A

Onbaşı
05 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
10 yıl
Boy uzamasi hakkinda
Merhabalar, 16 yasindayim 1.78 boyum var ve daha ne kadar uzayacagimi merak ediyorum. Devlet hastanesinde hangi bolume randevu almaliyim bunu ogrenmek icin?

Simdiden vereceginiz cevaplar icin tesekkurler
A
12 yıl
Kapıda ödeme kargo hakkında
Beyler kargoyla paten satıyorum da alıcı kapıda ödemek istediğini söyledi. İlk defa internetten satış yapıyorum eğer alıcı parayı vermezse ürünü kendisine teslim etmiyor değil mi? Ayrıca alıcıdan tahsil ettiği (kargo ücreti dışında) paradan kdv vb. vergi alıyor mu? Forumda da bu tarz bir konuya rastlamadım belki diğer arkadaşlara da faydamız dokunur.

Şimdiden teşekkürler
A
12 yıl
Beşiktaş-Tüyap Beylikdüzü
Bildiğiniz gibi 2-11 kasım da auto show var ve gitmek niyetindeyim. Ulaşım konusunda biraz kararsızım. Beşiktaştan tüyapa nasıl gidililir?
A
12 yıl
Bilgisayarım fişini çekmediğim sürece kapanmıyor
Konuyu nereye açacağımı bilemedim yönetici arkadaşlar gerekli yere taşırlarsa sevinirim Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarım komut vermeme rağmen kapanmıyor bu arada windows xp kullanıyorum. Bilgisayarı kapatmak için fişini çekmek zorunda kalıyorum konu hakkında bilgisi olan fikirlerini paylaşırsa sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.