G

Yüzbaşı
09 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
6 ay
300k araç tavsiyesi
Merhabalar

300k civarına
-mümkünse sedan (genel olarak çok küçük olmayan),
-az yaksa müthiş olur,
-sanayide yeni dostlar edindirmeyecek bir araç almayı hedefliyorum.

Piyasa garip ilerliyor şu aralar fiyatlar biraz daha uygun bi seviyeye gelmiş gibi. Hangi aracın fiyatı nedir takip edemiyorum. sarı sitede favoriler birbirinden alakasız bir sürü araçla doldu :) bu sebeple değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var.
G
2 yıl
Telefon görüşmesi için Bluetooth kulaklık önerisi
Başlıkta da belirttiğim gibi öncelikle telefon görüşmesi yaparken sorun yaşamayacağım bir kulaklık arayışındayım. Mikrofonu sorunsuz olsun müzik dinlerken bası tizi çok da sorun değil. Toplu taşımada, dışarıda, herhangi bir ortamda karşı taraf sesimi olabildiğince net duysun benim için yeterli. 1-2K aralığında olabilir. Ucuz yollu birkaç kulaklıkla çözmeye çalıştım fakat başarısız denemeler oldu. Daha fazla boş atmak istemediğim için bir kez alayım tam olsun istiyorum ve artık takip edemiyorum hangisi nasıldır diye:) sizlerin görüşlerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler:)
G
2 yıl
70k araba tavsiyesi - ilan içerir
G
4 yıl
40.000tl araç önerisi
Merhabalar
Mart ayı gibi araba alacağım. İlk aracım değil fakat aracı daha çok eşim kullanacak ve ehliyeti yeni aldı. O yüzden gönlümden geçen sedan araçları (özellikle Nissan Primera-Tekna) eleyerek hatchback araçlara yönelmeyi planlıyorum.
Önceliklerim tabii ki az masraf çıkaran, yürütmesi kolay ve yakıt olarak üzmeyecek bir araç. 1,5 yaşında canavar bir oğlumuz var o yüzden çok dar olmayan ve bagajı da biraz geniş bir araç olursa tadından yenmez :)
Aklımdaki modeller;
- Nissan Almera
- Fiat Bravo ve Punto
- Skoda Fabia
- Kia Rio - Seat Ibiza (pek bilgim yok ikisiyle ilgili)

Genellikle az çok donanım olarak da keyif verecek araçlar bakmaya çalışıyorum. Hepsi birlikte olmaz muhtemelen bulabildiğim temiz bir araca yönelirim ama öncelikli hangi araçlara bakmamı önerirsiniz.
Şimdiden teşekkürler.
G
10 yıl
10 bine kadar araç seçimi
merhaba arkadaşlar
daha önce yine burdan birkaç konu açıp uzun arayışlar sonucu birçok arkadaşın başını fazlasıyla ağrıtarak 2005 model Citroen C3 almıştım ama son zamanlarda işler pek iyi gitmedi ve satmak zorunda kaldım. şimdi biraz daha bütçeyi küçülterek bir araba arıyorum. şu an için bütçem 10bin civarı. yılda 1-2 kez uzun yol yapcak, genelde şehiriçi ev-iş arası kullanılacak,yakıtı cüzdanı boşaltmayacak, olabildiğince güvenli azıcık da göze hoş gelecek bir araba almak niyetindeyim. mutlaka bu fiyata hepsini birlikte bulamazsın diyeceksiniz ama olduğu kadar diyelim maalesef bütçe bu. geniş bi yelpazede bakınıyorum şimdilik ama tavsiyelerinizle daraltmak niyetindeyim. aklımdaki arabalar;

