X

Teğmen
09 Eylül 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
133 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
X
3 yıl
The Guild 3 - Türkçe Yama
Selam arkadaşlar,

Son düzenlemeyi az önce tamamladım. Çeviri sadece tarafımdan, tek tek kontrol edilerek yapılmaktadır. Oyun içi diyaloglardan bunu daha iyi anlayabilirsiniz. (bot çevirisi değil, emek var :)

Bina isimleri, çeviri dosyasında hata olmamasına rağmen bazı binalar için hatalı geliyor (missing.object) bunun sebebi oyun datası ile kaynaklı olabilir. Yeni patchler gelmeye devam ettikçe sorunun düzeleceğini düşünüyorum.

Birde bu firma her yeni patch getirdiğinde 50bin satırlık çeviri dosyasında aralardan bazı çevirileri oyundan kaldırıp, yerine yenilerini ekliyor. Bu da ciddi zaman kaybı yaşatıyor.

Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar yazıyor fakat üzgünüm yalnız çalışıyorum. Çeviri yapacak adamın benim gibi ortaçağ aşığı olması ve o çağa özgü dile dikkat etmesi çok önemli bu sebeple güvenemiyorum başkasına.

Birkaç sitede benim çevirimi alıp, kendine mal eden arkadaşları gördükten sonra açıkcası konuyu silmiştim. Fikrim değişti, az beğenin de motivasyon olsun :D

iyi oyunlar

steam arkadaş kodu : 69663309


https://www.youtube.com/watch?v=KGrt3DFagc8



https://disk.yandex.com.tr/d/4IOgiqGOfe_TKQ









Son güncelleme : 12/10/2022
X
11 yıl
Online Oyun Oynayanlar SuperOnline\u0027dan Uzak Durun
2 senedir sol üyesiyim. son aylarda ciddi latency sorunları yaşadığımdan konuyla ilgili Superonline müşteri hizmetlerine mail attım.

Atmış oldugum mailde 20mbit sol kullanıcısı olarak benim ve Ankara'dan ADSL ttnet kullanıcısı arkadaşımın tracert değerleri ekran görüntüleri vardı. aynı sunucuya aynı saatte atılan pingler bende 250ms, arkadaşta 150ms.

Konuyla ilgili kayıt oluşturup network birimine yönlendirmişler..Network ekibi sorun kaydını sonlandırmış ve teknik ekibe beni araması için vermiş oldukları bilgi şu şekilde :

maalesef sorunla ilgili birşey yapamıyoruz. TTNET'in yurtdışı oyun sunucuları ile yapmış olduğu anlaşmalar mevcut (bunu diyince gülmemek için zor tuttum kendimi !!! ) biz bunu sağlayamıyoruz. yapacak birşeyimiz yok.


bunun üzerine sonuçta telefondaki arkadaşta emir kulu çalışan,networkçü kayıdı kapatırken böyle belirtmiş oldugundan ne kadar saçma bir açıklama olsada (bu açıklamayı yapan networkçüyü ben şirketimde 2 gün tutmam açıkcssı ) adam bana iletiyor. tlefondaki arkadaşa tatlı bir dille olayın yapısını anlattım.

ben burdan tracert atarım, hangi sunuculara ugrar herbirine ne kdr ms alırım hepsini görürüm. oyun sunucuları ile bir anlaşma yoktur. TTNET burda tekel oldugundan ve sizde yurtdışı çıkışlarında TTNET'e mecbur kaldığınızdan amcalar SOL'a limit koymuşlar. bizim halkımızda ping nedir bilmez hızlı internet ama ucuz geçiyor tabiki SOL'a.. SOL altyapısı şimdi zorlanmaya başladı ki kanımca akşamları facebook açılırken geç gelmesi, youtube video geç dolması bunlar hep ping yüzünden..ne zaman aktif kullanım akşamları çok : başlıyor ping sorunları superonline elindeki limitli bandwithi anca paylaştırıyor kullanıcılarına..ama ttnet'e canavar gibi..



