C

Yarbay
11 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
28 üye
Görüntülenme (?)
517 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
3 yıl
Mass Effect Legendary Edition [Ana Konu] - 14 Mayıs 2021
Mass Effect üçlemesinin tüm oyunlarını ve tüm içeriklerini barındıran bir remaster sürümü olan Legendary Edition 14 Mayıs'ta çıkış yapacak.


Videoyu izlemek için tıklayınız

Detaylar eklenecektir

- 3 oyunu ve 40'tan fazla DLCyi barındırıyor
- 4K HDR, yenilenmiş grafikler ve daha iyi performans
- Yeni modellemeler, shader, efektler, ışıklandırmalar ve alan derinliği
- Geliştirilmiş kişiselleştirmeler
- ME3 Femshep önceki oyunlarda da mevcut
- Silah dengelemeleri ve daha iyi nişan alma
- Daha iyi mako kontrolü
- Daha kısa yükleme süreleri
- Yenilenmiş arayüz




Karşılaştırmalı görseller
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


Origin linki https://www.origin.com/tur/en-us/store/mass-effect/mass-effect-legendary-edition
Steam linki https://store.steampowered.com/agecheck/app/1328670//
C
4 yıl
Uzun ömürlü termal macun tavsiyesi arıyorum
1-2 gündür forumda ve diğer sitelerde termal macun önerilerine ve incelemelerine bakıyorum. Sonuç olarak 3 tane modelin öne çıktığını gördüm, bunlar; Arctic MX-4, Cooler Master MasterGel Pro/Maker ve Noctua NT-H1. Test sonuçlarına bakınca aralarında devasa fark olmasa da Noctua önde gözüküyor bazılarında da MasterGel Maker önde çıkıyor ama o kısım benim için çok fark etmiyor.

Termal macunu laptopta kullanacağım için ve açıp kapaması söküp takması işkence gibi olduğundan dolayı uygulayacağım termal macun beni yıllarca götürsün istiyorum 6-12 ayda bir yenilemek zorunda kalmak istemiyorum. MX-4 için 8 sene garanti falan diyorlar, Noctua için 1 seneyi görmez diyorlar ve MasterGel için fazla yorum göremedim ama aylar sonra bile aynı denmiş. Bu yorumlara bakınca MX-4 hem fiyat hem ömür olarak en cazip olan gibi dursa da termal macunu, diş macunu kadar sık kullanan insanların da fikrini almak istedim.
C
4 yıl
Servispoint\u0027in kazıklama merakı ve termal macun sorunu
GL62M modelini kullanıyorum 1 ay sonra 2.yılı dolmuş olacak bu aralar havaların da artmasıyla bilgisayar tarayıcıda gezerken bazen 60 dereceyi görebiliyor oyunlarda hem normalden yüksek oluyor hem klavyeyi fazla ısıtıyor hem de normalde daha geç serinliyor. PC tüm gün açık olunca termal macunu bitmiştir belki diye düşünüp servise mail attım kaça değişir diye gelen cevapta soruma cevap dışında her şey var. Fiyat sorarken garantili olduğunu da belirttim.

"Ürününüz en kısa süre içerisinde incelenip ücret bilgisi iletilecektir. Genel bakım temizlik ücreti 250TL+KDV’dir." Bu ne şimdi bana ne genel bakımdan ben termal macun fiyatını sormuşum.


Alta da şunu eklemişler

"Not: Eğer cihazınızda kullanıcı hatasına bağlı bir arıza tespit edilirse veya cihazınızın garanti süresi sona ermişse, ücretli onarım yapılacaktır. Onarım öncesi gerekli incelemeler yapılarak Arıza tespiti yapılacak, onarım ücreti tarafınıza bildirilecek ve onayınız istenecektir. Ücreti onaylamamanız durumunda 150 TL + KDV (177 TL KDV dahil) arıza tespit ücretimiz bulunmaktadır. Bu ücreti yatırdıktan sonra cihazın gönderimi tarafınıza gerçekleştirilecektir. Ücreti onaylamanız durumunda herhangi bir arıza tespit ücreti talep edilmeyecektir."

Onlarım falan ne alaka şimdi ben hasar tespiti mi istemişim hasarı onarın demesem bile 150 lira masraf kitliyorlar.

PCyi aldıktan 1 ay sonra fanı bozulmuştu servisi aradım yollayın hemen dediler yolladım değiştirdiler temizleyip yolladılar 2 gün falan sürdü ve ücret alınmadı oo ne güzel demiştim o zaman. Birkaç ay önce de SSD ve RAM taktırmak istemiştim fiyat sordum "Montaj ücreti 250 TL+KDV’dir." şeklinde cevap geldi. Bunlara selam verince 250 TL+KDV şeklinde cevap veriyorlar sanırım.


