N

Yüzbaşı
21 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
8 yıl
Bu sene de olmadı, seneye bir daha.
Selam arkadaşlar nasılsınız? Valla ben idare ediyorum ya. Bu benim 2. senem de seneye tekrar gireceğim :)Bu sene beceremememin garip sebepleri vardı. Kısacası bu sene yine olmadı. Psikolojik sorunlarım falan vardı ilaçlar ile düzelttim gibi arada nüksediyor da yine de buna da şükür :) Çalışın yahu çalışın şu 40 günde her şey değişir valla. Bu arada yine iyisiniz ha gitti bir rakip daha :) İyi geceler arkadaşlar. bla bla bla bla bleh
N
8 yıl
Tr\u0027de supportum adc pre arıyorum Silver V
Arkadaşlar supportta iyi olduğumu düşünüyorum fakat presiz olmuyor cidden :( Skype falan da mevcut 4e kadar oynayabilirim 4 gün boyunca nickim: eXtremeOP
N
8 yıl
Sizce gizemli ksotüm mü hextech mi?
Arkadaşlar kendime arkadaşımın hesabından 2 kutu mu atayım yoksa 5 hextech mi açayım bilemedim. Yardımcı olursunuz umarım :)
N
8 yıl
Bronzdan çıkmam lazım hero önerin lütfen
Arkadaşlar Bronz 1 deyim oyunu azçok öğrendim fakat genelde support oynuyorum artık sıkıldım adcnin hatalarını bana yüklmesinden solo veya mid oynayacağım Vladimir çok güzel geliyor bana ama bu tür konularda okuduğum konular hep 2012de falan açıılmış. Sizce Vlad alayım mı? Yani oynaması falan da kolay olursa sevinirim. :) Yardım edin bu bronz kardeşinize.
N
8 yıl
Ygs ye son bir ay kala ne yapayım?
Selamlar arkadaşlar. Ben mezunum çalışmadım geçen seneden ne kaldıysa o geçenlerde bir deneme yaptım 111.75 net geldi sayısalcıyım.
Mat 26
Türkçe 33
sosyal 27
Fen 26 civarıydı sanırsam
Son bir ay günde 2 deneme çözsem 120ye çıkar mı sizce?
Not: 3 hafta kaldığını biliyorum
İyi akşamlar
N
8 yıl
Fem Denge Denemesi Fen Cevap Anahtarı(YARDIM)
Arkadaşlar işlerden kitap almıştım ben evde yokken gelmişti cevap anahtarı ve son 3 denemesi yoktu içinde bir ay falan oldu çözmedim şimdi de çözmek istiyorum ama cevap anahtarını bulamadım. Elinde olan varsa atabilir mi? Gerçekten çok sevap işler :) Telefon falan da verebilir whatsapptan atmak isteyen olursa yeter ki ulaşabileyim şu cevap anahtarına :)
N
8 yıl
40 Günde YGS Kazanma Rehberi [S7]{EDİT}
Evet arkadaşlar şimdi size çok açık bir şekilde 40 günde ygs nasıl kazanılır ne yaparsak az çok kendimizi bi 30-25k ya atarız onu anlatacağım.

1.ADIM
Direk gidip bir deneme alıyoruz. Sessiz bir ortam-tercihen kütüphane- bulup denemeyi tam 150dk da çözmeye çalışıyoruz. Sonra netleri hesaplıyoruz. Efendim sonrasında da nereden eksiğimiz var nereden soru çıkarsa kaçırma ihtimalimiz var onların notlarını çıkarıyoruz ders ders. İstediğimiz bölüme göre önem sırasında konuları değerlendiriyoruz. Ben mf bölümünde olduğum için sosyala falan hiç çalışmayacağım zaten 25 30 arası yapıyorum.