Akşamları işten geldikten sonra ne zaman Amerika sunucularına bağlanıyorum Frankfurt sunucularında Superonline 230+ ms lere ulaşırken , ttnet te değerler 70-90 ms..

saat gecenin 02:00'sinden sonra superonline'da aynı değerlere dönüyor ama ben uyuyor oluyorum genelde o saatlerde :D


not : fix soru : bilgisayarınızda virüs olabilir demeyin :D yeni kurulum win8 var.


SONUC OLARAK : online oyun oynuyorsanız ve oyun sunucuları yurtdışında ise kesinlikle TTNET ADSL yada UYDUNET. yurtiçi ise SOL alabilirsiniz.yurtiçinde cok iyiler..


anlatmış oldugum yukardaki olayı kendi pclerinde test etmek isteyen arkadaşlar :

start (başlat)
run (çalıştır)
cmd yazın ve command prompt 'a girin. (o arkası siyah olan ekran) win8 kullanıyorsanız windows + R tuşuna aynı anda basıp 'çalıştır' ekranına ulaşıp cmd yazsınlar..

tracert dm01-nj4.thesecretworld.com deyin yada
ping dm01-nj4.thesecretworld.com ping atın.. çıkan ms sonuclarını gidin hem ttnet te hem superonline da karşılaştırın.ben 1 aydan beri yaklaşık 10 arkadaşımla test yapıyorum..hatta şu anda sakaryada ailemin evinden wireless bağlı oldugum netbooktan yaptıgım testte amerikada bulunan bu sunuculara 143ms stabil bir şekilde almaktayım.(ttnet kullanıyorlar bizimkiler şu günlüğü 2.5tl olan kampanyadan) yeminle ben bu 143ms i istanbul superonline fiber de göremedim. adalet mi bu şimdi Allah aşkına :D
X
12 yıl
Bear Shaman Pvp duel video
X
12 yıl
asus gtx 580 ve HighPower-850w-g14c uyumu
Merhaba,
haftasonu sistemime asus gtx 580 ekran kartı aldım. power supply olarak HighPower-850-G14C modelini kullanmaktayim. Psu'nun 8 pinli güç kablolari ailemin evinde şehirdışında oldugundan , arkadaşımdan thermaltake psu ya ait 8 pinli kabloyu bagladim. Fakat sistem açılmadı.

Sonra, eski ekran kartımı (zotac gtx465) yeniden takıp, arkadaşımdan aldıgım 8 pinli pci-e kabloyu kullandım (zotac 465 girişi 2 adet 6 pin istiyor.) ve gene aynı sorunu yaşadım. pc hiç açılmıyordu. (power ışığının yanması ile sönmesi bir oluyor.) Sorunun kablodan oldugunu düşünüyorum ve psu nun kendi kablolarını temin etmeye çalışıyorum şu anda. umarım sorun gerçekten kablodandır.

Merak ettiğim forumda bu iki bileşeni kullanan arkadaşlar var mıdır ?

bu arada asortek (highpower distribütor) teknik servisi aradım. 560w hp marka psu ile gtx580 i çalıştırdıklarını söylediler. 850 wattlıkta da çalışır umarım.
X
12 yıl
HP-850-G14C ve Asus Gtx 580 uyumu
Merhaba,
haftasonu sistemime asus gtx 580 ekran kartı aldım. power supply olarak HighPower-850-G14C modelini kullanmaktayim. Psu'nun 8 pinli güç kablolari ailemin evinde şehirdışında oldugundan , arkadaşımdan thermaltake psu ya ait 8 pinli kabloyu bagladim. Fakat sistem açılmadı.

Sonra, eski ekran kartımı (zotac gtx465) yeniden takıp, arkadaşımdan aldıgım 8 pinli pci-e kabloyu kullandım (zotac 465 girişi 2 adet 6 pin istiyor.) ve gene aynı sorunu yaşadım. pc hiç açılmıyordu. (power ışığının yanması ile sönmesi bir oluyor.) Sorunun kablodan oldugunu düşünüyorum ve psu nun kendi kablolarını temin etmeye çalışıyorum şu anda. umarım sorun gerçekten kablodandır.

