N

Teğmen
11 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
5 yıl
2019 TYT Yorumum
Arkadaşlar sınava girmiş herkes geçmiş olsun öncelikle. 4 senedir sınavlara giriyorum bence çok net bir şekilde girdiğim sınavlar arasında bu senenin Türkçesi eleyici ve zordu, 10 dan fazla dil bilgisi sorusu ve çok ufak ayrıntılı paragraf soruları baya dikkat ölçücüydü.

Şuana kadar girdiğim sınavlar arasından en fazla boşum bu sene vardı herhalde belki ben hamladığımdan dolayıda olabilir ama 120 soruya eskisi gibi 1 soru başı dakka verilseydi dereceye oynayanlar bile yetiştirme konusunda sıkıntı yaşardı.

Sosyalde coğrafyadaki harita bilgisi soruları dışında hepsi kolaydı. Fende diğer seneler kıvamında biraz bilgi biraz yorum karışık ne kolay ne zor ama bilgisi eksik olanlar veya benim gibi unutmuşlar için iki türlüde süpriz olabilirdi.

Matta ki sorular aşırı derecede zor olmasada her zaman ki gibi kaliteli ve orjinaldi soruların hikayeleştirilmesi güzeldi anlamak için dikkatli okumak gerekiyordu ve düşündürücüydü.

Geçen sene ki sınavla kıyaslayınca geçen sene aşırı zorlayıcı hiçbir ders yoktu bu sene ki türkçeden dolayı sıralamalar ciddi anlamda düşecek ve baraja oynayan öğrencilerin favori bölümü olan genelde tek çözdükleri ders olan türkçe zor olduğu için barajı geçemeyecek çok fazla öğrenci olacaktır diye düşünüyorum.
N
5 yıl
Anından nakite çevrilebilen 33 tl değerinde Dent airdrobu
Bugün forumda karşınıza çıkıp duran dentin clickbait olup olmadığını vs anlatacam size. Dent binance borsasında da listelenen sağlam koinlerden biri bende bu yüzden uzun zamandır kripto para projelerini araştıran birisi olarak bu airdrop gerçekten dente mi ait diye araştırdım ve evet gerçekten dentin projesiymiş.

ÖNEMLİ UYARI: Şuan application otomatik olarak sizin hattınızın ilk açılış operatörünün kontör alımına yönlendirdiği için numarasını taşımış kişiler şuan kontör alımı yapmasın.

Şuan kontör yükleme sistemi türk telekom için aktif diğer operatörlerde yakında açılacaktır.

Dentin projesinden de size kısaca bahsedeyim hemen bu platformun kullanılamayan mesaj, dakika ve internetin paylaşılması üzerine güzel bir projesi var. Şuan bu proje çalışmaya başlamadı ama başladığında dentin çok tutulacağı kesin.

Şunuda unutmayın ki dent kripto para olduğu için şuan ayı döneminde olduğumuzdan hemen kontöre çevirmenize gerek yok. Bunun yerine boğa sezonunu beklerseniz o zaman bi kaç aylık paket parası çıkıp 90-100 liralık kontör edebilir belki geçen boğada şuanki fiyatının 80 katıydı mesela yani o zaman ki fiyatına dönerse 1 telefon parası bırakmış olacak size

Gel gelelim dentin Withdraw yapıp nakite çeviremez miyiz diye araştırırken borsaya çekilebileceğini öğrendim. Yapmak isteyenlere adım adım anlatacam.

1-https://dent.exchange sitesine girip şifremi unuttumdan uygulamaya kayıt olduğumuz maili yazacaz ve şifre sıfırlamayla şifre alacaz.
2- Account kısmına gelip 2FA yı aktifleştirecez.
3- 2FA yı aktifleştirdikten sonra KYC yani kimlik doğrulamasını masaüstü sitesinden yapın.
KYC onaylanınca 0.046 eth değerindeki denti withdraw yapıp binance hesabına çekebilirsiniz.

Anlatımlar bana aittir.
N
5 yıl
Ankarada özel ders verilir
Ankarada özel ders almayı düşünen varsa iletişime geçsin ilk dersi tanıtım amaçlı ücretsiz veriyorum. Saat ücreti 60 Tl
N
8 yıl
Yeni topladığım sistemde hatalar oluyor
Yeni topladığım sistem her açtıktan 2-3 saat sonra dönüyor ve fare klavye Vs hiç tepki vermiyır sorun ne olabilir. Birde oyunları SSD üzerine kurmama rağmen monunt and blade gibi bir eski oyunda bile ilk açılış ekranı 1dk ya yakın sürede açılıyor hdd dede bu kadar sürede açılıyordu normalmidir?
Sistemim şöyle:
i5 6500
Dark n10
Msi h170
Kingston hyperx 8 gb
Evga 650w gq
Transced 240gb SSD
N
8 yıl
Kurduğum sisteme Windows kurmada yardımcı olacak birisini arıyorum
Yeni aldığım sisteminin montajını dün yaptırdım bugün gelip Windows kurmaya çalıştığımda olmadı bana bu konuda msi ın biosundan felan nasıl Windows kurulacağını hiç bilmeyen birine anlatılmış gibi anlatıp yardımcı olacak varmı?
N
8 yıl
Ankaradan sistem montajı için yardım
İlk defa kasa toplayacağım şu an anakartla ram kaldı sizce sistemi kendim internetten video izleyerek montaj yapmam sağlıklı olur mu yoksa ankaradan tavsiye edebileceğiniz uygun fiyata ram ve anakart alıp aynı zamanda montajı yaptırabileceğim bir yer var mı?
N
8 yıl
Yeşil Taşta %30 dan başlayan indirimli satışlar
Apple cihazı kullanan ve coc oynayan varsa alacakları miktara göre iTunes kod şeklinde yeşil taş için (Apple veya iTunesten istediğiniz herhangi bir şeyide alabilirsiniz.) %30' dan başlayan indirimler sağlıyorum. Alacağınız miktara göre yüksek miktarlı alımlarda yapacağım indirim miktarınıda arttırırım.
N
9 yıl
yeni sistem tavsiyesi
Arkadaşlar evdeki antika bilgisayar artık çalışmadığı için yeni sistem toplam toplamaya karar verdim. Elimde HDD hariç bir şey yok. Bütçem 350-400 arasında parçaları 2. el alacağım nasıl bir sistem tavsiye ederseniz bilgisayar bileşeni bileşenlerinden pek anlamam. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
N
9 yıl
sistemi yenilemem gerekiyor
Arkadaşlar benim çok eski bir sistemim vardı ve artık bi işe yaramaz oldu. Bende yeni sistem toplayacak elimde işe yarar bir tek HDD var. Bütçem 350-400 lira bu parayla komple sistem mi alsam ucuza gelir yoksa parça parça toplasam mı ve bu parayla nasıl bir sistem alınabilir veya toplanabilir
N
10 yıl
jiayu g5s i aliexpressteki fiyatına satıyorum
İptal
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.