S

Onbaşı
30 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
Aracın Altına Vurdum Titreme Yapıyor- ASTRA 1.3CDTI
Merhaba Arkadaşlar,

Hepinize iyi akşamlar dilerim, bugün iş çıkışı talihsiz bir olay yaşadım. Yolda 80-90 km hız ile giderken yolun ortasına bir "insan" ın bilerek veya bilmeyerek bir lastik bırakması sonucu aracımın altını lastiğe vurdum. Aracımın altında muhafaza mevcut. Lastik aracın altına vurunca arabanın sesi değişti ve rölantide çalışırken titreme yapmaya başladı. Sanki araba hava alamıyormuş gibi bir durum oldu. Aracın altından su veya yağ gibi bir sıvı akmadı ve servise çektirdim aracı. Başına gelen varsa veya tahmini olan varsa beni aydınlatabilir mi? Nasıl bir sorunla karşılaşırım. Aracımın modeli Opel Astra 1.3 CDTI H Kasa.
S
8 yıl
Yaprak Switch Bilgisayar Bağlantisi
Merhaba Arkadaşlar,

Elimde bir adet yaprak switch var. Bu switch e basildigi süre boyunca bilgisayardan true olarak deger almak istiyorum. Com porttan bağlanabilirmi, bağlanırsa hangi portlara baglanacak kablolar.
Yardımcı Olabilirmisiniz?
Teşekkürler
S
8 yıl
Location Changed C#
Merhaba Arkadaşlar,

C# ile yazdığımız bir programda formun "locationchanged" event ına eski location bilgilerini girerek, formu taşınamaz hale getirdik. Windows 7 de sorunsuz çalışıyor. Ama Windows Embedded OS de formu sağa sola taşıyabiliyoruz. Bununla ilgili bir öneriniz, iyileştirmeniz varmıdır ?
S
8 yıl
GP ile Program Kontrolü
Merhaba Arkadaşlar,

C# ile yazdığımız bir yazılımı, 50 tane bilgisayarda çalıştırdık. Bu bilgisayarlarda yazılımın çalışıp çalışmadığını kontrol edebilecek, çalışmıyorsa yazılımı çalıştıracak zamanlanmış göreve benzer bir çözüm varmıdır? Varsa yardımcı olurmusunuz ?
S
13 yıl
sd
ss
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.