A

Binbaşı
12 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
92 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
Lol ve pubg için kasa tavsiyesi
Merhabalar öncelikle. Bilgisayarda sadece Lol oynuyorum. Arada sırada canım sıkılırsa Pubg giriyorum ama öyle prof olarak değil. Sizden ricam 0 veya 2. el bir kasa tavsiyesi verebilir misiniz? Bütçe sınırı yok ancak öyle abartıya kaçmaya da gerek yok. Önceden ryzen 1600 ve gtx 1060lı sistemim vardı sıkıştığım ve fazla geldiği için sattım. şimdi tekrar düşünüyorum. şimdiden teşekkür ederim.
A
6 yıl
307 1.6 Hdi
Merhaba 1 hafta öncesine kadar 1.6 hdi aldım ancak kaçlık olduğunu bilmiyorum. Ruhsatta 90kw yazıyor o da 120 bg yapar. 90 ve 110 luk versiyonları var ancak bu hangisi bilmiyorum. Bunu nerden öğrenebilirim?
A
6 yıl
1500 TL ye kadar dokunmatik Laptop
Arkadaşlar bu dokunmatik olanlar 2 si 1 arada mı oluyor bilemiyorum ancak bana yeri geldiğinde laptop gibi yeri geldiğinde tablet gibi kullanacağım birşey lazım. Ssd hdd falan önemli değil elimde boş ssd var geldiği gibi değiştireceğim zaten.

Benim istediğim sadece dizi izleyebileyim, bir de ara sıra LoL atabileyim. Başka pek işim olmuyor Laptopla. Tavsiyelerinizi bekliyorum
A
6 yıl
500 Watt Modüler Psu Tavsiyesi
arkadaşlar 500 watt moduler psu tavisyesi istiyorum. elimde thermaltake 500 rgb 80+ psu var. gtx 1060 + r5 1600 işlemci var. kablolama sıkıntısı yaşıyorum modülere geçmek istiyorum. tavsiye verebilecek var mıdır?
A
6 yıl
Boş Msi Aegis Kasa
Arkadaşlar acaba bu bahsettiğim kasayı boş bir şekilde bulabilir miyim? Bir bilginiz var mı?
A
6 yıl
Hangi iPhone modeli bana uyar??
Merhaba. Önceden i6s plus kullanıyordum depolama alanı dışında hiç bir sıkıntım yoktu. 2 yılı tam devirirken telefonum kırıldı ve kullanılmaz hale geldi. Ben de kampanya var diye Samsung Galaxy Note 8 aldım ancak hiç memnun değilim. Şimdi kullanmış olduğum telefonu satıp tekrar iPhone a döneceğim ama hangi modeli alacağım kararsızım. Sosyal medya kullanmıyorum, sürekli fotoğraf çeken birisi değilim, Dslr makinem var. Telefonda kullanacağım belli başlı uygulamalar var. Whatsapp, youtube, spotify, bankacılık uygulamaları. Bunun dışında telefonla yoğun olarak bir işim olmuyor. Kısacası alo desin, havale eft işlemlerimi yapayım, arada müzik dinleyeyim yeter.

Aklımda iPhone Se var kasasından dolayı. Onun dışında aklım bir de 7 ye takılıyor. Sizce hangi iphone modelini alayım??
A
6 yıl
Mhz Arttırma sıkıntısı
merhabalar elimde ryzen 5 1600 işlemci msi b350m pro vdh anakart ve kingston 2*8 gb 3000 mhz ram var. biostan 2933 mhz ayarladım. ancak kendiliğinden açılıp kapanmaya başladı. sonrasında kısa devre yaptırınca orjinaline dönüp stabil çalıştı. daha sonra 2800mhz ayarladım ve sıkıntısız kullanıyorum. benim sorum şu. anakartta 3200 mhz ye kadar çıkabildiği yazıyor. ama yapınca da bilgisayar görüntü vermeden açılıp kapanıyor. bu sorunun çözümü var mıdır
A
6 yıl
Corsair Spec Alpha Kasa fanı sorunu
arkadaşlar merhaba başlıkta bahsettiğim kasaya sahibim anakartım ise msi b350m vdh. Egzos fanını taktım cpu fanını taktım ancak ön iki fanı takacak soket bulamadım anakartta. bu fanları nereye takıp çalıştırmam gerekiyor?
anakartın sol alt köşesinde sys fan 2 var ama kablolar oraya kadar yetişemiyor.https://hizliresim.com/9DO98Qhttps://hizliresim.com/qJrm1Whttps://hizliresim.com/MarP5a
A
6 yıl
Corsair Spec Alpha Kasa fanı sorunu
arkadaşlar merhaba başlıkta bahsettiğim kasaya sahibim anakartım ise msi b350m vdh. Egzos fanını taktım cpu fanını taktım ancak ön iki fanı takacak soket bulamadım anakartta. bu fanları nereye takıp çalıştırmam gerekiyor? Resimlerini hemen atıyorum.
A
6 yıl
Bu sisteme ekran kartı tavsiyesi
Merhaba işlemci ryzen 5 1600 anakart MSI B350M PRO-VDH ram Kingston 8 GB HyperX Predator 3000mhz psu thermaltake 500w 80+ fanlı.

bütçe olarak ortalama 1600 civarı. aklımda gtx 1060 var 6 gb modeli ama psu yeterli gelir mi emin değilim. sizce hangi ekran kartını alayım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.