E

Er
30 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
D-Sub Nedir ?
D-SUB Nedir Arkadaşlar Başlıkta Belirdiğim Gibi VGA Mıdır Niye Monitör Üzerinde D-Sub Yaziyor VGA Yazmıyor Farklimi Bunlar Açıklarsanız Sevinirim.
E
9 yıl
- Mac Bir Bilgisayar\u0027da PC Klavye , Mouse Çalışırmı ?
- Arkadaşlar PC Bilgisayarım Var Fakat Mac Deneyimini Yaşamak İstiyorum Fakat Orginal Olarak Bende Mac Mini Giriş Seviyesinde Almayi Karar Verdim Monitor Dönüştürücü Hepsi Var Fakat Mouse Ve Klavyesi Aşırı Derecede Pahli Zorlu Center Apple Store Aradığımda Bunun Mümkün Olmadığını Söylediler Siz Professional Arkadaşlara Soruyorum Mac Mini Aldığımda PC Klavye Ve Mouse Kulanamamı ? Geçici Süreline Artık Para Toplayıp Sonra Magic Mouse Ve Wirelles Keyboard Alacağım Fakat Geçici Takamazmıyım ? Normal Bilgisayar Klavyesi Acil Cevap Bekliyorum Ona Göre Alacağım Yoksa Ekran Kartına Yatırım Yapacağım Fakat Mac OS X Yosemite Deneyimini Yaşamak Çok İstiyorum Cevaplarinizi Bekliyorum.
E
11 yıl
Kutu Alımı ,(iPHone5,iPhone4s,Macbook)
Evet Arkadaşlar Ben Koleksiyoncuyum Daha Doğrusu Kutu Koleksiyoncusu Derim bende Kutulari vardi fakat annem atmış temizlik yaparken cöp diye :D Bende Bulamadım icin böyle bi fikir düşündüm Eğer Aldınız Telefonlar veya Buldunuz Telefon ve bilgisayarlarin kutulari varsa Benimle iletişime geçsin Satın almak isterim.
Almak İstedim Kutular :
iPhone (4s,5)
iPad ( 4 )
Macbook (Pro , Air)
Yanı Kısacası Apple Kutulari :D
Fıyati Karşıdaki Kışı Söylesin Fazla Önemi Yok Zaten Veririm Kargo Benden Zaten
E
11 yıl
Kdbsync.exe Bulunamiyor :S :S
Arkadaşlar Son Zamanlarda Aldim Hatta :S :S Ve Cözümü Lazim Acil Lüften Şimdiden Teşekür Ederim.,
< Resime gitmek için tıklayın >
E
11 yıl
XBOX VS PS ?
Evet Arkadaşlar Anlatmak İstedim Şuydu Konuyu Yanlış Yeremi Doğru Yeremi Açtim Tam Olarak Bilmiyorum Ama Size Bir Sorum Olucakti Hepinize
Arkadaşlar Ben XBOX 360 + Kinect veya Playstation 3 Alacağim Fakat PlayStation 4 Geliyor Onu Beklemeliyim Yoksa Bu 2 Si Arasinda Tercihmi Yapim ?
Size Sormak İstedim Herkez Kafami Çok Karıştırıyor Biri Diyor XBOX 360 Biri Diyor PS Kararsiz Kaldim Ben Çok Fazla Oyun Sever Biriyim Oyun Tutkum Gerçekten Diyemeceğim Kadar Büyük Fakat XBOX mi Yoksa Playstation mu grafikleri ii ben söyle bi konsal istiyorum rahat oynicağim en ii mükkemel bir şekilde oynicağim bir cihaz istiyorum Yani Bana Grafik Önemli Ekstralar Değil Ben Güzelce Oyunumu Oynim Kasmasin Donmasin Ve Abuk Zubuk Hattalar Filan Olmasin İstiyorum Hemde En iyi Grafikleri İstiyorum Hangisinki Daha ii Sizce Sorum Budur ? Lüften Bana Yardim Edin :( :( :( :(
E
11 yıl
CryENGINE Hattasi :S
Böyle Bi Görüntü Oluştu Düzeltmeiyorum Ve Korkuç bişey .s .s s. sebebini bilen ?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.