J

Yüzbaşı
03 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
71 üye
Görüntülenme (?)
107 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
7 yıl
Phileas marka metrobüslerin tekrar kullanılmaya başlanması
< Resime gitmek için tıklayın >

En son benim de içinde bulunduğum Phileas marka Hollanda yapımı otobüs kaza yapmıştı. O günlerden sonra Phileas marka metrobüsleri çekmişlerdi. Hem yavaş olduklarından trafik yapıyor, hem de sürekli arıza çıkardığından sorun yaratıyordu. Bugün metrobüsü kullandığımda Phileas'ları tekrar gördüm. Seferlere tekrar başlamışlar. Bunun amacı nedir? Tamam hata yapmışsın zamanında almışsın bundan 50 tane de, sürme tekrar yollara. Kimse bir şey demez. Yollarda trafik oluşmaz. Kaza oranı düşer. Deponda CapaCity mi yok Conecto mu yok anlamadım ki. Bırak çürüsün iade edilemiyorsa.

http://www.nationalturk.com/ibbnin-tazminat-bekledigi-metrobus-sirketi-iflas-etti/
J
8 yıl
Silinsin
Silinsin
J
8 yıl
Bayan araç sürücüleri hakkında
Bisiklet ile İstanbul'a geldiğimden beri tek sıkıntım kadın şoförler. Sayelerinde kaç kere kazaya girecektim de reflekslerim sayesinde kurtuluyorum. Sakarya'da da araç kazası yaşamıştım. Aslında kadın E 250 ile geri geri ani gelip vurmuştu. Hem de önü boşken . Bugünü de es geçmedik şükür . Ferah Caddesi civarlarında kadın sürücü tarafından defalarca sıkıştırıldım. Sol taraf boş olmasına rağmen. Aynı zamanda Kadıköy boğadan aşağıya doğru inerken beyaz Fluence ile kadın beni sollayıp 2 metre önüme geçtikten sonra frene asılıp durdu. Baktığımda telefonla takılıyordu. Hayır 20 ile gitmiyoruz. O 60 ben 40 km ile gidiyorum yaklaşık. Buraya yaşadığım sıkıntıları yazsam roman olur sanırım. Erkek şoförler ise genelde rahatlar ne sıkıştırır ne de önüme kırarlar. Adam koskoca otobüsle ters şeride giriyor sıkıştırmayayım diye, hanımefendi A segmenti arabasıyla yerinde duramıyor. İlginç.

Edit: Bunlar bisikletle yaşadıklarım bu arada. Araç ile değil.
J
8 yıl
Benim gibi misophonia hastalığı olan var mı?
Birileri yemek yerken çıkan sesten, sert bişeyler tüketirken istemsizce çıkan hart hurt sesten, kapı gıcırdamalarından, başkasının nefes sesinden, sıcak içecekler höpürdetildiğinde, tırnak kesenlerin seslerinden, sakız sesinden, arı sesinden diş fırçalayanların sesinden vs. istemsizce rahatsız olup, bu tedavisi olmayan hastalığa sahip insanlar var mı? Bu rahatsızlık normal bi rahatsızlık değil. Sinirleriniz aşırı bozulur ve karşınızdakini yumruklamak istersiniz, yumruklayabilirsiniz. Mideniz bulanabilir. Uyuyamazsınız.. Bu tedavisi olmayan hastalık için kucaklaşalım..
J
9 yıl
Ahmet Davutoğlu İstifa Etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan istifasını kabul etti.
J
9 yıl
Kendine kutu at etkinliği başladı veeeee
İlk açtığım kutudan ne çıktı



İkincisinden ionialı master çıkınca bıraktım açmayı
< Resime gitmek için tıklayın >
J
10 yıl
Abaza nedir? Kime denir sorusu halka sorulursa...
J
10 yıl
Trumpta olanlar
Mabel Matiz'in konseri var. Salas bira evindeyim. Gelen gelsin
< Resime gitmek için tıklayın >
J
10 yıl
Unkapanı Korner Cafe\u0027deyim
Arkadaşlarla nargile falan yapıyoruz gelmek isteyen gelebilir.
J
10 yıl
İtfaiye ilgilenmedi
Bugün Hasbahçe de gezerken bir kedinin yaklaşık 15 metre yükseklikte bir yerde kaldığını gördüm. Tırmanmaya çalıştım olmadı. İtfaiye yi aradım, kedi nasıl çıktıysa inmesini bilir diyerek telefonu suratıma kapattılar.. Sonuç olarak kedinin sağ ön ayağı kırıldı. Teşekkürler İtfaiye... Kedinin nasıl indiğini soracak olursanız, temizlik görevlisi belli bir miktar tırmanarak süpürgesini kediye doğru yöneltti. Kedi korkarak aşağıya atladı.

İyi geceler.




< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.