M

Yüzbaşı
03 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
Beykentte okuyan biri yardımcı olabilir mi?
Merhaba. Beykent üniversitesi endüstri mühendisliği istiyorum fakat bazı kişilerin dediğine göre ayazağa kampüsünden öğrencilere sorulmadan avalon kampüsüne geçiş yaptırılan öğrenciler oluyormuş. Ben ayazağa kampüsünde okumak istiyorum. Böyle bir şey oluyor mu gerçekten?
M
7 yıl
Aykut Kocaman klibinin müziği kime ait?
Videoyu izlemek için tıklayınız

Çok hoşuma gidiyor ama bulamadım. Bilen var mı acaba?
M
7 yıl
Vasıfsız denince aklınıza gelen ilk isim nedir?
Vitor Pereira. Forumda hep böyle deniyordu dilim alışmış.
M
9 yıl
Yandex LEGAL şekilde Kolay Arama Yolları
İyi geceler herkese.
Bilen vardır fakat eminim ki bilmeyen de vardır ve herkes bilmeli diyorum, bu yüzden de bu konuyu açmış bulunuyorum.
Arkadaşlar arama botları kullanarak bi sonuç elde edemiyoruz. Bunları bırakın. Artık yandex kullanmayı bir alışkanlık haline getirin. Gerekirse diğer browserları kaldırın. Yandex kullanmaya mecbur bırakın kendinizi.

Şimdi, kelimeler ya da sayılar yazıp aramakla uğraşmak istemezseniz şayet; şöyle bi önerimiz var. Bir futbolcu arayın. [dilerseniz bi dizi ya da aktör] Aradıktan sonra sağ altta başka futbolcular çıkıyor. Hepsine sırayla tıklayın. Bunların hepsi arama olarak sayılır. Kelimeler yazmakla uğraşmadan hızlıca para kazandırırsınız Fenerbahçeye.

Ya da ben uğraşırım diyorsanız, başlayın 1den 100e kadar arayın hadi. Durmayın arayın. Ne işiniz var başka?

Üstte verdiğim tavsiyeyi, aramızda henüz farkına varmamış arkadaşlar olabilir diye yazdım. Tekrardan iyi geceler.
M
9 yıl
Galaxy S4 Elektrik kesintisi sonrası sorun!!!
Arkadaşlar çok acil bilgi ihtiyacım var sizlerden. Bir kaç saat önce telefonuma baktığımda şarj bi gidip bi geliyordu. Prizde vs sorun yoktu. Ama gidiyordu geliyordu şarj.
Sonra elektrik kesildi. Tekrar geldiğinde telefonumu şarja taktım fakat tepki yok. Bataryasını değiştirdim babamınkiyle. O da aynı telefon. Yine tepki yok. Şarj girişinde sorun var sanırım. Kapadım telefonu bekliyorum kızardım stresten. Yapabileceğim bir şey var mı yoksa servise mi vermeliyim?

edit: bağlantı kablosu ile pcye bağladım arkadaşlar. Bağlantı kurdu. Fakat şarj yok yine.
M
10 yıl
Bir kaç görüşünüzü almak isterim (cross)
Arkadaşlar sırf enduro, ve vaktim kalırsa arkadaşlarımla yarışmak amaçlı kullanacağım 2. motorumu almak istiyorum. Yani asfalt vs. işim yok. Eski bir şey olsun istiyorum. Haliyle fiyatı da düşük olsun. KX 125 liklere bakıyorum. Bu konudan iyi anlayan arkadaşlarım var onlar bu motorun düşük devirde 5-10 HP verdiğini, belli devirden sonra direk 41 beygire çıktığını, yani beni üstünden atabileceğini söyledi. Acemi değilim fakat rahat bi alet istiyorum. KX 250'liklerde bu sorun yok. DT 125 bakıyorum fakat hem güçsüz hem de biraz hantal gibi. Ne dersiniz? KX 250 düşünüyorum. Ama 125 likte aklım var hala. Yamaha iyidir ben biliyorum derseniz şayet, fikrim değişir. Bekliyorum sizi.

edit: İmla.
M
10 yıl
Şehrin ortasında dev örümcek
< Resime gitmek için tıklayın >

Polonyalı şakacı Sylwester Wardega, köpeğine örümcek kıyafeti giydirip insanların arasına saldı. Asansörlerden, tren istasyonlarından, parklardan sinsice çıkan dev bir örümcek kılığındaki köpek insanları şoka soktu, Youtube'a koyduğu video 3 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Video için yazı sonunda vereceğim kaynağa bakın.

Şakasının daha da korkutucu olması için Wardega başka detayları da düşünmüş. Örneğin asansör bekleyen iki kız, kapı açıldığında ölü bir adamın üstünde yatarken örümceği görüyorlar.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu arada köpek için Facebook üzerinden sayfa bile kuruldu.

KAYNAK

Kendi düşüncelerimi de not etmek isterim. Yaratıcı olduğu aşikâr, başarılı da fakat hoşuma gitmedi. Birilerini korkutmak için bir hayvanı bu kılığa sokması düşündürücü.
M
10 yıl
Motor Çıkartmaları Hakkında
Merhaba Apachi XZ250R kullanıcısıyım bu modele ait sticker çeşitleri bulunuyor mu ve bulunuyorsa nereden alabilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
Sizi ne doyurur?
Merhaba gençler cevaplarınızı alalım. Sizi ne doyurur? Tek bir şey ya da ikili söyleyebilirsiniz. (örn: fasulye ya da çiğ köfte-ayran )
Ben domates-peynir ile rahatça karnımı doyururum.
M
10 yıl
Kaska kamera takmak. [Öneri bekliyorum]
Merhaba arkadaşlar 1 haftalık Cross kampımız var ve yaptığımız şeyleri kaydetmek istiyorum. Aksiyon kameram yok. Daha doğrusu var fakat şu an elimde değil ve olmayacak. Dolayısıyla dijital kameramı kullanmak aklımda. Telefonum daha iyi kayıt yapıyor ama riske etmek istemiyorum. (düşme, kırılma vs.)
Diyelim ki dijital kamera kullanacağım, sizce nasıl monte edebilirim? Herhangi bir fikriniz var mıdır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.