S

Yüzbaşı
05 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Playstation Networke erişemiyorsunuz
Hesabınızın kapatılmasını talep ettiniz veya Playstation Network Hizmet Koşulları ve Kullanıcı Sözleşmesini ihlal ettiğiniz için engellediniz.


En son Perşembe günü giriş yaptım, dünden beri hem cihaz üzerinde hem de web de bu hatayı alıyorum.

Kural ihlali yapacak bir durum olmadığına eminim, en son plus üyeliği 2 kez çekildiği için mail attım ama onun üzerinden de 1 ay falan geçti ve hesap kapatma talebi gibi bir konu da geçmedi.

Buna benzer sorun yaşayan oldu mu daha önce aranızda?
S
7 yıl
BEŞİKTAŞ BEY DİYECEKSİNİZ LANN
Söyleyeceklerim bu kadar hakim bey
S
8 yıl
Her şeye rağmen. Kazan! / Win. At all cost!
S
9 yıl
PHILIPS 47PFK6589/12
47PFK6309'a niyetlenmişken bugün Teknosa'dan 1499'a kalan son 47PFK6589'u aldım.Ürün teşhir olduğu için sanırım bu fiyattan satılıyor,başka bir yerde de yok zaten.
TV ile ilgili çok fazla bilgi bulamadım ama özelliklerini karşılaştırdığımda 6309'dan eksiği yok gibi gözüküyor.

Tüm ayarları için diğer başlıkları okuyacağım ama aşağıdaki sorular için bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

USB'den film açtığım zaman AMB. devre dışı kalıyor,bunu ayarlamanın yolu nedir?

Ses ayarlarının nasıl seçilmesi gerekiyor ve bağlantılar nasıl olması.Harici uydu ve Z506 kullandığım için bağlantıyı bunlardan yapıyorum.

Yine USB filmlerinde kulaklık girişinden ses alıyorum ama kontrol tv kumandasında olmuyor,eski tvde sesi kumandadan kontrol edebiliyordum.

Tv ile ilgili görüşleri olan yada kullanıcıları da varsa,genel izlenimlerini yazarsa sevinirim.

http://www.teknosa.com/urunler/110015270/philips-47pfk658912-ambilight-dvb-s-fhd-3d-smart-l
S
9 yıl
Aslında İngilizce Biliyormuş
Çok değil, sadece 2 ay önceydi. Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Kayseri Erciyesspor, Admira Wacker ile karşı karşıya gelmiş, maça gerilim damga vurmuştu. Rakip oyuncuyla kavga eden Necati Ateş’e 3, hakeme küfür ettiği gerekçesiyle Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz’a da 2 maç ceza gelmişti.

İşte o dönemde Kayseri Erciyesspor’un cezaya yaptığı itiraz dikkat çekiciydi. Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, hakeme İngilizce küfür ettiği için ceza alan Korkmaz için, “Hocamız küfür edemez, çünkü o kadar İngilizce bilmiyor” açıklamasını yapmıştı! Gün oldu, devran döndü! Bülent Korkmaz ismi bir kez daha İngilizce küfür olayının içinde yer aldı... Beşiktaş maçının 67. dakikasında Gökhan Töre, Erciyesspor yedek kulübesi önünde 4. hakem Mehmet Metin’e “F... off” diye bağırdı.

Bunu duyan Bülent Korkmaz’ın “Hocam duymuyor musun, sana küfretti” deyişi kameralara yansıdı. Olayın devamında Gökhan kırmızı kartla oyun dışı kalırken, Korkmaz’ın küfürden anlayacak kadar İngilizce bildiği ortaya çıkmış oldu!