Termal macun konusuna dönersek ucuz olsaydı uğraşmayıp yollayacaktım ama şu an kendim sürmeyi düşünüyorum miktarı falan da önemli artık öğreniriz tecrübe de olur. Buraya kadar okuduysanız bir termal macun tavsiyenizi de alırım
C
4 yıl
Stateless (2020)
Göçmen dizisi “Stateless”ın başrollerini Cate Blanchett, Yvonne Strahovski ve Dominic West paylaşacak.

Güncelleme: Dizi, Netflix'te mevcut



Altı bölümden oluşan “Stateless”, göçmenlerin gözaltında tutulduğu bir merkezde sıkışıp kalan bir grup insanın hikayesini işleyecek. Dizinin odaklandığı dört karakterden ilki, yerel bir tarikattan kaçan bir uçuş görevlisi. Hikaye eş zamanlı olarak, idamdan kaçan bir Afgan mülteci, işinden ayrılmaya çalışan bir Avustralyalı baba ve adı skandala karışan bir bürokratı takip edecek.

Cate Blanchett, Tony Ayres ve Elise McCredie'nin yarattığı dizinin oyuncu kadrosunda Jai Courtney, Asher Keddie, Fayssal Bazzi, Rachel House, Kate Box, Clarence Ryan, Claude Jabbour, Rose Riley ve Helana Sawires gibi isimler de boy gösterecek. Showrunner koltuğu McCredie'ye emanet edildi.

“Stateless”ın senaryosu Elise McCredie and Belinda Chayko ikilisi tarafından kaleme alınıyor. Yönetmen koltuğunda Emma Freeman ve Jocelyn Moorhouse görev yaparken yapımcı kadrosunda Andrew Upton, Liz Watts, Sally Riley, Andrew Gregory, Blanchett ve Ayres var.

Kaynak: Beyazperde

İlk bölüm Türkiye saati ile 1 Mart 16.00'da yayınlanacak.
C
4 yıl
Vodafone ADSL Fatura Rezilliği
Her ay 60 lira ödediğim aboneliğimi, taahhüdün son günlerinde Vodafone'dan gelen arama ile tekrar aynı ücrete 2020 yılı için 12 aylık yenilettim. Bugün yeni dönem için gelen faturaya bakayım dedim şok oldum resmen. 60 liraya aldığım internet 200 liraya çıkmış. Yeniletirken 12 ay aynı fiyat sözü vermelerine rağmen ve bana hiçbir bildirim yapmadan böyle bir şey nasıl yapabiliyorlar?
Aşağıya Ocak-Aralık-Kasım-Ekim faturalarını ekledim paket isimlerini de görebilirsiniz. Aralık ayınca paketin ismi değişmiş ama taahhüt bitişine bakınca aynı paket olduğu belli. Aralık ve Ocak aylarında paket ismi yeni olmuş onun dışında hiçbir fark yok. Kasım faturasında en alta bakarsanız yeniletmezsem ayda 107 lira ödeyeceğim söyleniyordu aynı fiyata yenilettim şimdi 2 katını ödüyorum teşekkürler Vodafone.
Konuyu 1-2 gün içinde BTK'ye taşımayı düşünüyorum o zamana kadar forumda Vodafone yetkilisi vb. varsa özelden kullanıcı bilgilerini sorabilirler.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Edit: Konuyu açtığım akşam aradım teknik bir sorun olabilir dediler başka bir şey demediler. Ondan sonra her gün faturamı kontrol ettim 4-5 gün sonra faturamı düzelttiler.
C
5 yıl
Undone (2019) | Amazon
Undone, hayati tehlike atlattığı bir araba kazasının ardından zamanda yolculuk yapabildiğini keşfeden Alma isimli genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Alma, bu yeni kabiliyetini kullanarak babasının ölümünün ardındaki gizemi çözmeye çalışacak. Ayrıca fragmanda da gördüğümüz gibi Alma'ya bu yolculuğunda yine babası önderlik ediyor. Yani epey enteresan bir bilim kurgu hikayesi bizi bekliyor diyebiliriz.

Undone'ın başrollerinde Rosa Salazar (Alita: Battle Angel) ve Bob Odenkirk (Better Call Saul) gibi iki önemli aktör yer alıyor. Dizinin yapımcılığını ise son yılların popüler animasyon serilerinden olan BoJack Horseman'den tanıdığımız Bob-Waksberg üstleniyor. Undone hem oyuncu kadrosu hem de yapımcı-yazar ekibiyle şimdiden izleyicileri heyecanlandırmayı başardı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Dizinin 8 bölümlük ilk sezonu 13 Eylül 2019'da yayınlandı. Bölümler 22 dakika civarı sürüyor yaklaşık 3 saat içinde diziyi bitirmeniz mümkün zaten bir oturuşta bitecek kadar akıcı bir dizi olmuş tavsiye ederim.
C
5 yıl
She Hulk | Disney+
Uzun süredir söylentileri dolanan dizi D23 Expo 2019 sırasında onaylandı.