Merak ettiğim forumda bu iki bileşeni kullanan arkadaşlar var mıdır ?
X
12 yıl
Superonline-age of conan ??
merhaba,

8mb limitsiz ttnet kullanicisiyim. bu haftasonu superonline fiber 20mb sınırsıza geçmeyi düşünüyorum. fakat oyunda ping konusunda korkularim var.

oyunda latency degerlerim 90-120 arası değişmekte. ( bu aralar funcom kaynakli sıkıntılar var gerçi 150-600 arasi oluyor)
fibere geçersem daha kötü olmasından şüpheleniyorum. Fiber kullanan arkadaşlar konu hakkında (latency degerleri vb.) detaylı bilgi verebilirlerse cok makbule geçecek. şimdiden teşekkür ederim.

Fsen
X
13 yıl
Shard of exiled god satan var mı ?
merhaba, başlıkta belirttigi gibi shard satan arkadaşlar benimle temasa geçebilirler mi ?

server : Crom
karakter : Fsen
X
14 yıl
Satılık Account
Pvp level 7,2 bs ( cromda)
Pvp level 4,5 barb ( fury'de)

rise of godslayer paketi ve collectors edition paketi bulunmaktadır. Bs nin üstü fullt2 sayılır silah dahil.birkaç parça t1de var.20 gold para var. Barbarda 120ye yakın veteran token var. Sprint horse alınabilir.

Almak isteyen varsa pm atabilir.
X
14 yıl
Fury Of Aegean - Fury Server
* Server : Fury (PvP)

* Oyuncu alımı : Devam ediyor. Türk ve Yabancı

* Guild Şehri : T3 ( temple t2 sadece)

*Guild Renown : 7

* Ventrilo : Kullanımda.

* Raid : T1 ve T2 sorunsuz yapılmaktadır.

* Web Sayfası :www.theottomanempires.com

* Lider : Sirpence

* Yöneticiler : Ketamon , Frozenboss , Mazlum , Sweething , Eqos , Kingsleyman , Hoenir , Breareus , Deadarko

Türk ve yabancılardan oluşan bir global guild olma yolunda ilerlemektedir, Pysconauts guildininde bizlere katılmasıyla gücümüze güç katmış bulunmaktayız.
Detaylı bilgi web sayfamızdan edinebilirsiniz.

Fury Of Aegean Yönetimi

< Resime gitmek için tıklayın >

http://www.hizliupload.com/img/199473Untitled.jpg
X
14 yıl
Bk Invul Hk.
Dun aksam Fury'e geçip bir süre oynadıktan sonra geri dönen bir arkadaşla defalarca duel yaptık. Elemanın nicki Eaglesheart ve oda benim gibi Bs oyuncusu. neyse yapılan duellerde combat logları incelediğim zaman elemanla hemen hemen aynı itemlere sahip olmamıza rağmen benden çok daha sağlam vurduğunu gördüm. Tamam bk invul olarak %8 %9 bir armor artışı oluyor bunu biliyorum ama bu dmg farkı yapılan hesaplarda %8,9 dan da fazla. sonrasında arkadaştan bk invul farkını kendi gözlerimle görmek için rica ettim ve Awakening guildine kısa süreliğine katıldım. Karakter arayüz ekranındaki gördüğüm farkın vermiş olduğu şaşkınlıkla ss almayı unutmuşum :)) yanlız gözümün önünden gitmiyor hala şöyle ki ;
tüm herşeye karşı %9 küsür bonus kazanıyorsunuz. (armor,magic)
benim dps'im 277 iken bk bonuslarıyla beraber 290'ı aştı. ki bk 'nın aynı zamanda dpsi etkilediğini bilmiyordum. (bu arada 13dps büyük fark demek)

anlayacağınız; duel yapacağınız oyuncu eğer bk invuluna sahip ise gerek armoruna almış olduğu %10'luk bonus , gerek silahına eklenen %10'luk bonus ile %20'ye yakın güç farkı kazanmış oluyor yani sizden daha sağlam vuruyor ve daha az hasar alıyor. Aklınızda bulunsun.. :)
Umarım bir gun bizimde bir BK'mız olur. (keşke fury-crom birleşşe de bölük pörçük oynayan türkler tek çatı altında raidlerde de tam bir raid grubu çıkarabilse yada bk sahibi olabilse.)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.