-alfa 145 t.spark
-citroen saxo
-ford ka
-opel astra hb - corsa
-peugeot 106-306
-renault clio
-rover 214-216
-seat ibiza

yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
G
11 yıl
fiestacı arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var
arkadaşlar 2 tane fiesta buldum ikisi de bana çok yakın hemen yarın bakabilirim fiyatları da gayet uygun göründü bi inceleyebilir misiniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-dolgunlar-dan-2005-ford-fiesta-1.4-comfort-2-adet-110594543/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-dolgunlar-dan-2005-ford-fiesta-1.4-comfort-2-adet-110593923/detay/

bide ikisi de benzinli. 1.4 lerin benzinde yakıt durumu nedir ?
şimdiden çok teşekkürler...
G
11 yıl
ne zor işmiş 2. el araba almak :( yok mu 15bine temiz bi araba...(Citroen C3 alındı)
merhaba arkadaşlar
12binle başladığım araba arama maceram değişik tavsiyelerle şekilden şekle girdi. o paraya bişey olmaz biraz daha çık dendi zorladım 13-13,5 civarına çıktım. yok hocam yok 15e çıkmadan eli yüzü düzgün bişey bulunmaz dediler. peki 15e çıkalım dedik. malum bütçe arttıkça aramalarım da daha titiz devam etmeye başladı. 2000 model altında palio, clio,accent, corolla, astra, polo, marea hatta rover derken bütçe 15bine çıkınca bari 4-5 yıl binilebilecek sorunsuz stabil ve modelli bi araç alalım dedik. 2004 üstü modellere bakmaya başladık. elde palio, albea,206 vb. kaldı. albeların temizini bulmakta yaşanan güçlü+ hatchback arayışım, palioların ve 206ların güvensizliği mecburen elde kalan model sayısını çok çok aza indirdi. şu an elimde getz, kalos, clio(maalesef sedan) kaldı. bunların arasından tercihiniz hangisi olurdu? yada bunlar haricinde kriterlere uygun (2004 üstü, yakıt cimrisi, sorun çıkarmayacak) araba tercihlerinize açığım.
son bir sorum daha olacak. daha önce 12-13 bine satılan araçların bile 15 bine kapış kapış gitmesi fazlasıyla can sıkıcı. piyasanın bu kadar yüksek olması acaba geçici midir ? yakın zamanda bi düşüş olabilir mi sizce ? beklemek mantıklı mı ?
şimdiden teşekkürler...
G
11 yıl
alınık 12500-15500 araba
temiz (ufak tefek bel altı boyalar hariç)
az yakan
2. eli kolay satılan
tercihen hatchback
araba aranıyor.

izmir-uşak-afyon-ankara

pm le ulaşabilirsiniz...
G
11 yıl
polo, getz, palio ? yardım lütfen
arkadaşlar bütçem 15 bin lira
az yakan, parçası fazla pahalı olmayan, ikinci eli nazlı olmayan minimum sorun çıkaracak arabayı arıyorum. olabildiğince modelli araç almak istiyorum. yorumlarınızı buna göre yaparsanız sevinirim. (2000 altına inmek istemiyorum)

2004-05 getz 1.3 GLS
2000-02 polo 1.4 comfortline
2004-06 palio 1.4 fire

hangisini önerirsiniz ? birkaç araç var şu an takip ettiğim, nasip olursa haftasonu bir kısmına kendim bakıcam, bir kısmına baktıracam. önceliğimi belirlemek istiyorum.
şimdiden teşekkürler...
G
11 yıl
bütçe değişti kafalar milyon!!! max 15bin araba tavsiyesi
arkadaşlar önceki konumda 12,5-13 civarı bakıyordum ama bi türlü içim rahat etmedi alacağım araba mutlaka sorun çıkaracak gibi geldi temiz olsn istedik ve daha modelli ve az sorun çıkaracağını düşündüğüm arabalara yönelmeye karar verdim. (kısacası gemileri yaktım ) max 15bin bütçeyle min 2000-01, yol tutuşu, güvenliği yüksek, yakıtı düşük(lpg yada dizel) , özellikle ikinci eli hareketli fazla üzmeyecek bi araba arıyorum. önerilerinizi bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.