C

Teğmen
18 Mart 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
15 yıl
Derbi için boşa çıkan iki adet koltuk
İki adet Maraton üst G blok Biletixten alındığı bedelle...
C
15 yıl
Üyelere ait Chevrolet CRUZE Resimleri
Cruze sahipleri bu başlık altında araçlarının resimlerini paylaşsalar da uzayıp giden topiklerin altında resim aramasa yeni gelenler..

Merakla bekliyoruz alternatif renkleride burada görme şansımız olur belki, örneğin moroccan mavi henüz görme şansım olmadı..
C
15 yıl
Call of duty 2 Ödüllü turnuva
Gücüne güvenen call of duty 2 takımları için ödüllü turnuvaya katılım devam ediyor.

Detaylar için ;

http://www.oyuncuyuz.com/modules.php?name=Haber&file=article&sid=150
C
16 yıl
Spormax nasıl bir kanal?
Hangi liglerin maçlarını vereceklerse o maçların olduğu gün ve saatlerin dışında yayın yapmayan, herhangi bir programı yada içeriği olmayan bir kanal. Maç saatlerinin haricinde haftanın programı, hangi tarih ve saatlerde hangi maçlar olduğğunu durağan bir ekran görüntüsü ile veriyorlar. Maç saatleri dışında bir hareket yok. Ve bu bir kanal ve kimileri için üst pakete dahil yani extra bedel ile izleyebileceğiniz ama öyle bir tv kanalı gibi içeriği bulunmayan bir kanal.
Bilginize..
C
16 yıl
Dijitürk(digiturk); üyesinin futbol tutkusunu daha ne kadar sömürebilir?
Uzun süredir bu platformun üyesiyim. Şu ana kadar edindiğim tecrübe odurki; müşteri hizmetleri tarafından arandığınızda yada siz aradığınızda, en az karşınızda size konu hakkında yanıtlar veren hizmetli kadar o konuya hakim değilseniz vay halinize...Bitmeyen telefon görüşmeleri, dinmeyen şikayetler.. Yalnızca ve yalnızca futbol dolu içeriği ile bir Lig tv seçeneği mevcut malumunuz. Bu ürünü edinmek için hatırı sayılır bir fark ödemeniz gerekiyor.. Neden, çünkü size ulaşması için büyük yatırımlar yapılıyor önemli bedeller ödeniyor. Buraya kadar tamam anlaşılır bir durum. Dolayısı ile her üye bunu bilerek hatırı sayılır farkı ödeyerek furbol tutkusuna yatırım yapıyor.

Yakın zamanda reklamlar dönmeye başladı. Avrupanın yükselen yuldızı rusya ligi de lig tv'de şeklinde. Evet gerçektende yayınlanmaya başlandı. Ardından premier lig de dijitürkte reklamları geldi. Dikkatimi çeken reklamda kullanılan "lig tv'de" değil " dijitürkte" ifadesi idi. Sonunda gerçek ortaya çıktı. Dijitürk yeni bir kanal oluşturmuş ismi Spormax. Premier lig'i Rusya ligini ve yanına eklenecek muhtemel diğer ligleri bu kanladan vermeye başladı.

"Ee e bunda ne var" diyeceksiniz... Olan şu; Lig tv satın almak için hatırı sayılır farkı veren üyeler, eko-spor paketi üyeleri örneğin bu kanalı izleyemiyor. İzlemek istiyorsanız bir üst pakete geçip daha fazla ödeyin cevabı ile karşılaşıyorsunuz. Yarın öbürgün yeni futbol ihalesinin Spormax kanalı adına yapılmayacağı ve hatta şu anda reytingi yüksek programların (maraton vs) gibi programların spormax yada sporbilmemne gibi bir kanladan yayınlanmaya başlanmayacağının garantisi yok. Öyle futbol Lig tv de bende lig tv üyesiyim filan diye böbürlenmeyin sakın.. Az daha ödersiniz canım ne olacak..Ödersiniz onu da izlersiniz.

Futbol tutkusunun bu platform tarafından sömürülmesinin sonu varmıdır? İşte bunun cevabı yoktur....

Bir forum alanı var dijitürk'ün konu ile alakalı bilgi edinmek için gidip veryansın eden dijitürk üyelerinin mesajları ile karşılaştım. Bir iki mesaj ve yanıtta ben ekledim. Hiçbir açıklama yapılmadan mesajlar silinmiş oysa içeriği "Futbol içeriğine yatırım yapmış tüm üyelerin Premier lig i izlemesine müsade edin" idi.. Bir çok üyenin mesajı açıklamasız siliniyor. Şikayetler eritiliyor yok ediliyor.. Dijitürk açısından gerçekten kullanışlı bir forum alanı olmuş.