2. ADIM
Önem sırasını çıkardıktan sonra bir de soru sayısını dikkate alarak günde en az 3 konu olmak şartıyla bir ders programı yapıyoruz 1 haftalık. 5-6 saat arası uyuyoruz. Gece yatmadan önce son bir tekrar yapıyoruz bakın bu çok önemli
3. ADIM
Sizi neyin engellediğinin de tespitini yapın. Mesela ben gündemi çok merak ederim. Twitter'da hep online olup tweet okumayı severim. Cidden zamanımı alır. Sonra online oyunlar var. LOL bende tam bir bağımlılık. Şimdi asıl mesele bunları bırakmak değil, azaltmak. Bırakırsan canın daha çok isteyecek daha çok arzulayacaksın. Günde 1 saat online oyun 1 saat de sosyal ağlara zaman ayırabiliriz elbette. Ve en önemlisi abi dizi film anime bırakın. Bir sonraki bölüme bakayım derken 8 saat GoT izlediğimi hatırlıyorum.
4. ADIM
Hedef belirleyin demek kadar saçma bir durum yok benim açımdan. Hedef için çok erken ya yani biz daha 18iz. Felsefi açıdan saçma bir kere. Ama bir net hedefiniz olsun ve idealleriniz olsun. Ben ezilmek istemiyorum ve bu sebeple bu sistemde hayvan gibi çalışmak zorundayım demeniz lazım. Ve arkadaşlarınıza asla hedeflerinizden vs bahsetmeyin. Sizi engellemekten başka bir şey gelmez ellerinden. Planlarınızı kafanızda kurun. Kağıt üstüne de kesinlikle aktarın. Ama bahsetmeyin, araştırmalar planlarını ve hedeflerini arkadaşlarına bahsedenlerin bahsetmeyenlere oranla daha başarısız olduklarını söylüyor. Ve pornografiden, mastürbasyondan da uzak durun. Bitirmeyin azaltın. Kendinize hediye ve ödül olarak da sunabilirsiniz bunları.
5. ADIM
Daha ne duruyorsunuz başlayalım artık?

Not : Kafama göre düzeltirim haftaya belki de yarın falan. İyi çalışın. :)


18 Şubat Edit: Arkadaşlar valla oluyormuş ben yine pek kasmadım 3 günde bir deneme ve günde 250 300 soru çözdüm ve netimi en son denemede 111e çıkartmayı başardım. Burada kalabilirsem yeter bana :) Şu son 21 gün ne yapacağım bilmiyorum. Galiba artık günde 2 deneme çözerim biraz da paragraf çözsem tadından yenmez :) Sınavı kazanınca da güzel düşüncelerim var :D İyi çalışmalar.
N
8 yıl
Bu dünyada sizden önemli tek bir şey yok.
Çok ama çok güzel bir duygu. Artık sizin moralinizi bozabilecek insan kalmıyor geriye. Ne aileniz ne de arkadaşınız sizi üzebilecek. Bunu anlamak için insanların değişik tecrübeler yaşaması gerekiyor. Sizleri bilmiyorum ama ben bunu geç anladım. Çok değer verdiğim insanlar yavaş yavaş hayatımdan çıkmaya başlamıştı. Ne kadar da değer veriyordum onlara ama bazıları neden dahi göstermeden çıkıp gittiler. Ben üzüldüm. Onlar gittiler. Şimdi ise sadece düşünüyorum niye gittiler diye? Aklıma mantıklı cevaplar gelmiyor. Herkesi sıkıyor muyum? Çok mu saçmalıyorum, ikili ilişkilerimde? Elbette hayır. Ben hatayı hak etmeyen insanlar ile birlikte olarak yapmışım. Dünya sıkıcı bir yer ve insanlar da sosyal varlıklar. Ben seçimimi yanlış yapmışım. Bu kesinlikle üzülecek bir durum değil. Hatta şükretmek lazım. Ya daha geç ve daha zor bir zamanda fark etseydim. Bir de şu insanların sizin duygularınızı ve sevginizi aslında hiç hakketmediğini ve boşuna üzüldüğünüzü anladığınız anki yüzünüze yayılan sırıtma ve kendinize acıma durumu çok garip. Ulan be deyip bir sigara daha yakarken gülme krizine giriyorum sonra bir sigara daha yakıyorum.
N
8 yıl
Yaşamak için amacımız olmalı.
