B

Yarbay
13 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
Masaüstü Vantilatör
Selamlar,

Pc kullanirken kendim için kullanabileceğim masaüstü Vantilatör bakiyorum ancak şu 10 liraliklar iş görmez gibi. düzgün oldugunu dusunup önerebileceginiz bi ürün varmidir? Usb veya normal priz fişli farketmez.

teşekkürler
B
9 yıl
Masaüstü Vantilatör
Selamlar,

Pc kullanirken kendim için kullanabileceğim masaüstü Vantilatör bakiyorum ancak şu 10 liraliklar iş görmez gibi. düzgün oldugunu dusunup önerebileceginiz bi ürün varmidir? Usb veya normal priz fişli farketmez.

teşekkürler
B
9 yıl
Düzgün bir USB Kablosu
Aliexpressden 1 dolara aldigim usb kabloları iş görmüyor. Orjinal olduguna guvenebilecegim kaliteli bir tarafi usb diger tarafi micro usb bir kablo nerden bulabilirim? veri aktarimi ve sarj için

tşkler
B
9 yıl
Abdi ipekçi - yol sorunu
Önümüzdeki efes maçı için abdi ipekçiye gideceğim. Dönüşte saat yarım felan olur. Anadolu yakasına nasıl geçebilirim o saatte? Üsküdar veya kadiköy olabilir
B
9 yıl
Gazetemde geldi ssli
B
9 yıl
ELEMAN aranıyor
B
10 yıl
Gelin hep beraber ağlayalım
B
10 yıl
Hotmail adresi kurtarma
Çook eskiden açtığım, neredeyse bütün üyeliklerim için o hesabı kullandığım bir hotmail hesabım vardı. geçen gün girmeye çalıştığımda, hesabınıza başkası girmiş olabilir diye kitlendi hesap. iki türlü kurtarma yöntemi var, birincisi hesabı oluştururken istenen yan,yedek e mail. diğeri ise form doldurmak. ilk yöntemdeki maili hiçbir şekilde hatırlamıyorum. bi*****@hotmail.com diyor, bi ile başlayan birsürü hesap açtığımı hatırlıyorum çok zor bulmam. form doldurmada ise, o zamanlar küçük olduğum için yaşımı bile düzgün girdiğimi düşünmüyorum. ki zaten 2 ismim var hangi ismimi girdim, iki ismimide girdimmi hiçbirinden emin değilim. ne yapacağım bilmiyorum 3 tane yolladım 3 ündende kurtaracak kadar yeterli bilgi girmediniz diyor.


Kısacası, hotmail hesabım durup dururken kilitlendi, neredeyse hiçbir bilgimi hatırlamıyorum. nasıl kurtarabilirim?
B
10 yıl
Indırme yapamıyorum.
Hiçbir tarayıcıdan indirme yapamıyorum.başlatıyorum herhangi bir dosyayı, iniyor iniyor ardındna indirme durup 0 kbps de kalıyor.aynı şekildede youtube'da bile videolar bi anda yüklenmesi duruyor.

farklı tarayıcı denedim olmadı.2-3 kere interneetten son ethernet driverımı indirip kurdum olmadı. ağ ile güvenli modda denedim aynı sorun.idm ile indirme yaptım hiçbir sorun olmadı, aynı şekilde wifi ile bağlanmıyorum telefondan, oda sorunsuz.ethernet kablosunuda değiştirdim.kaspersky ile tam tarama yaptım bilgisayar yeni formatlı zaten hiçbirşey bulmadı.bu sorun formattan öncede vardı bu yüzden format attım aynı sorunu hala yaşıyoryum. modemimde yeni 3 ay oldu asus dsln10e
B
10 yıl
İndirme yaparken 0kbps
Herhangi bir yerden indirme yapıyorum, 400 le başlıyor hız, 50 50 inerek 0 da kalıyor. indirmiyor.modem resledim dns değiştirdim hatta formattan önceden bu sorun vardı formattan sonrada var.modem yeni asus dsln10e.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.