İşte bu sebeplerden dolayı bu konuyu burada açıyorum. Dijitürk'e üye olmak isteyenler muhakkak ve muhakkak her şartı ve ödeyecekleri bedelin karşılığında ne hizmet alacaklarını, konuştukları müşteri hizmetleri çalışanından çok daha net bilmelidir. Aksi halde olacakların sorumlusunu bulmanı imkansız. Hani görüşmelerini kaydediliyor deniyor ya. Yaptığım telefon görülşmesine ait telefon numarası saat tarih bilgilerinin bulunduğu telekom eksterisini önlerine koymuş olmama rağmen her ne hikmetse o konuşma kaydına erişememiş bir sistemdir o.

Reklamda ne diyor ; Lig Tv açsana, Futbola doysana....Hayır Lig tv açmak yeterli değil, doğrusu; Daha fazla ödesene, futbola doysana..

Evet Premier Lig de dijitürkte.. Ama dijitürk üyesi olana, hatta futbol izlemek için fazladan para ödeyene bile değil....Daha da fazlasını ödeyebilene...

Bilgilerinize...

**Aşağıda bu sebeple üyeliğini iptal ettirecek olan bir üyenin mesajını göreceksiniz. Ödediği rakamlara dikkat edin.. Buna rağmen Spormax kanalını (premier lig dahil rus ligi yada dijitürk'ün keyfi olarak bu kanala aktaracağı tüm içerik) İZLEYEMEYEN ve bu yüzden haklı olarak tepki koyan bir üye şunları söylemiş ;

quote:

Digitürk'ü ne kadar etkiler veya etkilemez bilemiyorum ama ben bu gelişmelerden sonra dün iptal kaydımı verdim.Artık benim zaafımı bana karşı kulanmalarına izin vermeyeceğim.Kiraladığım plus cihazının fark faturasını ödemek pahasına bu kararı aldım.Onları etkilemeyecek ama.hani 9.90 dan bir sürü yeni üye katıyorlar ya bünyelerine.Benden kaybedecekleri rakam aylık olarak 25.90 pvr kira+ 68.80 ekospor paketi+ 7.90 çocuk paketi.Onlar için önemli değilse benim için de önemi yok.Çünkü verebileceğim başka türlü bir tepki biçimi kalmadı.
C
19 yıl
İLK TÜRK CALL OF DUTY KLAN SİTESİ
C
19 yıl
HAYIRLI BAYRAMLAR.......
Daha nice bayramlarda bu alanı paylaşmak dileğiyle,Tüm forum kullanıcılarının ramazan bayramını kutlar,
Sağlıkla ve neşe içinde sevdiklerinizle bir arada geçirmenizi dilerim.
C
20 yıl
Ati VGA lar ve DOOM3 SORUNU-ÇÖZÜMÜ
Evet oyunu önce fx5200 128 mb bir kartla çalışan kt400 anakartlı bir amd sisteme kurdum hiç sorunsuz 5-10 dakika oynadım..Sonra 9700pro ile çalışan nforce bir sisteme kurdum,kurulumda sorun yaşamadım..Oyuna 1024x768 çözünürlük ile başladım..kısa bir süre sonra doom3.exe geçersiz işlem yürüttü mesajı ile oyundan attı..Bu birkaç kez tekrar etti..Sonra menüde system altında advanced options a bir göz attım..bump mapping default açık..Önce onu kapadım..antialiasing 4x açık olmasına rağmen rahatça oynayabildim..Gerçekten bump mapping in sorun olup olmadığını anlamak için tekrar açtım 30 saniye içerisinde aynı sorunla karşılaştım..Ancak gördümkü bump mappng görüntü kalitesinde inanılmaz fark yaratıyor..Bunu açıkça görebilin diye SS aldım buraya atıyorum..Gerçekten inanılmaz fark var görüntüde..Çok kısa bir süre içerisinde oyundan atmış olmasına rağmen o kısa sürede gördüklerim,bu kadarmı fark olabilir diye söylenmeme sebep oldu : )

Netice 800x600 çözünürlükte bump mapping açık hihg quality ile rahatça oynayabiliyorum..9700pro için kullandığım driver catalyst 4.7
Sistem ;abit nf7-s,1800+@2200mhz,2x256 twinmos ddr400

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
C
20 yıl
ATi bundled HL2 kupon.
Nedir nasıl çalışır ne işe yarar bir bilen varsa,anlatırsa sevinirim..
C
20 yıl
Crazybrowser
Selamlar,

Webde sörf yaparken onlarca explorer penceresi arasında kayboluyorsanız,zaman kazanıp bu zamanı açtığınız pencerenin hangisi olduğunu aramaklar değil diğerleri yüklenirken açılmış olanı incelemekle geçirmek istiyorsanız alın size ücretsiz,pratik bir o kadarda kullanışlı bir browser.

indirmek için.
<b<font color='red'>www.crazybrowser.com</font id='red'></b>
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.