durdurdu araç muayenesizdi ceza yazdı. Yarın aracı muayene götürücem. Bana kağıt verdi 1 hafta süre var diye. Muayenesiz kullanıldığı ceza bana mı yoksa araç sahibine mi yazıldı nerden nasıl ödeyebilirim bilgisi olan var mı ?
S
4 yıl
Torrent Eşlere Bağlanamıyor
Zamunda sitesinden witcher 2'yi indirmeye çalışıyorum 960 mb indirdi sonra eşlere bağlanamıyor hatası verdi. Birkaç siteden tracker denedim ama olmadı. Başka bi oyunun trackerı işe yarar mı ? Veya ne yapmalıyım ?
S
4 yıl
Oyun Oyna Dogecoin-Bitcoin Kazan
Cowoxi isim olarak Construction Worker baş harflerinden oluşturulmuş ve "x" harfi globalliği ifade ederken "i" ingenius kelimesinden hünerli anlamını taşımaktadır. Site İngilizce dilinde ve globaldir. Türkçe dil desteği bulunmamaktadır. Dünya çapında oyuncuların oyun oynayarak hem eğlenip hem de kazandığı browser oyunudur.

Kayıt olduktan sonra başlarken Construction Worker (İnşaat İşçisi) ni geliştirmek üzere oyun ekranı karşınıza gelir. 5000 puan verilir. İşçinizi beslemek için marketten yiyecek almalısınız. Marketteki yiyecekler sizin kat seviyenize göre listelenir. Daha yüksek verimli yiyecekler ile beslemek için ya pazardan diğer oyunculardan satın almalısınız ya da kendiniz işçinizi geliştirerek ve yiyecekleri upgrade ederek daha yüksek verimli yiyecekler üretmelisiniz. Ürettiğiniz yiyecekleri %2 komisyon ile %5 kardan satışa sunabilirsiniz. Help sayfasını mutlaka okuyunuz

100.000 puan 100 Dogecoin dir. En az 50.000 (50 Dogecoin ) puan ile Dogecoine dönüştürebilirsiniz. Minimum çekim 1000 Dogecoin'dir.

https://cowoxi.com/register.php?reference=Bazinga
S
7 yıl
Satış Soru
Supercell hesap satışını engellemek için birşeyler yapmıştı galiba, hala geçerli mi yoksa hesap satışı sıkıntısız oluyor mu ?
S
7 yıl
İmajbet
İmajbet sitesi güvenilir midir ?
S
7 yıl
Lys Matematik
Lys matematik için kolay-orta konu anlatımlı kitap önerir misiniz ?
S
7 yıl
Tutar Mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.