D

Onbaşı
11 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
silinsin
silinsin
D
10 yıl
Gitara başlamak istiyorum
arkadaşlar gitara başlamak istiyorum normal klasik gitar alıcam yarın unkapanına gidicektim ama kapalıdır diye düşünüyorum 70-80 lira gibi satan bi yer önerirmisiniz ??
D
10 yıl
COCA COLA KIRMIZI KASA KODLARI
Arkadaşlar bi kaç adet lazım pm yoluyla gönderebilirseniz cok güzel olur
D
10 yıl
GELECEĞİMİ BİTİRDİM...
Arkadaşlar ben 8. sınıfa gidiyorum seneye liseye geçicem ama derslerim kötüydü ama ders hiç çalışamıyorum teog geldi gitti puanlar acıklandı yerleştirme puanım 281 ne yazıkki adam akıllı bi liseye giremiyorum hedefim Aydın doğan - Grafik'ti ama şimdi mecbur lise lise dolaşıp hayatımı bitirmiş olucam sizin tavsiyeniz varmı lise olarak ?
D
10 yıl
Ebay hakkında
Arkadaşlar ebay'dan baktığımda iphone 5 32 gb'tın fiyatı 634 dolar. Yani 1,319.037 lira yapıyor. Türkiye'de ise 1700 lira falan oradan getirtsek bi problem olurmu ??
D
10 yıl
EBAY HAKKINDA
Arkadaşlar ebaydan baktığıma göre ps4 400 dolar 800 lira civarı birşey yapyor ama bizim ülkemizde 1300 falan ebaydan alsam gümrükte falan sıkıntı cıkarmı ? Yada güvenlimidir ?
D
10 yıl
Abim kavga ediyordu
Arkadaşlar biz merterde oturuyoruz daha demin konu açmıştım bisiklet aldım diye. Bisikletimi aldıktan sonra merter parka köpeğim dorayı dolaştırmaya geldik. Ben 14 abim 23 yaşında. Ben bisiklet sürüyordum abimde şelale parktaki basket sahasına dorayı soktu tasmasını tutarak oynatıyordu. Sahada 10 kişilik grup vardı futbol oynuyorlar abim onlara bulasmadan bi köşede dorayı oynatıyordu. Sonra abimin suratına bilerek top attılar ben gordum ama ılerıde bısıklet suruyorum.Ondan sonra abi ''biraz yavaş olsana'' demiş sonra onlarda kavga cıkarmak için gelip sataştılar abim gerginlik cıkarmaya gerek yok diyor top atanda ''ne gerginlik cıkarma ya*sak'' dedi sonra ben abimi sahadan cıkarttım. Gittik otoparkın orada oynattık canı sıkılan millete bulaşıyor ne yapmak lazım sizce abim doğru olanımı yaptı ???
D
10 yıl
BİSİKLET ALDIM
Arkadaşlar dün akşam bakırköyde metin bisikletten salcano city fun 60 aldım bisiklet cok rahat ve cok hızlı pazar günü yeşilköy sahilden florya tarafına doğru gezicem < Resime gitmek için tıklayın >
D
10 yıl
Doğubank hakkında
8. sınıf bitiyor elimdeki telefon Abimden kalma Xperia Neo V fakat bıktım artık telefondan liseye geçerken telefon almak istiyorum ama kararımı İphone olarak değiştirdim s 4 mini yerine 4 s yada 5 alırım fakat doğu bankta daha ucuzmuş sanırsam bi sakıncası falan var mı çakma falan olmasın ? Almışken bi kere sağlam almak istiyorum samsung'un tipini sevmiyorum İphone daha cezbedici sizce doğu banktan bakmak uygunmudur ?
D
10 yıl
Ayakkabı aldım nasıl ?
14 yasındayım ayağım 40 numara ama kalıpları dar diye 41 numara aldım sizce nasıl ? 90 liraya aldım indirim vardı :)

http://www.zizigo.com/site_media/uploads/product_image/524734/27813_01.JPG

http://www.zizigo.com/site_media/uploads/product_image/587899/29965_03.JPG





Edit : Resimi koyamadım link olarak verdim idare edin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.