< Resime gitmek için tıklayın >

HERKES BÖYLE DAVRANIYOR
Beşiktaş Yönetimi’nin eleştirilerine hedef olan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz kendini savundu. Korkmaz, “Zaten görüntülerde her şey açık. Gökhan Töre ile 4. hakem arasındaki diyalogda şaşırdım ve reaksiyon gösterdim. Bu en doğal hakkımız. Bizde olsa onlar da aynısını yapabilirlerdi ki zaten şampiyonluğa oynayan takımlar yapıyor. Dolayısıyla bunun üzerinde durulacak bir konu olduğunu düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/1004494-ingilizce-biliyormus
S
10 yıl
Yeni Sponsorluk : HUBLOT
Yeni saat ve zaman tutucu sponsorumuz Hublot olmus ayrica onumuzdeki sene satisa cikacak 2 adet ozel tasarim saat dizayn edilmis
S
10 yıl
Beşiktaş nasıl güçlenecek anlayamadım - Güntekin Onay
Eleştiri dediğin böyle olacak

'Beşiktaş nasıl güçlenecek anlayamadım'

Yazarımız Güntekin Onay, Fikret Orman'ın önceki gün Ntv spor'a yaptığı açıklamaları yorumladı:

Yayınlanma Tarihi: 04.06.2014 00:26:00
BEŞİKTAŞLI güçlü bir takım bekliyor. Ezeli rakiplerinin arkasında kalmaktan, boynu bükük dolaşmaktan bıkmış, usanmış durumda. Ancak Sayın Fikret Orman'ın Ntv Spor'da yaptığı açıklamalardan çıkarttığım sonuç 'sportif açıdan' Beşiktaş'ı yeni sezonda da bir hüsran bekliyor. Tabii 3.'lük başarı değilse...

FİKRET Orman, bu kulübe zor zamanda başkan oldu. Borçlar, temlikli gelirler ve dağ gibi daha bir çok sorun. Stadı yapan başkan olarak da tarihe geçecek. Bu tip büyük projelerde 4-5 aylık gecikmeler de doğal karşılanmalıdır. 2 kez de seçim kazandı ve genel kurul teveccühü ile başkan oldu. Buraya kadar her söyleminde haklı.

Kulüp ekonomik olarak rakiplerin gerisinde. Ancak bu teslimiyetçi ve kabullenmiş zihniyet Beşiktaş'ın doğasına aykırı. Sürekli mazaret üretmek, çelişkilerle dolu söylemler, yanlış hamleler artık bir son bulmalı.

BEŞİKTAŞ YANLIŞ SULARDA YÜZÜYOR

TAKIMDA ilk 11'de toplam 98 maç oynamış, 53 golün 23'üne imza atmış 7 oyuncu; Almeida, Fernandes, Gökhan, Motta, Jones, Dany ve Escude ayrılmış. En iyi ihtimalle %40-45 güç kaybedilmiş. Gelen sadece Cenk Tosun var. Başkan “3-4 oyuncu alacağız, kadroda zaten şişkinlik vardı” diyor. Şişkinliği oynayanlar değil, oynamayanlar yaratır. Yani ilk 11'de 0 veya 1 maç oynamış olan Kerim, Uğur, Sezer, Gökhan, Toraman, Ömer, Muhammed, Holosko veya yedek olan Necip ve Mustafa ile yola devam. Peki, oynayan ve giden 6-7 oyuncunun yerine 3-4 oyuncu alıp da genel kalite nasıl artacak? Takım nasıl güçlenecek? Rakiplerle fark nasıl kapanacak? Onu anlayamadım.

Bu mantalite ile transfer yapılmaz

SAYIN Başkan ”Almeida, Gökhan ve Fernandes istediği kulüple görüşebilir, anlaşabilir” diyor. Doğru, bu oyuncular serbest. Aynı Caner gibi. Caner'in de şu an kulübü yok.

"TRANSFER yapmak en kolay iş" diyen Sayın Orman, hukuken her kulüple görüşme hakkına sahip boştaki bir oyuncuya teklif bile yapamıyor. Bu mantalite ile nasıl transfer yapacak?

Diego’da araç olmadınız mı?

"TRANSFERDE araç değil amaç oluruz" dedi Sayın Orman... Sormak istiyorum: Diego transferinde daha 10 gün önce araç olmadınız mı?

Demba Ba mı kronik sakat?

KRONİK sakat olduğu iddia edilen Demba Ba, 7 yıllık üst düzey futbol kariyerinde 250 maç oynamış. Hadi diyelim ki sakat, o zaman neden ilgilendiniz?

Biliç'in performansı...

