U

Yüzbaşı
23 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
109 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
6 yıl
Smd sökme işlemi için sıcak hava tabanca/istasyon önerisi
Arkadaşlar merhaba, başlıktan da anlaşıldığı üzere, smd sökmek için bir tabanca ya da istasyon tavsiyesi rica ediyorum. Yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.
U
6 yıl
Ce-34878-0 hatası
Arkadaşlar, Ps4 Pro'da, The Witcher 3 Wild Hunt sürekli bu hata sebebiyle oyundan atıyor, makineyi sıfırladım, ama nafile. Önerisi olan var mı?
U
7 yıl
Ses Kayıt Cihaz Önerisi
Arkadaşlar, üniversitede amfide kayıt yapabileceğim, bir cihaz arıyorum, malum yakın mesafeye koyamıyoruz, 5-10 geriden kayıt alabileceğim bir cihaz önerisi olan kimse var mı?
U
7 yıl
Sahibinden Üzerinde Ps4 Satanların Dikkatine
Arkadaşlar, son zamanlarda artan bir sahtekarlıktan bahsetmek istiyorum, kendini Nato askeri olarak tanıtan, profilde asker üniforması bulunan ve sizden PS4 almak isteyen sahtekarlar çoğaldı, bunlar ödemeyi PTT üzerinden, karşı ödemeli olarak istemekte, hatta sattığınız fiyata indirim yerine, 20-50$ arasında değişen ek fiyat ekleyerek, talep etmekte ve eminim ki bu sahtekarlığa cihazlarını, bir nevi paralarını kaptiracak kimseler çıkacaktır, bu konuda ufak bir uyarıda bulunmak istedim. Dikkatli olmanızda fayda görüyorum, iyi günler.
U
8 yıl
AÖF\u0027ye Yatay Geçiş
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzeri bir devlet üniversitesindeki İktisat Bölümünü, aöf İktisat olarak yatay geçiş yapmak istiyorum, bunlar için bir şart var mı, işleyiş nasıl, bilgisi olan lütfen paylaşabilir mi?
U
9 yıl
220V-12V çevirme
Arkadaşlar, kısıtlı, aslında bir o kadar da yetersiz elektronik bilgiyle bir işe kalkıştım, bana 220v elektriği 12v'a gibi bir elektrik akımına nasıl çevirebilecegim konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
U
10 yıl
zyxel p-660w-t1 v3 access point
Huawei HG552E modeline kablosuz olarak bağlanmak istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim
U
10 yıl
Piranha Galileo p303 modeli dosyaları silindi
Arkadaşlar gece yarısı yola çıkacağım ve şuan bu navigasyona çok ihtiyacım var, yanlışlıkla silmiş olduğum dosyaları bulabilmem ya da elinde aynı cihaz olan varsa paylaşabilirse; çok memnun olurum.
U
10 yıl
Oyun Kuramı (Game Theory)
Arkadaşlar elimde, oyun teorisi dersi üzerine iki adet soru mevcut; ama işin içinden çıkamadım, bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
U
11 yıl
Sony Vaio VPC-F23S1E SSD desteği?
Pc'ye SSD almak istiyorum; ama bu pc'nin anakartının sata 3 desteği olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.