A

Yüzbaşı
14 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Bisiklet Tavsiyesi MTB / ŞEHİR BİSİKLETİ
Arkadaşlar merhaba ;

Bir bisiklet alma çabasındayım . Evim ile çalıştığım iş yeri arası 4 km her gün bu yolu gidip geliyorum. Ekstradanda hafta sonları İzmirde bisiklet yolu ağırlıklı ortalama 20-25 km mesafe sürüş yapmak istiyorum. Fakat ben bu bisikleti yaz - kış kullanacağım. Şimdi arada kaldım kışında kullacağım için hafif yağmurlu zamanlarda şehir bisikleti ince tekerlekli olduğu için çok sorun yaratırmı ? Fren mesafesi , virajlarda yada yokuş inişlerinde daha yavaş gitme konusunda dikkatli olacağım . Bu konuda tavsiyeniz fikirleriniz varsa öğrenmek isterim. Ayrıca ilk etapta KRON tx150 - Salcano city funlar'da baktım bir modelde belirtirseniz çok sevinirim.
A
6 yıl
Ürüne İsimÖnerisi
Merhaba Arkadaşlar ;

Biz 2 arkadaş yeni bir şirket kurduk ve bilgi birikimimizle idarelere ( Belediye , İl su işleri vb) gibi yerlere endüstriyel çözümler sağlamak amacındayız. İş planımız çerçevesinde ilk ürünümüzü tasarladık ve sizlerin desteği ile bir isim bulmak niyetindeyiz. Şimdiden isim önerisi veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.İstediğimiz akılda kalabilecek bir isim.

Ürün Özellikleri

- Evlerimizde kullandığımız su sayaçlarını dondan ve soğuktan koruyacak
- Yalıtım malzemesinden üretilmiş
- Ürünün farklı versiyonları mevcut plastik veya köpüükten yapılan.
-Ürün her tesisata ve her koşulda koruma sağlamakta.


Teşekkürler
A
6 yıl
Ürüne isim önersi hk.
Merhaba Arkadaşlar ;

Biz 2 arkadaş yeni bir şirket kurduk ve bilgi birikimimizle idarelere ( Belediye , İl su işleri vb) gibi yerlere endüstriyel çözümler sağlamak amacındayız. İş planımız çerçevesinde ilk ürünümüzü tasarladık ve sizlerin desteği ile bir isim bulmak niyetindeyiz. Şimdiden isim önerisi veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Ürün Özellikleri

- Evlerimizde kullandığımız su sayaçlarını dondan ve soğuktan koruyacak
- Yalıtım malzemesinden üretilmiş
- Ürünün farklı versiyonları mevcut plastik veya köpüükten yapılan.
-Ürün her tesisata ve her koşulda koruma sağlamakta.


Teşekkürler
A
7 yıl
Ürünüm için isim önerisi
Arkadaşlar herkese selamlar ;

Yeni üretimini yapacağımız ürünümüz için isim önerilerini bekliyoruz.

Ürün elektronik bir ısıtıcıdır . Fikirlerinize ihtiyacım var

İyi Günler dilerim.
A
9 yıl
Alınık C-Max yada Scenic
arkadaşlar 2005 2008 yılları arası benzinli , dizel farketmez otomatik vites araç aramaktayım. Boya takıntım yok fakat kaportada tavanda boyalı araç almak istemem . tanıdığınızda yada bildiğiniz araçlar varsa paylaşırsanız sevinirim. İzmir'de oturuyorum yakın ilçelere gidebilirim. Fiyat aralığım 25000 TL ile 36000 tl arasında
Şimdiden teşekkürler
A
9 yıl
Araç satılmıştır konu silinebilir
Aracım satılmıştır.
A
9 yıl
Aracım ne kadar eder ? Toyota Auris
Arkadaşlar hepinize merhaba

2008 Model 1.4 D4D otomatik dizel Auris sahibiyim. Aracımı satmak istiyorum fakat malum siteler olsun piyasada gördüklerim olsun fiyatlar hep şişmiş durumda ilan veridğimde ne yazacağıma bir türlü karar veremedim siz işi bilen değerli arkadaşlarında fikrini almak istedim.

Aracım 2008 model 92 000 km 'de . Auris elegante model dir
80000 km'ye kadar (Ağır Bakım dahil) Toyota tokullarda tüm bakımları yaptırılmıştır.
Aracımda sağ ön çamurlukta haifif bir sürtmeden dolayı hasar var birda sağ arka kapı altındaki marşpiyel dedikleri yer kaldırıma vurdu. Onun dışında hasarı yada kazası yok

Ben bu şartlarda aracıma ne kadar fiyat istemeliyim. Yardımlarınıza açığım

İyi Günler.
A
10 yıl
Kosova (Priştine) Hk.
Arkadaşlar herkese merhaba ;

Bugün iş seyahati için 3 günlüğüne Priştine'ye gidiyorum. Orada olan arkadaşlar var mıdır yada daha önce gidip te önerisi olan arkadaşlarımız varsa tavsiyelerini dinleyelim.

Saygılarımla
A
10 yıl
Ayıptır Ayıp (SAhibinden İlan ve arabanın durumu)
edit
A
10 yıl
2 Soru Zorluk derecesi anketi ...
Arkadaşlar ; aşağıya iki soru yazıyorum ufak bir genel kültür oyununda hocayla zorluk derecesi bakımından tartışmamıza sebep oldu. Bende ona tarafsız bir anket yapacağımı ve sonuçları bildireceğimi söyledim. Amacım hangi sorunun daha zor olduğunu görmek.

Şimdiden teşekkürler.

1. soru = 6 tane Afrikalı futbolcu ismi yaz?

2. soru = 6 tane Amerika başkanı ismi yaz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.