SAYIN Başkan diyor ki, “Slaven Biliç'ten çok memnunum. Özellikle ligin ikinci yarısında çok iyi iş çıkardı.”

HALBUKİ Beşiktaş, ligin ikinci yarısında ilk yarıdan daha az puan almış. Ligi 3. bitirmiş ve 1 tane derbi kazanamamış.

Gökhan kötü ama Sezer iyi

Sayın Başkan, “Toraman ile Sezer dönmeli” diyor. 26 maç oynamış, 4 gol atmış, milli takım futbolcusu Gökhan Töre'yi disiplinsizlikle suçluyor, performansını küçümsüyor. Barda vurulan Gökhan kötü; gitsin. Ama barda bıçaklanan 0 maç oynamış Sezer iyi; kalsın.

Matteo Ferrari...

”FERRARI, F.Bahçe maçında bilerek kırmızı kart gördü” diyor Sayın Başkan. Yani dolaylı yoldan şike ile itham ediyor. Lakin burada işin ucu dostça ilişkiler kurduğu F.Bahçe'ye dokunuyor.

Basketbolda da gidenler suçlu

SAYIN Orman, 4 kupalı şampiyon basketbol takımının 5 oyuncusu ve antrenörünün kendi avuçlarından uçup G.Saray'a gitmesinden ve 1 sonraki yıl yine şampiyon olmasından hiç rahatsız değil. Her zamanki gibi gidenler suçlu. Bu sezon F.Bahçe ve G.Saray final oynarken ”Başarılıyız” diyor.

Beşiktaş böyle iddiasız ve güçsüz olmayı kabul etmez

SAYIN Başkan, daha önce de yazdım. Toplum sebepler ile değil, sonuçlar ile ilgilenir. Beşiktaş başkanlık makamı mazaret değil, icraat üretme yeridir. Fakir-fukara edebiyatından herkes çok sıkıldı Sayın Başkan. 2.5 yılın ilk yılı FEDA idi. Geçen sezon stat yoktu, bakalım önümüzdeki yıl ne olacak?

ELEŞTİRİDEN hiç hoşlanmıyorsunuz, koşulları ve yaptığınız iyi şeyleri de biliyoruz ama Beşiktaş bu kadar iddiasız, güçsüz ve 3.'lüğe razı olmayı kabul etmez.

http://m.gazetevatan.com/News/Article?ID=644184
S
10 yıl
Beşiktaş\u0027ın yabancı kararı
Başkanı Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu toplantısının ardından NTV Spor'a özel açıklamlarda bulundu.

Beşiktaş Yönetim Kurulu toplandı ve yabancı sınırlaması konusunda Siyah-Beyazlı kulübün politikasını belirledi. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu toplantının ardından NTV Spor'a özel açıklamlarda bulundu.

Çebi, "Aldığımız karar Yönetim Kurulu'nda 5+2+1 olarak bir karar aldık. 5+3 ile ilgili de 1 yıl sonra uygulanmak üzere bizim için uygun olacağına dair bir karar aldık. Bunu da Türkiye Futbol Federasyonu'na ve Kulüpler Birliği'ne bildireceğiz" dedi.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/106883/iste-besiktasin-yabanci-karari
S
10 yıl
Ersan Gulum\u0027un cezasi 1 maca indirildi
Ersan Gulum'un cezasi 1 maca indirildi

Kaynak ; ligtv.com.tr
S
10 yıl
Yıldırım Demirören tranfer listesi
2004-2005 ve 2011-2012 sezonu için geçen 8 yılda yapılan ve ortaya çıkan 500 küsür milyonluk borca sebep 84 oyuncu transferi.
Bu transferlerden kaçını eleştrildiniz,küfür-kıyamet önüne gelene saldırdınız?Kaç tane oyuncu için benzer konular açıp fütursuzca hakaretler savurdunuz?
Bu bölümün yeni troll listesi,aşağıdaki transfer sezonları boyunca henüz ilkokul seviyesinde olduğu yada okula bile başlamadığı için arada kaçırdılar..
Bu listenin sonuna denk gelen ; Quaresma,Guti,Simao,Fernandes ve Almeida hatırladıkların en yakın tarih olduğu için bu noktayı baz alarak eleştirmek kolaylarına geliyor.Hatta koca 8 yılı es geçip ''helal olsun Yıldırım Demirören'' diyenler vardı bu forumda,ne çabuk unuttularsa yazdıklarını,şimdi yüzleri bile kızarmıyor.

