Y

Yüzbaşı
06 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
71 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
4 yıl
SSD Biosta Var Windowsda Yok
Merhaba,baslikta belirttigim gibi bios uzerinden ssd yi gorebiliyorum ama windowsda ssd gozukmuyor.Disk yonetiminde dahi yok.Nette baya bi arastirdim ama cozum bulamadim.Yardimci olabilecek var mi?
Y
6 yıl
Japonya 2.el Fiyatları
İnsan fiyatları görünce gerçekten hayattan soğuyor.Burada senelerce kredi ödeyerek alabileceğimiz araçlar,absürt fiyatlarda :( Ayrıca 2.el satış sistemi de harika değil mi,en ufak çizik bile belirtilmiş.
Videoyu izlemek için tıklayınız
Y
7 yıl
Hakan ve Arif
Galatasaray'da Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün kulüpten ihraç talebi reddedildi !
Nasıl olurda göndermezler anlamıyorum!!

Ekleme:İhraç edilmişler.
http://www.cnnturk.com/spor/futbol/galatasarayda-hakan-sukur-ve-arif-erdemin-uyelikleri-dusuruldu?utm_content=buffer3034b&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer&page=2
Y
8 yıl
1800 TL sistem tavsiyesi
Merhaba arkadaslar,Vatandan alinmak uzere 1800 tl ye sadece kasa olacak sekilde sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Y
8 yıl
Forum Bildirimi
Resimlerde görüldüğü gibi aynı konudan sürekli bildirim geliyor.Ne favorilerimde ne mesejım bulunsun var.Abone de değilim sürekli olarak artıyor.Nasıl düzelir bildirimden neyi kapatmak gerekir?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Y
8 yıl
EM Uyumluluk
İyi günler,
Cep tel,Tıbbi cihazlar ve Düzlem panele sahip Tv de Elektromanyetik uyumluluk problemleri ve çözümüne(Donanım,yazılım) dair döküman nereden bulabilirim?Nette gerekli şartlar var sadece,çözümüne dair bir şey bulamadım.
Y
9 yıl
Pc Sürekli Resetliyor
Merhaba arkadaşlar,
Laptopa Windows 8 format atarken bu hata ile karşılaştım.Tekrar format atmayı denedim.Hata gitti ancak bilgisayar format anında ki ilk reset atma anından sonra sürekli kendi kendini resetliyor.Ne yapabilirim? < Resime gitmek için tıklayın >
Y
9 yıl
1500 Tl sistem tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar bütçem 1500 tl.Sadece kasa topluyacam.Tavsiyeleriniz nelerdir?
Y
9 yıl
İnternet Hatası
Merhabalar,
Resimdeki hatayı alıyorum nete bağlanırken.Çözümü nedir,yardımcı olabilecek var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
Y
9 yıl
Anfi Devresi
Merhaba arkadaşlar,
Elinde güzel bir anfi devresi olan var mı?Çok yüksek değerlerde olmasına gerek yok.Ödev için kullanıma uygun,TDA ile tasarlanmış devresi olan arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.