S

Yüzbaşı
15 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
Bisiklet sabitleyicisi hakkında soru
Yaklaşık 6-7 ay binmediğim bisikletime binmek istediğimde jant akorları bozulmuştu (gidonu sürekli sanki bir tümseğe çıkıyormuşum gibi atıyordu).Binmediğim 6-7 ay sürede bisikletin ön tekeri çoğunlukla yan durdu ve havasıda zamanla söndü.Jant akorunun bozulma sebebi bu ön tekerin yan durması veya lastik havalarının inik olması olabilir mi ?

İkinci sorum da şöyle:Bisikletçiye tamir ettirdim ve sürmeye başladım.Ön tekerin düz kalmasını sağlayan bir aparat satılıyor mudur?Aradım ancak bulamadım.Böyle bir aparatı sormamın nedeni koyduğum yer gereği düz tutmanın zor olması.Teşekkürler
S
7 yıl
Bir kızda en sevmediğiniz özellik?
Benim çabuk sinirlenip anında bağırıp çağırması
S
7 yıl
C++ projesi fikir
Yapacagim projede bi text dosyasindan integerlari alip okuyup bunlari siralayip ,kullanicidan int k degeri alip en yuksek k tane elementi yazdiricam.
Koyulan text dosyasi 1.2milyon element iceriyor.Bunlari arraye kopyalamak cok mu yavas olur?Binary tree kullansam olur mu ? Algoritma olarak quick sort kullanacagim.

Hangi veri yapisini secersem icine atma ve siralama suresi en kisa olur?
S
7 yıl
Laptobu baglayinca tum internet gidiyor
Ev agina laptobu baglamadan once tablet telefon gibi cihazlarin hepsi sorunsuz wifiya baglanirken laptobu wifiya baglayinca hepsinin baglantisi kesiliyor ve modemi resetlemem gerekiyor baya ugrasiyorum saatlerce her 2-3 gunde bir oluyor bu herhangi bir cozum knerisi olan var mi?
S
7 yıl
Gittigim etkinlik ve uzmanin C++ hakkindaki yorumu
Ytü'nun finans ve yazilim gunleri seklinde bi etkinligi vardi.Bugun bilge adamdan bi yazilimci cikip piyasadaki islerin %75 inin .Net ,%20 sinin Java'dan ,Geri kalan %5 ininde C,C++ vb dillerden olustugunu soyledi.C ve C++ gibi diller cok fazla yaygin degilmis.C yi anladim ancak C++ OOP bir dil oldugundan
durumu kurtariyor falan dedi.

Ancak .Net e baktigimda da .Net kullanmak icin C++ bilinmesi yeterli oluyormus.Birazcik kafam karisti acikcasi bu bilgi karmasikligi arasinda..

C++ ogrenmeye devam etmeli miyim? Yoksa C# veya Javaya mi yonelmeliyim?

Tecrubeli arkadaslar .Net ve C++ hakkinda bildiklerini paylasirsa ve konuyu aydinlatirsa sevinirim.
S
7 yıl
Tohumlari ilginc gorunen bitki buldum
Bugun mezarlikta gezerken bi bitki dikkatimi cekti cevresinde hic bitki yoktu.Bir tutam kopardim ve tohumlarini cikardim. Sonuc


Sizce de yilan derisine benzemiyor mu
< Resime gitmek için tıklayın >
S
8 yıl
Bencil kız arkadaş sorunu
Arkadaş var böyle bir şey,genelleme yapmak gibi olmasın ama türk kızlarının hepsi bir tartışma olduğunda vs sadece kendini düşünüyor hiç karşısındaki ne anlatıyor ne ediyor dinlemiyor bile.Ben hatalı olduğum zaman hatamı kabul edecek olgunluktayım ancak haklı olduğumda bile bu durum ortaya çıkıyor, alttan almam gerekiyor ileride napıcam hiç bilmiyorum .Var mı sizin de böyle kız arkadaşlarınız ,sevgiliniz?
S
8 yıl
Bisikletimin lastigi hakkinda bir sorum var
Benim bir bisikletim var kron tx500 ancak en son bindigimde (6 aydir binmiyordum ) bir sorun farkettim ancak sorunun neyden kaynaklandigini hic bilmiyorum zira pek anlamam bisikletten.Sorunum soyle:Bisikletle giderken on jant sanki surekli bir cakil tasina carpiyormuscasina kendisini biraz yukari kaldiriyor ve gidon her donuste tik tik tik tik diye yukari atiyor kendisini.Dolayisiyla surus konforu diye birsey kalmiyor.Neden kaynaklandigi hakkinda bi fikri olan var mi? Isteyene daha detayli anlatabilirim.
S
9 yıl
ayakta tepe tırmanma hakkında
Merhabalar elimde şehir bisikleti var (kron tx500) başlangıç-ortalama seviyesinde bir kullanıcıyım ancak bisiklet sürmeye başladığımdan beri ayakta tepe çıkamıyorum hemen düşecekmiş gibi hissediyorum.Bu işin tekniğinden bahsedebilirseniz sevinirim.Acaba şehir bisikleti mi kullanışlı değil diye düşünüyorum çünkü yarış bisikletlerinde gidonun tutulma yeri farklı belki ondan alışamadım ya da gidonu biraz daha aşağıya almam gerekiyor vs.
S
9 yıl
non-wipe firmware anlama sorunsalı
merhabalar bugün telefonum vapurdayken aniden kapandı ve birdaha açılmadı(aldığım gibi kullanıyodum herhangi bir dışarıdan müdahale olmadan) yani samsungun ışıklı ekranında takılıp kalıyor.ben biraz araştırdım odin ile non-wipe firmware yüklemesiyle telefonun verilerini kurtarabiliyormuşuz(normalde böyle şeyler hakkında bilgim yok).sammobile in sitesine girdiğimde romların wipe ya da non-wipe olduğu yazmıyor ve genellikle bu firmwareler tek dosyalı oluyormuş ancak sitedekiler 2 dosyalı bunların wipelı ya da non-wipe lı olduğunu nasıl anlayacağım?

http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-N7000/

konu hakkında fazla bilgim yok yardım ederseniz sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.