B

Yüzbaşı
24 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
96 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
12 yıl
arkadaşıma msi ge60 0nc-065xtr almayı düşünüyoruz [total war\u0027cular bakın hele]
arkadaşlar merhaba.

bir arkadaşım oyun bilgisayarı istiyor.açıkçası bu konuda da bana çok güveniyor.başlıkta bahsettiğim ge60 0nc-065xtr modelini almayı düşünüyoruz.bir yamukluk çıkarsa fırça yerim yani :)

konuyu açmamdaki asıl amaç bu cihaz ile en çok total war oyunları oynanacak.ordu kurup savaşıldığında işlemciden bol yiyor oynayanlar bilir.bu bilgisayar ile total war oynayanlar varsa sıkıntısını falan yazabilir mi? makineye kralından bir soğutucu da alacağız.fakat tek merak ettiğim total war performansı.grafikte pek gözü yok arkadaşımın.

veya bu cihaz ile yapılan total war testleri var ise paylaşabilir misiniz? ben aradım ama bulamadım.

teşekkürler.
B
12 yıl
en yakın dostunuza bile içinizde bir şüphe olsun.
bu kadarını söylüyorum arkadaşlar.olayı anlatamam çünkü özel hayata giriyor fakat siz +5 yıl süreli tüm arkadaşlarınıza şüphe ile yaklaşın.veya yaklaşmayın, en sonunda karşıya alınan siz olun ki hayat tecrübesi edinin.

vay be.ulan forumda yazarlardı kardeşim dediğiniz adama bile güvenmeyin diye gülüp geçerdim.15 sene birader, boru mu ya?
B
12 yıl
konu dışı harici hort cezası artırılsın.
merhaba.

şu hort olayı canımı sıkmaya başladı açıkçası.(mevzuya direkt daldım ama ) hort mantığını anlatmaya gerek yok neden yaparsın bunu değil mi.

konu dışı harici dememin olayı; konu dışı zaten pek ciddi bir bölüm değil bence.konuyu açmadan önce donanım bölümünden hort şikayet ettim ki daha önce pc oyunları bölümünden de şikayetlerim olmuştu.

kısacası buna kalkışana cezanın da caydırıcı olması gerek bence.1 ay forum banı + en az 2 ay bölüm uzaklaştırması en mantıklı çözümdür.şimdi birkaç yönetici arkadaş gelip "ceza bizim amacımız değil, aracımız" diyebilir ama böyle yapmayınca da yüz buluyorlar.ben dahil çoğu üye başlığı görüm yardım edecekken, görüş bildirecekken veya bilgi alacakken hort olduğunu görüp hevesini kırmak zorunda değil diye düşünüyorum.
B
12 yıl
2000tlye kadar dizüstü önerisi
arkadaşlar merhaba.

bir arkadaşım için dizüstü önerisi rica ediyorum.en önemli özelliği işlemcisinin sağlam olması çünkü en çok total war oynanacak.büyük ordular kurulacak çünkü.bunun yanında başka oyunlar da oynanacak.

tasarımı da çok alengirli olmasın sade ve asil olsa yeter

bu açıklamalar dahilinde önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler

edit: arkadaşlar işlemci intel, ekran kartı da nvidia olacak.
B
12 yıl
Hitman - Sniper Challenge
konusunu görmedim açayım dedim.

< Resime gitmek için tıklayın >

bu oyun absolution'ın pre-order alanlarına dağıtılıyor sanırım.tabii biz onlardan değiliz ama oyunu oynamayacak değiliz konuya katılım olacağını umuyorum yoksa yarın ben incelemelerde bulunacağım.gerçi kıytırık a4tech mouse ile ne kadar oynanılabilir, orası ayrı bir sıkıntı

< Resime gitmek için tıklayın >
B
12 yıl
overclock\u0027un zararları nedir?
arkadaşlar merhaba.