< Resime gitmek için tıklayın >

She-Hulk (Jennifer Walters)

She-Hulk karakteri Hulk’a ait ilk yan karakterdir, Bruce Banner’in kuzeni olan Jennifer Walters Hulk güçlerini babasının bir düşmanı kendisine ateş açtığında ve ölümcül olarak yaralandığında kana ihtiyaç duyduğu anda Bruce Banner’dan aldığı kan üzerinden edinir. Banner’in aksine Jennifer Hulk’a dönüştüğünde zekası azalmaz ve duygularını kontrol edebilir, daha sonrasında kendisi Yenilmezler ve Fantastik Dörtlünün bir parçası olacaktır. Jennifer Walters aynı zamanda iyi bir avukattır ve müşterilerini süper güçlerini kullanarak savunur.

< Resime gitmek için tıklayın >



Karakter bilgisi kaynağı: www.cizgiroman.com.tr
C
5 yıl
What If...? (2021 - ) | Marvel Studios • Disney+
İlk sezonu 23 bölümden oluşacak What if...? dizisi 2021 yılının yaz döneminde yayınlanacak.

< Resime gitmek için tıklayın >

Marvel'ın "şöyle olsaydı ne olurdu" sorusuna cevap odaklı çizgi romanı Disney+ için uyarlanıyor. Henüz hakkında fazla bilgi verilmedi ancak MCU'daki karakterleri bol bol göreceğimiz söylendi. İlk bölüm için de Süper Asker serumunu Steve Rogers değil de Peggy Carter alsaydı ne olurdu sorusuna cevap olacak.

C
5 yıl
Ms. Marvel | Disney+
Bir süredir Marvel planlarında adı geçen Ms. Marvel sonunda D23 Expo 2019 sırasında duyuruldu.

< Resime gitmek için tıklayın >

Kamala Khan, 16 yaşında Pakistan göçmeni Amerika’da yaşayan Müslüman bir ailenin kızı. Süper kahramanlar ve bilgisayar oyunlarına karşı ilgili tipik bir 'geek' diyebiliriz kendisi için. Amerikalı yaşıtlarının sahip olmadığı farklı geleneklerinden dolayı dışlanan ve alay edilen bir karakter. Bir gün Bruno’nun – Kamala’nın arkadaşı – çalıştığı Circle Q adlı dükkana uğrayan Kamala ve Nakia – Kamala’nın en yakın arkadaşı – aynı okulda okudukları Zoe ve Josh ile karşılaşırlar. İkili, o akşam rıhtımda bir parti olacağını ve gelip gelmeyeceklerini sorar. Maalesef ki bu sorunun cevabı Kamala için çok basittir, cevap koca bir “hayır”. Eve gelen Kamala akşam yemeğinde son bir umutla babasına parti konusunu anlatır ama cevap değişmemiştir. Sinirlenip odasına çıkan Kamala, pencereden atlayarak evden kaçar ve rıhtımda ki partiye gider. Partiye gelen Kamala ona portakal suyu denerek ikram edilen içeceği alır. Ama aslında içeceğin içine biraz da votka konulmuştur. Kamala içecekten bir yudum aldıktan sonra bunu söylediklerinde, Kamala içeceği tükürür ve devreye Bruno girer. Kamala kendisine çocuk gibi davranan ve eve gitmesini söyleyen Bruno’ya sinirlenir ve oradan koşarak ayrılır. O sırda yoğun bir sis her yeri kaplar. Kamala yolda kendi kendine konuşurken, başı dönmeye başlar. Önce sarhoş olduğunu düşünür ancak daha sonra sarhoş olmadığını anlar. Sis Kamala’nın etrafını sarar ve Kamala bayılır. Uyandığında ise artık bir inhumandır.



Karakter bilgisi kaynağı: www.geekekrani.com
C
5 yıl
Hawkeye | Disney+ (2021)
2021 yılının sonbahar döneminde başlayacak dizide Clint Barton ve Kate Bishop karakterlerini baş rol olarak izleyeceğiz.

< Resime gitmek için tıklayın >

İçerik olarak fazla bilgi yok ancak Clint'in, Kate Bishop'ı eğitip yerini ona bırakacağı bir seri olmasını bekliyorum. Kate Bishop'ın Hawkeye ünvanını MCU içerisinde alması da yıllardır beklenen bir durumdu umarım bu diziyle gerçekleşir.

İkilinin hikayesinde bilgi sahibi olmak isteyenlere Matt Fraction ve David Aja ikilisinin yazıp çizdiği Hawkeye serisi tavsiye ederim. Seri hem ikiliyi güzel anlatıyor hem Clint Barton karakterinin MCU'dakinin aksine çok sağlam bir karakter olduğunu ortaya koyuyor hem de Marvel'ın en iyi çizgi romanlarından biri olarak tarihe geçiyor.

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.