C

Binbaşı
15 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
359892 Gün Cezalı
356365 gün 10 s. 12 dk.
Gönderiler Hakkında
C
10 yıl
Burger King VS Mc.Donald\u0027s
C
10 yıl
Genç turkcell\u0027e nasıl geçilir? Yardım
Nasıl geçilir?
C
10 yıl
Nescafe 2si bir aradayla 3ü bir arada ne farkı var?
Var bu 2-3 tane olan şey ne?
C
10 yıl
TV 8 AÇILMIYOR
Sorun ne olabilir?
C
10 yıl
Cool Erkek Mi ? Duygusal Erkek Mi ?
Kızlar hangisini tercih ederler?
C
10 yıl
telefonuma sensörlü lama alayımmmı
nasıl durur sizce
C
10 yıl
pcdeki dosyayı youtube\u0027a yükleyemiyorum
ses dosyasını. bi çözümü var mı?sürüklüyorum olmuyor.
C
10 yıl
pcdeki dosyayı youtube\u0027a yükleyemiyorum
ses dosyasını. bi çözümü var mı?sürüklüyorum olmuyor.
C
10 yıl
Ses kaydedicide kaydettiğim ses çok kısık
youtube da sesi kaydediyorum ve çok kısık kaydediyor.pcdeki sesleri konntrol ettim düzgün.ama kaydı dinlerken kısık
C
10 yıl
Apple iWatch
Apple iWatch ile teknoloji pazarında akıllı telefon ve tablet dışında da var olma savaşı veren Apple’ın iWatch adında beklenen bir akıllı saat üzerinde çalıştığı belirtildi. New York Times ve Wall Street Journal’da yer alan habere göre iWatch, iPad ve iPhone’lar gibi Apple’ın işletim sistemi iOS ile çalışacak. Dokunmatik olmasının yanı sıra esnek ekran teknolojisiyle bileği sarması beklenen saatin kablosuz şarj özelliğine de sahip olması bekleniyor. Foxconn’da akıllı saat üretimi için çalışanlara dayandırılan habere göre kablosuz alan iletişimi (NFC), Bluetooth ve sanal asistan Siri bulunacak olan iWatch, spor asistanı olarak da kullanılabilecek. Saatle, kaç kilometre yol kat edildiği, ne kadar kalori yakıldığı da öğrenilecek.

Apple iWatch Çıkış Tarihi
Bu yıl çıkacağı ileri sürülen iWatch’un son hali henüz netlik kazanmazken, tasarımları teknolojiseverleri heyecanlandırdı. Akıllı saatte Google ve Microsoft’tan önce davranan Apple’ı, i’m Watch, Pebble, Sony, S.W.A.P. gibi rakipler bekliyor. Apple’ın iwatch isimli saati New York Times ve Wall Street Journal’da yer alan habere göre iPad ve iPhone’lar gibi Apple’ın işletim sistemi iOS ile çalışacak.

Bloomberg’ün haberine göre Apple’da seçilmiş 100 kişilik bir ekip, test aşamasını dahi geride bırakan ve muhtemelen iWatch ismini taşıyacak olan akıllı saatler üzerinde çalışıyor.Her ne kadar halihazırda bulunan saat ebatlarındaki iPod nano’lar kullanıcılara yabancı gelmese de iWatch iPod nano’nun çok daha gelişmiş bir sürümü olacak. Apple’ın üstünde özenle durduğu bu saatler özellikle Google’ın akıllı gözlüğüyle alevlendirdiği giyilebilir teknoloji pazarında önemli bir silahı olacak.

iWatch Nasıl Olacak

Gelişmiş özellikleri olduğu için standart bir saate göre güç sorunu yaşayacağından saatin kablosuz şarj imkanı da bulunacak. Böylece kullanıcılar telefonlarının aksine saatlerini sık sık kollarından çıkarıp şarj etmek durumunda kalmayacak.

Bunun dışında akıllı saatiniz bedeninizi de yakından inceleyecek. Örneğin yürüme hızınızı, kat ettiğiniz mesafeti, yaktığınız kaloriyi ve tansiyonunuzu size an ve an bildirebilecek. NFC (Yakın Alan İletişim) teknolojisi sayesinde kredi kartı olmaksızın alışverişlerde ödeme yapabilmenize de imkan verecek olan iWatch ile film izleyip müzik dinleyebileceksiniz. Son olarak Siri uygulamasının da iWatch’ta yer alacağını düşündüğümüzde sesli komutlarla saatimizi kullanabileceğiz.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.