soruyu uzun tutmayacağım.bu overclockun işlemci, ekran kartı ve rame zararları nelerdir? ömrünü kısaltır diye duydum, garantiden çıktığını duydum.şunları bir toparlar mısınız acaba? yani ben ömrünü kısaltıyor, garanti gidiyor ve sürekli macun yenilenmesi yüzünden pek bulaşmadım.şimdiki sistemimi zaten gözden çıkardım.yeni sistemimde oc düşünüyorum da, ilk soruma detaylı yanıt alırsam çok sevinirim.

teşekkürler, saygılar.
B
12 yıl
ikinci el bölümü hakkında ufak önerim
merhabalar.

ikinci el , ekran kartı ve işlemci bölümü için;

ekran kartı nvidia ve ati olarak, işlemci bölümü amd ve intel olarak ayrılsa daha iyi olmaz mı?

ayrıca şu konuma da mesaj bekliyorum rds hocamdan


http://resim.donanimhaber.com/m_64403633/mpage_1/f_/key_//tm.htm
B
12 yıl
0000007B sorunu asus m2nmxse
arkadaşlar merhaba.

arkadaşımın bilgisayarındaki sıkıntı.diski formatlamadan önce gayet normaldi ama şimdi sıkıntı çıkarıyor.

bu hata mesajı için sata denetleyicisini kapatın diyorlar ama anakartta bulamadım onu.ne yaptıysam açılmadı windows.windows başlatılıyor diyor ondan sonra res atıyor.

nasıl çözebilirim bunu?
B
12 yıl
ahci ile formatlanmış diski ide moduna çevirmek?
başlıktaki gibi arkadaşlar..

mümkün değilse malesef tekrar format çekeceğim
B
12 yıl
söylemek istediklerim var. [istek içerir]
merhabalar.

1 ay önce bana yapılan saygısızlık gerçekten çok zoruma gitti.ben bu bölümde yönetici olmak için değil, sorunu olanlara bilgim dahilinde yardımcı olmak için takılıyorum.ama ne oluyor? biri gelip en alakasız yorumu atıyor, ben karşı çıkıyorum, yorumu atan kişi uzatıyor ve ikimiz de 30 gün bölüm uzaklaştırması alıyoruz.(tartışmayı çıkaran da yönetici adayı ha, belirtmeden geçmeyeyim.)

tamam da, adama demezler mi neden doğru bilgiyi verene, tartışmamak için uzatma diyene de ceza veriyorsun diye? açıkçası ceza umrumda değil.hesabım direkt 30 gün kapatılsaydı yine gıkım çıkmazdı.ama ortada çok büyük bir saygısızlık var.ve bu bana daha önce de yapıldı.gelecek cevabı tahmin edebiliyorum, "üslubun bozuk".yahu adam yanlış bilgi veriyor, üstüne benim verdiğim bilgide 20 tane satır varsa 2 satırını bana gösteriyor "bak ben haklıyım" diye.insanın sinir olmaması nasıl mümkün olur bu durumda ya? kaldı ki hakaret falan da yok zaten.yanlış bilgi verenin mesajları silinmez, benim mesajlarım silinir, üstüne konu kilitlenir.

sonuçta ben de bir insanım ve bir olaya karşı cevabım illaki olacaktır.konu kilitlenince ben cevap hakkımı nasıl kullanırım? bu düpedüz saygısızlık değil midir? konumu kilitleyen yönetici hocam bana diyor ki şikayet sisteminden, pm üzerinden ulaş.ee ulaştım da elime bir şey geçmedi..

neyse.

ben bir daha böyle bir tatsızlığın yaşanmaması için "Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız" bölümünden sınırsız uzaklaştırma almak istiyorum.

ayrıca;

şu konuda belirttiğim;
http://resim.donanimhaber.com/m_62213927/mpage_1/f_/key_//tm.htm aynen konuda yazdığım gibi geçersiz olan uyarılarımın silinmesini arz ediyorum.

ayrıca;

yönetici arkadaşlar imza şikayetlerine düzgün müdahale edemiyor sanırım.adamın imzasında 3 tane gif var hala silinmemiş mesela.yönetici arkadaşlara imza rehberi hazırladığım halde imza şikayetlerinde illa detaylı bilgi vermek gerekiyor..bahsi geçen konu;
http://resim.donanimhaber.com/m_63183074/mpage_1/f_/key_//tm.htm

teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.