Evet,bize Lescott dediler Dany'i aldılar diye rahatça yazabiliyorsunuz.Bence Demirören,Adalı yada kendi çıkarları/popülaritesi için o koltukta oturan birisi olsa Lescott çoktan Beşiktaş'a imza atardı.3m € olan transfer ücretine 10m € ile anlaşır,taksitlendirir ve ödemezdik.Ronaldinho için Ülker ile anlaşır ve kuruş ödemezdik.Sonra Ülker'den haklarını satın alır ve oyuncuya yıllık 10m € ödemek zorunda kalır,onu da ödemezdik.Böylece son iki sezondur olduğu gibi bir kaç sezon daha UEFA'dan men yer,ortaya çıkan bu durumu kotarmaya çalışan ADAMLARA oturduğumuz yerden yöneticilik dersleri verebilirdik.

Unutmadan,Mayıs ayında kazmayı vuruyoruz

2004-2005 SEZONU ÖNCESİ TRANSFER DÖNEMİ:
Ali Güneş
Berkant Göktan
John Carew
Çağdaş Atan
Fatih Sonkaya
İbrahim Akın
İbrahim Toraman
Juan Fran
Murat Şahin
Okan Buruk
Tayfun Korkut
Veysel Cihan
Mustafa Doğan
Koray Avcı

2005-2006 SEZONU ÖNCESİ TRANSFER DÖNEMİ:
Adem Dursun
Ailton Goncalves Da Silva
Ali Tandoğan
Güven Kocabal
Kleberson Jose Pereira
Kürşat Duymuş
Youla Souleymane
Volkan Ünlü
Ahmet Dursun
Bobo
Tomas Jun
Gökhan Güleç
Aydın Karabulut

2006-2007 SEZONU ÖNCESİ TRANSFER DÖNEMİ:
Baki Mercimek
Burak Yılmaz
Mathias Emilio Delgado
Fahri Tatan
Mert Nobre
Ricardinho
Vedran Runje
Serdar Kurtuluş

2007-2008 SEZON ÖNCESİ TRANSFER DÖNEMİ:
Edouard Cisse
Lamine Diatta
Hakan Arıkan
Fernando Higuain
Rüştü Reçber
Rodrigo Tello
Mehmet Yozgatlı
Atilla Özmen
Gordon Sciheldenfeld
Filip Holosko

2008-2009 SEZONU ÖNCESİ TRANSFER DÖNEMİ:
Tuna Üzümcü
Anthony Seric
Tomas Sivok
Tomas Zapotocny
Ekrem Dağ
Uğur İnceman
Yusuf Şimşek
Fabian Ernts
Erkan Zengin

2009-2010 SEZONU ÖNCESİ TRANSFER DÖNEMİ:
Michael Fink
Erhan Güven
İsmail Köybaşı
Rıdvan Şimşek
Matteo Ferrari
Nihat Kahveci
İbrahim Kaş
Rodrigo Tabata
Onur Bayramoğlu
Ramazan Özcan

2010-2011 SEZONU ÖNCESİ TRANSFER DÖNEMİ:
Roberto Hilbert
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
Jose Maria Gutierrez Hernandez 'GUTI'
Cenk Gönen
Ersan Adem Gülüm
Mehmet Aurelio
Fatih Tekke
Simao Sabrosa
Hugo Almeida
Manuel Fernandes

2011-2012 SEZONU ÖNCESİ TRANSFER DÖNEMİ:
Egemen Korkmaz
Mustafa Pektemek
Burak Kaplan
Tanju Kayhan
Veli Kavlak
Mehmet Akyüz
Sidnei Rechel Da Silva Junior
Tiago Manuel Dias Correia 'BEBE'
Julio Regufe Alves
Eduardo Goncalves de Oliveira
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.