T

Çavuş
08 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
5 yıl
2000-3500 TL arası laptop tavsiye edermisiniz.
Oyun olarak çok fazla oyun oynayan birisi değilim genel olarak iş için kullanacağım ama arada sırada fortnite tarzı oyunlar oynuyorum bu tarz oyunlarda sıkıntı çıkartmayacak 2000-3500 tl fiyat aralığında laptop tavsiye edermisiniz.
Teşekkürler
T
6 yıl
Sevgiliye 100-200 TL arası hediye tavsiye edermisiniz
Arkadaşlar merhaba kız arkadaşıma hediye almayı düşünüyorum bütçem 100-200 tl arası yardımcı olur musunuz ?
T
7 yıl
Ankara\u0027da kız arkadaşla yapılacak 1 günlük program tavsiye edermisiniz
Merhaba arkadaşlar yakında kız arkadaşım 1 günlüğüne Ankara'ya gelicek sabahtan gelip akşam dönücek beler yapabiliriz nerelerde takılabilirz önerilerinizi bekliyorum
T
7 yıl
Lenovo İP 510 çok yavaş indirme yapıyor
arkadaşlar merhaba laptopu yeni aldım ve internet hızım 50 mb olmasına rağmen indirme hızım 300kb çok yavaş sizce sorun nedir
T
7 yıl
Hangi laptopu tercih etmeliyim acil bakarmısınız
T
7 yıl
2000-2500 TL arası laptop tavsiye edermisiniz
Merhaba arkadaşlar günlük kullanımda kullanmak için laptop arıyorum bütçem en fazla 2500 tl arada sırada oyunda oynuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
T
8 yıl
IP TV IZLEYEBILECEGIM UYGUN FIYATLI UYDU ALICISI TAVSIYE
Merhaba basliktata belirttigim gibi uygun fiyatli ip tvli uydu alicisi tavsiye edermisiniz yada 2.el satan arkadas varsa teklif yapabilir.
T
8 yıl
Lg g4 kapandı açılmıyor
Merhaba arkadaşlar bugün lg g4 üm sosyal medyada dolaşırken kapandı ve açılmıyor lg logosunda donup kalıyor ne yapmalıyım cihazın 2 yıllık delta garantisi vardı
T
8 yıl
lg g4 sol kulakliginin sol kulagi calismiyor
Arkadaslar birden sol kulak calismamaya basladi ses acma durdurma tuslari calisiyor ama ses gelmiyor ne olmustir sizce
T
9 yıl
SONY XPERİA Z3 SU GEÇİRDİ
Arkadaşlar bütün kapakları düzgünce kapayıp havuza girdim bir kaçtane fotoğraf çekiyim diye en fazla 1 dk durmuştur suyun içinde güzelce çekti fotoğrafları sonra dışarı çıkartınca birden telefonun ekran gitti ama açık kaldı ve cızz diye bir ses gelmeye başladı ve aşırı derecede ısınmaya başladı bende korktum kapatma tuşuyla ses açma tuşuna aynanda bastım tel kapandı şimdi teleservise verdim telefonu sizce sonuç ne olur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.