J

Çavuş
19 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
9 yıl
Neden animelerde başroller hep lise çağındakilerde olur?
Bir tek ben mi farkettim bilmiyorum ama internette bununla ilgili bir başlık bulamadım. Şuana kadar izlediğim bütün animelerde başrolde hep lise çağındaki insanlar var. İzlediğiniz animeleri düşünün yüzde 80'i belkide daha fazlası böyledir. Benim şimdiye kadar izlediklerimin hepsinde bu durum vardı. Sizce neden böyle? Yani Popüler olan animelerin çoğusu böyle. Yada ben yanlış yerlere bakıyorum.
J
10 yıl
Traşla ilgili
Merhaba, 16 yaşındayım lise 2'ye gidiyorum. 8. sınıfta sakallar çıkmaya başladı, 9. sınıfta artık kesmem gerektiğini anladım ve jiletle traş olmaya başladım, makineyle almak zor geliyordu hemde eskiden makine mi varmış dedim
Şimdiyse sarışın olmama rağmen (saç rengim daha çok kahverengi gibi) sakallarım çok koyu hatta siyah denebilecek şekilde çıkıyor. Kısa olduğu için pek anlayamadım, belkide tamamen siyahtır.
Her neyse sormak istediğim, acaba jiletle kestiğim için rengi koyulaşmış olabilir mi? Eğer öyleyse düzgün bir makine alıp onla traş olamaya başlarım. Başka benim gibi olan var mı? Yoksa genetikle mi ilgili?
J
11 yıl
Dota 2 Takım Arkadaşı
Bu başlıkta açılan çok konu buldum ama hepsi ya takımı kurmuşlar yada oyunu bırakmışlar, bende yeni konu açma gereği duydum. 5 kişilik bir takım oluşturamasam da takım arkadaşı bulmam gerekiyor, çünkü bazı oyuncular çileden çıkartıyor insanı. Başlarda kendi koridorumda eziyorum, oyun ilerlemeye başlayınca bizim takımdaki beceriksizler yüzünden kaybediyoruz. Kaç kere yaşadım bunu, herkes bencilce oynuyor. Böyle yapanların da çoğusu Rus, konuşamıyorsun adamlarla bide. Ama takım olursak, herkes birbirine uygun herolar alır, skype gibi bir programla da konuşuruz. Yenilsek bile en azından oyunun zevkini çıkartarak oynarız.

Aradağım kişilerin çok iyi oynamasına gerek yok, bencilce davranmadan takımı düşünerek oynasınlar yeter. Birde eğer benden daha az biliyorlarsa tavsiyelerimi dinleyecek kişileri arıyorum. Tabi benden daha bilgili kişininde tavsiyesini ben dinleyeceğim.
J
11 yıl
Bs player oynatma sorunu
Merhaba,
Bs player ile dizi ilerken, 2 bölümde 1 hata vermeye başlıyor. Ama nasıl hata! Sanki her sanise hata veriyor ve bip sesi çıkıyor, kafayı yiyecektim bu sesten. İnternette araştırdım ama bulamadım. Codeclerle alakalı bir şey olduğunu zannetmiyorum, sorunum videoyu izlerken şiddetli bir şekilde bip-bip-bip-bip diye hata vermesi ve video durması. Bs playeri kapamadan da düzelmiyor.
J
11 yıl
Emineua ya diss geldi (Godfather Theme)
Beyler video burada, bu arada görüntü kötü, seste de dalgalanmalar var. Kamera ve amfi yüzünden. Kararınızı verin, oyları bekliyorum.
Kameraman: @Deancorll

Videoyu izlemek için tıklayınız

Edit: @Eric Clapton hesabından açacaktık aslında, fail





Edit: Emineua'nın:http://www.youtube.com/channel/UCfXlJsk4gsMw4him8ih7IqA
J
11 yıl
Fotoğraflar neden ıslatılıp mandalla asılır?
Filmlerde falan ara sıra görüyorum, mesela biraz önce dexter'da gördüm. Öldüreceği kişilerin fotoğraflarını bir yerden çıkardı, ıslaklardı sonra mandalla bir ipe tutturdu. Bunu neden yapıyorlar?
J
11 yıl
SİLİNSİN!!
Laptop arkadaşta kalmış, o açtı konuyu.
J
12 yıl
Lol westde arkadaş aranıyor
4 yıl dota macerasının ardından lol'e başlamaya karar verdim. Oyuna yabancılık çekmedim gerçekten dotaya çok benziyor. Oyun sardı beni ama birlikte oynayacak arkadaşlar lazım. Yaş benim için önemli değil 15-18-30 farketmez önemli olan seviyeli birisi olsun. Oyunu abartıp onun bunu annesine küfür etmesin. Benim gibi orta seviye oyuncu arıyorum skype yardımı ile konuşacağız güzel ortam olur, bekliyorum..

Server: Eu West Level: 11 Wins: 26

Oyundaki adım: Deancorll
Skype adım: Arassemih4
J
12 yıl
kulaklık hakkında
Amazondanhttp://www.amazon.com/Monster-Turbine-High-Performance-In-Ear-Speakers/dp/B001LNO722
müzik dinlemek için bu kulaklığı almayı düşünüyorum indirimde şuan. Onun dışında müzikleri flac formatında indiriyorum ses kalitesi çok farkedermi ?
J
12 yıl
subtitle workshop hakkında yardım acil !
Beyler seinfeld dizisini çoğunuz biliyorsunuzdur. dizinin ilk 3 sezonunu indirdim ama altyazı bulamadığımdan izleyemiyorum. şimdi subtitle workshop programını öğrendim bunu kurdum fps ayarlarını nasıl yapacağımı falan biliyorum ama filmi yükleyince siyah ekran geliyor codeclerle falan 1 saattir boğuşuyorum fakat sonuç alamadım yardım ederseniz gerçekten çok iyi olur
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.