Kimse doğarken bir amaç uğruna doğmuyor. Ailemiz belki de bir amaç için dünyaya getirseler de biz bir amacımız olmadan doğuyoruz. Dünyada daha canlı daha “dünyalı” hissedebilmek için bir veya daha fazla amaca ihtiyacımız var. İnan ki dünya amaçsız çekilecek gibi değil. Yani ne kadar iyi durumda da olsanız gece kafanızı yastığa koyarken içinizden bir ses neden deyip duracak. Her şeyi ve yaptığınız her eylemi sorgulayacaksınız. Bugün değil belki de ama o gün elbette gelecek. Ve cidden adeta mala bağlayacaksınız. Bazı insanlar hayatlarını dinler ile bazı insanlarda “davalarıyla” anlamlandırdılar hayatlarını. Bazısı anlamlandırdıkları hayatlarının gereği olarak insanları öldürdü, bazısı hoşgörü ve bilgelikte ustalaştı. Zor bir iştir bu. Yoksa varoluş bunalımına girip artık nefes dahi almak istemezsiniz. Ya kendinize bir yalan söyleyeceksiniz ya da bir anlam yükleyeceksiniz hayatınıza. Bir de yalan söylemeden anlamlandıramayan insanlar var. Cidden üzülüyorum. Kendim dahi öyleyim çünkü. Artık evet bunu yapacağım ve hayatımı böyle devam ettireceğim demek istiyorum. Eminim sizlerden de benim gibi düşünen vardır. Ne duruyoruz ki? Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. İyi düşünün, ertelemeyin. Ne yaparsanız pişmanlık duymaz, geri baktığınız da iyi ki yapmışım dersiniz? Ne yapmak istiyorsunuz? Kitap okuyun araştırın. Ama şu dünyada bir amaç bulun. Eğer amacın varsa da sağlamlaştır. Hayatını islam ile anlamlandırmış isen git kutsal kitabını oku, yok ben fizikle bilimle anlamlaştırdım dersen vakit kaybetme amacın doğrultusunda ilerle zira eldeki amaç kaybolmamalıdır. Boşluğa düşersiniz. Hayat kısa ve şaşırtıcı derecede uzun. Amacınızı bulun ona sarılın. Hayatınızın güzelleşmesi dileğiyle.
N
8 yıl
Ölmek iyi ya
Çok mantıklı değil mi ya intihar etmek? Hep düşünürüm. İsterim de yapamam, korkarım. Zaten hayatım korkmakla geçti. Karar almaktan korktum. Birey olmaktan korktum. Hep korktum, karanlıktan dahi. Ölüm ya en güzeli hani. Ne dert var ne tasa. Sıfırsın. Varlığın yokluğa karışıyor. Sonsuza kadar yok olmak. İnsan beklentileri yok. Bu iğrenç dünyaya şahitlik yapmak yok. Yapılan iğrençlikleri görmek yok. Bunlar avantajları. Ama ya kitap okuyamamak? Yeni müzikleri dinleyememek, belki de sevgilinle zaman geçirememek, onun saçlarını hissedememek-burası sanki beni ilgilendiriyor da - yeni çıkan oyunlar da var tabii ki. Ama çok tatlı değil mi yokluk? Dünyanın yükü var bende. Hiç mutlu olamam, hep üzülürüm. Dünyada olan bitene ülkemizdeki insanların salaklığına liste uzar gider. Peki yaptığım bir şey var mı? Yok. Üzüldüğümü belli dahi etmem. Duygularımı da dışa vuramam. İçime atmaktan öleceğim. Her şey o kadar anlamsız ki Yavuz. Ölümü arzuluyorum ama korkuyorum da . Belki hala bir şansım vardır? Belki de cidden yapabileceğim bu dünyada. Ama bunları yaparken kendimden parçalar bırakacağım. Bir daha üzülmemem gerekiyor, 6. sınıftan itibaren düzenli sıkılırım. Mutlu olmak kolay değil. Mutlu olan adam değildir. Ya her şey güzel olacaksa diyorum ve korkaklığım ile yaşamaya devam ediyorum. Kendimi kandırıyorum. İçten içe yolda yürüken hızlı ve acısız bir ölüm için -eğer tanrı varsa- dua ediyorum. Artık umursamaz olmaya başladım yavaş yavaş. Ya umursamaz olacağım ya da hiç. Derdimi diyorum, yatıyorum.
Edit: imla.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.